Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia

Yleiset Ehdot

Määritelmät
Näissä yleisissä termeissä ja ehdoissa, kohdat jotka ovat merkitty isolla alkukirjaimella ymmärretään tarkoittavan seuraavaa:

Vuokraus matkanjärjestäjä Yksityinen osakeyhtiö ja Sveitsin lainsäädäntöä mukaan, BookingMonkey International Sàrliin; jotka käyvät kauppaa nimellä BookingMonkey.com ja HolidayCars.com; toimipaikan Yens.
Vuokranantaja Autonvuokrausyhtiö kuten Avis, Hertz ja Europcar joka johtaa lopulliseen lailliseen sopimukseen Käyttäjän kanssa.
Käyttäjä Luonnollinen tai oikeushenkilö joka vuokraa auton Vuokranantajalta Autonvuokrauksen järjestäjän kautta.
Tilaus Tilaussopimus Käyttäjän ja Autovuokrauksen järjestäjän välillä auton ja vastaavien esineiden käytöstä.
Sopimus Vuokrasopimus johon Käyttäjä sitoutuu Vuokranantajalle saadakseen auton käyttöönsä.
Jakso Päivien lukumäärä jolloin auto on varattuna, 24 tunnin jakso vastaa 1 päivää.
Matkatoimisto Entiteetti joka osana sen kaupallista toimintaa, neuvoo, informoi ja auttaa sovittelemaan luomaan vuokrasopimus.
Varaus Varaus jonka Käyttäjä tekee Autonvuokrauksen järjestäjän verkkosivulla Vuokranantajan autosta.
Tosite Tosite joka toimitetaan Käyttäjälle Autonvuokrauksen järjestäjän varausprosessin toteuduttua. Tämä on todiste maksusta ja sitä käytetään myös auton noutamiseen Vuokranantajalta. Vuokraajalta voi kulua korkeintaan 48 tuntia Käyttäjän pyynnön vahvistamiseen.
Peruutusturva Tarjous joka on tehty varauksen yhteydessä kattamaan peruutuksesta aiheutuvat kulut.
Article 2 Yleiset ehdot
2. 1. Nämä yleiset termit ja ehdot koskevat Varauspalvelua ja vastaavia palveluita jotka Autonvuokrauksen järjestäjä tuottaa Käyttäjälle, kuin myös lailliset menettelytavat jotka voivat oikeudenmukaisesti olla tätä edempänä.
2. 2. Autovuokrauksen järjestäjä voi yksipuolisesti muuttaa yleiset termit ja ehdot koska tahansa.
2. 3. Käyttäjä antaa käskyn Autonvuokrauksen järjestäjälle hankkia tietyn kategorian auto annetussa sijainnissa, annetuksi jaksoksi. Autonvuokrauksen järjestäjä varmistaa että auto on toimitettava ehtojen mukaisesti jotka ovat luotu tilauksen hyväksymisen tuloksena.
2. 4. Käyttäjällä on pääsy Vuokranantajan palveluun ainoastaan käyttäen Autonvuokrauksen järjestäjän Tositetta sopimuksena Varauksesta ja näistä yleisistä termeistä ja ehdoista.
2. 5. Autonvuokrauksen järjestäjä ei ole sopimuksen osapuolena sopimuksessa joka luodaan Käyttäjän ja Vuokranantajan välille auton käytöstä. Sopimus luodaan suoraan Käyttäjän ja Vuokranantajan välille paikassa jossa auto toimitetaan Käyttäjälle. Tämä sopimus on paikallisten lakien ja säännösten kohteena ja/tai lakeja koskien Vuokranantajan vaatimaa sopimusta.
2. 6. Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet suhteessa auton käyttöön ovat määritelty laillisessa sopimuksessa ja olennaiset yleiset termit ja ehdot Vuokranantajasta. Käyttäjän odotetaan lukeneen ja olevan perillä ehdoista jotka koskevat Sopimusta ennen sen allekirjoittamista.
2. 7. Jos käyttäjä on tehnyt Varauksen Autonvuokrauksen järjestäjän kanssa Matkatoimiston kautta ja Matkatoimisto sitten laiminlyö maksun, kumpikaan Autonvuokrauksen järjestäjä, eikä vuokranantaja ole velvollinen täyttämään Tilausta ja/tai Sopimusta.
2. 8. Jos syntyy yhtään epäselvyyttä koskien yhtä tai useampaa määritelmää näissä yleisissä termeissä ja ehdoissa, selvittely tulee antaa määritelmien luonnon mukaisesti.
2. 9. Yleisissä termeissä ja ehdoissa määrittelemätön tilanne osapuolien välillä arvioidaan ehtojen luonteen mukaan.
