Autohuur Californië

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Californië

Goedkoop auto huren Californië Californië is de op twee na de grootste staat van de VS, na Alaska en Texas. Californië grenst in het zuiden aan de Mexicaanse staat Baja California, in het oosten aan de Amerikaanse staten Arizona en Nevada en in het noorden aan de staat Oregon. In het westen en zuidwesten wordt de staat begrensd door de Grote Oceaan. De Californische kustlijn is ongeveer 1400 km lang. Indien u een auto wilt huren, vergelijk autoverhuur in Californië dan voor vertrek bij HolidayCars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Vrijheid in San Francisco met een huurauto

Californië heeft een zeer divers aanbod aan toeristische attracties, gecombineerd met een warm en zonnig klimaat. De meeste bezoekers trekken naar de steden San Francisco en Los Angeles. In San Francisco zijn de Golden Gate Bridge, Chinatown en de haven bij Fisherman's Wharf en het gevangeniseiland Alcatraz de belangrijkste attracties. Geniet van de vrijheid die autohuur u biedt en bezoek deze attracties wanneer het u het beste uitkomt.

Los Angeles: een stad die je gezien moet hebben

Bezoek met uw huurauto ook Los Angeles. In de omgeving van Los Angeles liggen het pretpark Disneyland Hollywood met de filmstudio's en de themaparken van Warner Bros en Universal Studios. Los Angeles heeft daarnaast een groot aantal internationaal bekende musea zoals het Los Angeles County Museum of Art, het Getty Center en het Museum of Contemporary Art.

Parkeer uw huurauto even en bezoek Yosemite National Park

U kunt een auto huren in Californië en het Yosemite National Park bezoeken. Dit is een nationaal park zo'n 250 kilometer ten oosten van San Francisco in de Sierra Nevada. Yosemite is door de jaren heen gegroeid tot zijn huidige omvang van 3080,73 km². Het park staat bekend om zijn hoge watervallen, mammoetbomen, alpenweiden en wilde rivieren.

Joshua Tree National Park

Bezoek vooral dit prachtige natuurpark dat goed te bereiken is met de huurauto. Het Joshua Tree National Park ligt in het zuiden van de Californië, ten oosten van het gebied tussen Los Angeles en San Diego. Dit is het gebied waar Joshua trees groeien, een plantensoort uit het geslacht Yucca, waar het park zijn naam aan dankt. Naast de Joshua trees is het park ook bekend om zijn vreemde landvormen.

Huur een auto en rijd naar Redwood National Park

Autohuur is de beste optie om de lange Californische kust te verkennen. Redwood National Park ligt in het noorden en staat bekend om zijn extreem hoge sequoia's. Het park is voornamelijk begroeid met sequoiabos. Het gedeelte aan de kust bestaat uit steile kliffen en stranden. Autohuur in Californië is een garantie voor een geweldige vakantie in een gastvrij en uitnodigend land met prima wegen.