Autohuur Verenigde Staten

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Goedkoop auto huren Verenigde Staten Op zoek naar autohuur in de Verenigde Staten? Dan is uw droom waarschijnlijk werkelijkheid geworden. U gaat naar Amerika en u gaat op de Smoky Mountain Road rijden met uw huurauto in de Verenigde Staten (VS). Spannend. De weg doorsnijdt het National Monument over een afstand van 78 mijl en is een belevenis. Schrik niet wanneer op sommige plekken rookpluimen te zien zijn. Dat komt door ondergronds smeulende branden.

Vliegen combineren met autohuur

Een auto huren in de Verenigde Staten is veilig, gemakkelijk en goedkoop. Amerika is ingericht op autorijden en waar de afstanden naar uw mening te groot zijn, overbrugt u de afstand met het vliegtuig. U vliegt snel en veilig van Washington D.C. naar Mexico en weer terug. Op iedere volgende bestemming aangekomen is de autoverhuur altijd prima geregeld als u alles van tevoren heeft geboekt bij HolidayCars.com.

Bezoek de Coloradorivier

De Grand Canyon bezoeken is een betoverende belevenis. Dit is een imposante brede en diepe rode kloof in het noorden van Arizona die u moet zien. In de loop van miljoenen jaren heeft het woeste water van de Coloradorivier tonnen puin uitgesleten en de kloof veroorzaakt. Om er te komen is autohuur wenselijk, de kloof ligt behoorlijk afgelegen.

Niagara watervallen

De Niagara watervallen liggen in Noord-Amerika en zijn de bekendste watervallen ter wereld. De drie watervallen vormen de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Een onvergetelijke gebeurtenis om de brede en grote hoeveelheden water naar beneden te zien kletteren. Een auto huren in Amerika is de beste manier om de behoorlijke afstanden te overbruggen.

Met de huurauto naar de Everglades in Florida

Niet bang voor alligators en slangen? Een uur rijden vanaf Miami in uw huurauto brengt u naar het Everglades National Park. Het park ligt rondom een 150 kilometer brede rivier, die ontspringt in het stroomgebied van de Kissimmee River. Het gebied is een populaire publiekstrekker door de ongerepte en unieke flora en fauna. Sunshine State Florida heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Talloze andere bezienswaardigheden als Disney World of waterpretparken zijn hiervandaan goed bereikbaar indien u gebruik maakt van autohuur.

Steile wolkenkrabbers van New York

New York, beter bekend als the Big Apple is een echte wereldstad. We zullen er niet omheen draaien, deelnemen in het verkeer is hier een echte uitdaging. Het hoeft niet, maar het mag en het is goed te doen om ook de stad New York aan te doen. U lijkt een kabouter in een diepe kloof, omringd door steile wolkenkrabbers. Ga winkelen bij Macy's en Bloomingdales en bekijk een musical op Broadway.

Rijd over The Strip in Vegas

Indien u gek bent op gokken dan is Las Vegas uw eldorado. Aan beide kanten van The Strip staan luxe hotels met goede parkeergelegenheid. Deze hotels blinken uit in luxe met als kroonjuwel de eigen casino's. Het eten is er overigens voortreffelijk. U betaalt een vast bedrag voor een maaltijd en neemt dan plaats aan een van de gokkasten of roulettetafels. Heeft u verloren aan de roulettetafel? Een geluk bij een ongeluk, want autohuur in de Verenigde Staten is voordelig en met Californië en Los Angeles om de hoek is er nog genoeg voor u om te zien.

Autohuur in New Orleans

New Orleans, hoofdstad van de echte jazzmuziek. Tijdens het Jazz Fest, officieel The New Orleans Jazz & Heritage Festival, is het tien dagen genieten gelazen van de swingende muziek op verschillende podia. De ontspannen en vriendelijke sfeer maakt het festijn af. Jazz Fest wordt meestal gehouden van het laatste weekend in april tot en met het eerste weekend van mei. Met een bijzondere omgeving rondom New Orleans die vraagt om verkend te worden, komt uw huurauto goed van pas.

Populaire steden

Populaire luchthavens