U bent hier:
>
>
>
Centauro

Centauro Autohuur Spanje

cursor:default

Centauro Autohuur in Spanje

Centauro Autohuur Spanje
Centauro Autohuur Spanje

Lange witte stranden

Binnen Zuid-Europa zijn er maar weinig landen zo populair als vakantiebestemming als Spanje. Uw huurauto brengt u comfortabel en snel naar de mooiste plekjes van het Iberisch Schiereiland. Spanje is uitdagend en verrassend met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Verassend veelzijdige steden zoals Alicante. Kleine stille idyllische baaien aan de Costa Brava worden afgewisseld door ontelbare lange witte stranden aan de Costa Blanca. Het ruige binnenland, het temperamentvolle Andalusië of het flamboyante Barcelona vechten om de eer van uw bezoek.

Autohuur tips in Spanje en de eilanden

De Balearen in de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden ten westen van Marokko horen ook bij Spanje, en dus Europa, en zijn snel bereikbaar met het vliegtuig. Overal op de eilanden kunt u een auto huren. Autohuur is eigenlijk overal in Spanje erg veilig, gemakkelijk en voordelig. De grote toeristische sector heeft hier aan bijgedragen. Spanje heeft een uitstekend wegennetnetwerk en autoverhuur kunt u het beste vóóraf regelen bij HolidayCars.com. Zo vermijd u onzekerheden achteraf en hoeft u op locatie niet in het Spaans te onderhandelen over uw Autohuur.

Barcelona

Gaudí heeft vele bouwwerken ontworpen,maar de Sagrada Familia in Barcelona is de belangrijkste. Aan deze kerk wordt nog steeds gewerkt. Maar de andere bezienswaardigheden als het Parc Guell en Palau Guell, het Pablo Picasso Museum, de kathedraal van Barcelona en het Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona mag u zeker niet missen. De metro is snel, maar wanneer u gezellig wilt shoppen op La Rambla en zware tassen heeft, is autohuur de comfortabele uitkomst. Daarnaast biedt autohuur u de vrijheid om de prachtige kust en badplaatsen rondom Barcelona te bezoeken.

Madrid

Het gedeelte tussen de Sierra de Guadarrama en de door de Meseta stromende Tajo is oogverblindend. Vooral La Mancha is dor en ruig, maar de hoogvlakte zorgt voor afwisseling. Op het Puerta del Sol in Madrid komen alle wegen samen. In het oude Madrid gaat u genieten van de eeuwenoude cultuur op het Plaza Mayor. De hoofdstad van Spanje is een absolute wereldstad en met uw huurauto kan u het drukke stadsleven even ontglippen. Ook kan u verder reizen naar het spannende zuiden van Spanje dat weer een heel andere kant van de Mediterrane levenstijl laat zien.

Andalusië

Zon, zee en strand is de hoofdredenen waarom velen het hele jaar door afreizen naar Spanje. Lange witte stranden aan de Costa del Sol, de Costa Tropical en de stille Costa de la Luz domineren het zuiden. Autohuur is vóóraf goed te organiseren en is de ideale manier om afgelegen plekken als Cordóba, Ronda, Sevilla of het Alhambra te bezoeken. Een overweldigend Moors paleis dat ligt op een strategisch punt, met fenomenaal uitzicht over de hele stad. Malaga is een grote stad in deze regio die steeds meer Nederlanders weet te trekken. De stad is het middelpunt van de Costa del Sol. De bergen om Malaga zorgen voor een heerlijk klimaat en dat men het de stad zonder winter noemt.

Sierra Norte

Ontdek de moeilijkst bereikbare plekken en serene witte dorpjes. Ingeslapen dorpjes, waar boeren in te grote blauwe broeken en witte hemden u nazwaaien wanneer u door de Sierra Norte rijdt, een prachtig natuurgebied met bloeiende oleanders op olijfgroene bergen. Voelt u zich al net zo thuis in Spanje als wij dat doen? Autohuur in Spanje is een prima optie om het echte Spanje te ontdekken.

Vergelijk de beste deals van alle aanbieders in Spanje:

 
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 8
vanaf:
€ 9
vanaf:
€ 12
vanaf:
€ 12
vanaf:
 
 

Populaire luchthavens in Spanje

Malaga airport
€ 2
vanaf:
Tenerife Zuid airport
€ 7
vanaf:
Alicante airport
€ 2
vanaf:
Las Palmas airport
€ 7
vanaf:
Barcelona airport
€ 1
vanaf:
Ibiza airport
€ 5
vanaf: