Leiebil Malaga flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Endre eller kanseller helt gratis

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Leiebil Malaga flyplass

Malaga Lufthavn (AGP), også kjent som Malaga Costa Del Sol Lufthavn og Pablo Ruiz Picasso Lufthavn, befinner seg 8 km fra sentrum av byen med enkle tilknytninger til Costa del Sol. Som den internasjonal hovedflyplassen for Costa del Sol, innehar Malaga lufthavn en viktig rolle for turisme i Spania. Det er også den fjerde mest travle flyplassen I Spania. Flyplassen har flyvninger til over 60 land over hele verden og 120 internasjonal destinasjoner, hvor mesteparten av trafikken er fra Europa. Den har tre terminaler på flyplassen. Den siste ble bygget for å håndtere det økende antallet passasjerer. Når det gjelder bilutleie på Malaga lufthavn: Det er mange selskaper som driver på og rundt flyplassen som gir deg et bredt utvalg av leiebiler å velge blant.

Bilutleietjenester på Malaga Lufthavn

Det er omtrent 20 selskaper som tilbyr bilutleie på Malaga lufthavn. Skrankene med leverandører av bilutleie på Malaga flyplass finner man i kjelleren på Terminal 2, en etasje under ankomsthallen. Du kan forvente kø ved leieskranken på grunn av det høye antallet passasjerer, spesielt turister. Bestille leiebil på Malaga flyplass ved ankomst kan være dyrt og forhastet, og betjeningen ved leieskranken har liten tid til å svare på alle spørsmålene dine. Et godt tips for en praktisk start på turen til Malaga er å leie bilen på forhånd og direkte på flyplassen. På denne måten kan du hente den når du ankommer flyplassen. Sammenligne alle selskapene som tilbyr bilutleietjenester her med vår søkemotor. På grunn av et stort volum kan vi vanligvis tilby billige priser på bilutleie enn om du hadde leid bilen direkte hos selskapene på Malaga flyplass. I tillegg kan du enkelt sammenligne priser, betingelser og ekstrautstyr fra forskjellige leverandører i en tydelig oversikt.

Tips: Det er stor konkurranse mellom bilutleieselskapene på Malaga lufthavn. Du kan definitivt tjene på dette. Reserver bilen et par uker i forkant slik at du kan finne en billig leiebil.

Fasiliteter på Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn er velutstyrt med fasiliteter for passasjerer, inkludert følgende:

Kontaktinformasjon

Avenida García Morato
29004 Malaga
Spania

Flyplasskoder

IATA flyplasskode: AGP
ICAO flypasskode: LEMG
Tips og erfaringer fra Malaga flyplass

Kundene våre har gitt Malaga flyplass en vurdering på 9.8 i gjennomsnitt, basert på 4 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

18-07-2017

sier:
Stranden og livet ved Benalmadena var hyggelig og helt klart et sted å dra til igjen. Restaurante La Cala i Benalmadena hadde veldig god mat og god service. Du bør bestille bord før du kommer der.
25-04-2017

sier:
Use the car inland!
07-08-2016

sier:
Katedralen i Malaga, Puerto Banus, Mijas, Granada.
21-07-2015

sier:
Sierra Nevada and visit Marbella