Autohuur Los Angeles airport

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Los Angeles airport

Los Angeles airport, ook bekend als LAX (de afkorting van de luchthaven) is de belangrijkste luchthaven in de omgeving van de stad Los Angeles. De luchthaven ligt op zo'n 24 kilometer ten zuidwesten van downtown Los Angeles. Jaarlijks verwerkt LAX meer dan 60 miljoen reizigers per jaar, waardoor het de drukste luchthaven van Californië is. Los Angeles airport heeft negen terminals voor passagiers, geordend in een U-vorm. Alle terminals hebben shuttle bussen, waardoor alle autoverhuurders op LAX makkelijk te bereiken zijn. United Airlines vliegt op veel bestemmingen in de Verenigde Staten, maar er zijn ook andere grote, internationale luchtvaartmaatschappijen actief zoals Qantas, die non-stop vluchten aanbieden naar Sydney, Melbourne, Brisbane en Auckland, maar ook Lufthansa, die op veel bestemmingen in Europa vliegt. Wanneer u een auto huurt vanaf Los Angeles Airport, scheelt dit veel tijd in het bereiken van de bestemming en ziet u wat van de omgeving.

Autohuur in Los Angeles

Ondanks dat de vele buslijnen in de stad een groot deel van de stad bereikbaar maken, willen veel mensen vanwege de grootte van Los Angeles toch een auto huren op Los Angeles airport. Er zijn meer dan 40 autohuur aanbieders actief op LAX, waaronder Budget, Dollar rent a car, Hertz, National, etc. De balies van de leveranciers van autohuur bevinden zich niet in de terminals. U kunt de aanbieders van huurauto's bereiken via een speciaal nummer wanneer u uw koffers ophaalt in de aankomsthal. Met alle glitter en glamour heeft L.A. geen toeristisch hoog- en laagseizoen. Om uw reis naar deze drukke wereldstad toch soepel te laten verlopen, is het aan te raden om uw autohuur voor Los Angeles airport op tijd te regelen. Wanneer u nog moet wachten op een bevestiging van andere vakantieproducten zoals uw vliegticket en hotel, kunt u altijd gratis een offerte aanvragen bij HolidayCars.com, zonder eraan vast te zitten en zonder verdere financiële verplichtingen. HolidayCars.com vergelijkt alle autoverhuurmaatschappijen en beschikbare huurauto's op Los Angeles Airport. Op die manier bieden we altijd de beste huurauto's voor de beste prijs.

Faciliteiten op Los Angeles airport (LAX) zijn:


Adres

Los Angeles International Airport
1 World Way
Los Angeles
California 90045
Verenigde Staten

Luchthaven Codes

IATA airport code: LAX
ICAO airport code: KLAX
Tips en ervaringen van onze klanten voor Los Angeles airport

Onze klanten beoordelen Los Angeles airport met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 3 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

23-04-2017

zegt:
Auto opgehaald in LA en afgeleverd in San Francisco. Behandeling van Hertz was netjes, maar toch was er een ondertoon van HERTZ om meer omzet te genereren. Je merkt aan de balie dat ze het niet prettig vinden dat er vooruit is betaald en dat ze zelf geen invloed hebben op het besluit proces. Auto zelf (Hyundai) was een van de beste die we ooit gehuurd hebben. De laatste jaren hebben we altijd via Holidaycars.com gehuurd.
22-04-2017

zegt:
Er is zoveel moois te zien en te beleven in LA en omgeving! Veel te veel om even een advies te geven...... In Nederland de meest ondergewaardeerde stad van de USA!
09-12-2015

zegt:
Te veel om op te noemen. Beach bij Santa Monica, de Hollywood sign in de heuvel, mooie hike tour.