U bent hier:
>
>
Israël

Autohuur Israël

cursor:default

Autohuur in Israël

Autohuur Israël
Autohuur Israël
Bevolking
Israël is een land in Azië en grenst aan Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte en de Palestijnse Gebieden. Israël heeft een kust aan zowel de Middellandse Zee als aan de Rode Zee. Israël is het enige land ter wereld met een Joodse bevolkingsmeerderheid. In het Midden-Oosten is Israël ook het enige land zonder islamitische bevolkingsmeerderheid.

Oude Testament
De geschiedenis van het oude Israël is overduidelijk verbonden met de Bijbel. Dit door God beloofde land werd de thuishaven voor het Joodse volk. Daarnaast beschouwen ook de christenen en de moslims, als gevolg van passages uit respectievelijk het Oude Testament en de Koran, Israël als Heilig Land. Israël heeft een internationaal vliegveld. Indien u een auto wilt huren vergelijk dan vóóraf autoverhuur in Israël bij holidaycars.com en boek zonder verborgen kosten.

Jeruzalem
De stad was de oude hoofdstad van het koninkrijk Israël, het koninkrijk Judea en later van het Koninkrijk Jeruzalem. Het is een van de meest omstreden gebieden ter wereld. Het is de bakermat van het jodendom en het christendom, en wordt door volgelingen van deze twee religies en door de islam als heilig beschouwd. Autohuur in Israël is aan te raden, omdat u zo veilig en in uw eigen tempo kunt genieten van de oeroude Bijbelse omgeving.

Tel Aviv
De voornaamste vorm van vervoer in Israël is de auto. Israël beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wegennet. De verkeersregels zijn vrijwel identiek aan de Nederlandse en het verkeer is goed geregeld. Tel Aviv is qua architectuur het grootste openluchtmuseum ter wereld. Autohuur is vooral wenselijk wanneer u deze stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en de omgeving goed wilt zien.

Massada
Massada is een citadel op een rots bij de Dode Zee in Israël. Koning Herodes vluchtte in 40 voor Christus uit Jeruzalem naar deze plek omdat hij in gevaar was. Het fort van Massada werd tussen 40 en 4 voor Christus door hem uitgebreid, zodat het een veilige vluchtplaats werd. Massada is per huurauto goed bereikbaar.

De Wierookroute
De Wierookroute is een route in de Negevwoestijn in het zuiden van Israël. Vier steden in de Negev woestijn liggen verspreid langs de route en op het westerse uiteinde van de Wierook- en Specerijenroute. Deze steden zijn Avdat, Halutza, Mamshit en Shivta. Als groep laten deze woestijnsteden de enorme winstgevende handel in olibanum en mirre zien die hier plaatsvond. Indien u gebruikt maakt van autohuur in Israël is deze route zeker een aanrader!

Waar in Israël wilt u een auto huren?

  • Luchthavens
  • Steden

Vergelijk de beste deals van alle aanbieders in Israël:

 
€ 18
vanaf:
€ 18
vanaf:
€ 20
vanaf: