Autohuur Keflavik

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Keflavik

De beste autohuur deals

Omdat HolidayCars.com alle huurauto's in Keflavik vergelijkt, krijgt u altijd de beste prijs te zien. Let wel op dat prijzen kunnen fluctueren. Dit gebeurt omdat de prijs wordt bepaald op basis van vraag en aanbod. Als u ver van tevoren boekt, bent u goedkoop uit met autohuur.

Fly en Drive naar Keflavik

Wanneer een autoverhuurbedrijf een kantoor heeft op het vliegveld is het gemakkelijk om Fly en Drive te doen. Als u landt met het vliegtuig op Keflavik, kunt u uw huurauto direct ophalen en wegrijden. Als u naar huis gaat levert u de huurauto in op het vliegveld en kunt u direct uw vlucht halen.

Auto huren zonder verborgen kosten

De prijzen die u ziet in de zoekresultaten zijn exact wat u betaalt om goedkoop een auto te huren in Keflavik. Er worden naderhand geen extra kosten gerekend, zoals reserveringskosten of creditcardkosten. Bovendien kunt u uw reservering altijd gratis wijzigen of annuleren tot 48 uur voordat u de auto ophaalt.

Vergelijk prijzen bij HolidayCars.com

HolidayCars.com vergelijkt niet alleen alle beschikbare huurauto's, maar ook alle prijzen in Keflavik. Op die manier kunt u goedkoop een auto huren als u bij ons reserveert. Een tip: Zorg dat u ver van tevoren boekt, omdat de prijzen zijn gebaseerd op vraag en aanbod. Hoe langer u wacht, hoe meer u betaalt.

Een huurauto rijden in Keflavik

Ben ervan bewust dat de verkeersregels in Keflavik erg kunnen verschillen van thuis. Zorg ervoor dat u uzelf goed voorbereid om te verkomen dat u boetes krijgt. Bewegwijzering, parkeren en rijstijl kunnen verwarring veroorzaken als u een huurauto rijdt in Keflavik.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Keflavik

Onze klanten beoordelen Keflavik met een gemiddelde van 9.4, gebaseerd op 7 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

23-02-2017

zegt:
Erg mooi land. Het noorden van IJsland is minder toeristische dan het zuiden. Wij hebben in 8 dagen ringroad 1 Helemaal rondgereden.
21-02-2017

zegt:
Zelf ervaren! Ik vond het een prachtig land en kom zeker terug.
27-01-2017

zegt:
Don't rent an apartment in Reykjavik. Instead rent a cabin in the middle of nowhere (you can always visit Reykjavik). Just drive off in a different direction every day and DO stop at every marked highlight along the way, they are always worth it.
09-08-2016

zegt:
Tof land! Natuur is prachtig.
08-05-2016

zegt:
IJsland is een zeer bijzondere bestemming door de aanwezigheid van schitterende natuurverschijnselen.
18-05-2015

zegt:
Veel warmwaterbronnen in de omgeving en de blue lagoon in de buurt. Leuk voor een paar dagen en dan het land verder te verkennen.
02-05-2015

zegt:
Rent a car. Drive the golden circle.