2. 10. Jos yksi tai useampi määritelmistä näissä yleisissä termeissä ja ehdoissa tai missä tahansa muussa sopimuksessa Autonvuokrauksen järjestäjän rikkomuksissa mikä tahansa asiaan kuuluva, valvottavissa olevat säännökset, asiaankuuluva määritelmä tulee olemaan mitätön ja mitätöity ja korvataan toisella, samanlaisella, laillisesti hyväksyttävällä määritelmällä joka määritellään Autonvuokrauksen järjestäjän toimesta.
2. 11. Jos, lyhyeksi tai pitkäksi jaksoksi, Autonvuokrauksen järjestäjä (hiljaisesti) sallii poikkeavuuksia näihin yleisiin termeihin ja ehtoihin, tämä ei vahingoita sen oikeutta siitä huolimatta vaatia näiden ehtojen tiukkaa ja välitöntä noudattamista. Käyttäjä ei voi valittaa mistään oikeuksista perustuen siihen että Autonvuokrauksen järjestäjä soveltaa näitä yleisiä termejä ja ehtoja joustavasti.
2. 12. Käyttäjän täytyy säilyttää vuokradokumentteja ainakin 8 viikkoa vuokra-ajan päättymisestä. Käyttäjän valitukset Autonvuokrauksen järjestäjää kohtaan saattavat viivästyä tai jäädä käsittelemättä asiaankuuluvien dokumenttien puuttuessa.
2. 13. Käyttäjän varaama tuote käsitellään pyynnöstä. Vuokraajalta voi kulua korkeintaan 48 tuntia Käyttäjän pyynnön vahvistamiseen.
Article 3 Maksut
3. 1. Varauksen valmistuttua, Käyttäjä voi maksaa käyttäen erilaisia maksuvaihtoehtoja mukaan lukien Luottokortin, Paypal, iDeal, yms. Jos Käyttäjä valitsee maksavansa myöhemmässä vaiheessa, Autonvuokrauksen järjestäjä osoittaa useita myöhempiä maksumuistutuksia. Vaihtoehto maksamaan myöhemmässä vaiheessa ei poista tosiasiaa että muutokset ja/tai peruutukset ovat mahdollisia sopimuksen 15 pykälän yleisissä termeissä ja ehdoissa mainitun mukaisesti.
3. 2. Käyttäjän maksun rekisteröidyttyä yhdelle Autonvuokrauksen järjestäjän pankkitileistä, Käyttäjä vastaanottaa digitaalisen tositteen. Käyttäjän täytyy maksaa sovittu hinta käyttäen online-varausjärjestelmässä annettuja maksutapoja. Jos Käyttäjä epäonnistuu tämän maksun maksamisessa, Autonvuokrauksen järjestäjä eikä Vuokranantaja ole velvollinen noudattamaan Sopimusta.
3. 3. Luottokorttimaksut käsitellään Autonvuokrauksen järjestäjän päätoimistossa. Lisäkustannukset jotka aiheutuvat kansainvälisistä transaktioista tai valuutan vaihdon heilahtelusta veloitetaan kortin haltijalta. Autonvuokrauksen järjestäjää ei voida pitää vastuullisena tästä.
Article 4 Hinnat ja vaihtoehdot
4. 1. Julkaistut hinnat sisältävät Käyttäjän valitseman autokategorian, rajattomat kilometrit/rajaton ajomatka, kolmannen osapuolen, varkaus ja vahinkovakuutuksen ja paikalliset verot. Jos poikkeuksia on saatavilla, ne mainitaan Vuokranantajan erityisissä ehdoissa.
4. 2. Julkaistut hinnat Autonvuokrauksen järjestäjän verkkosivuilla eivät sisällä kuluja kuten polttoaine, henkilökohtainen vahinkovakuutus, lisäoptiot, lisämaksut nuorista kuljettajista, lisämaksut lisäkuljettajista ja paikallisista maksuista. Nämä kustannukset vaihtelevat riippuen Käyttäjästä ja sijainnista. Paikallisesti hankittujen tarvikkeiden hinnat voivat vaihdella ja saattavat muuttua ilman ennakkovaroitusta. Lisäoptioiden hinnat jotka täytyy maksaa paikallisesti (esim. lastenistuimet) eivät sisällä paikallisia veroja.
4. 3. Kaikki lisäoptiot kuten lastenistuimet, kattotelineet, navigaattorit, matkapuhelimet ja muut ekstrat voidaan toimittaa pyydettäessä, riippuen saatavuudesta. Lisäveloituksen näistä vaihtoehdoista määrittää yleensä Käyttäjät. Jos lisävarustetta ei ole käytetty tai noudettu kyseisenä aikana, veloitus tästä lisäoptiosta säilyy voimassa.
Article 5 Hinnoittelun muutoksia
5. 1. Autonvuokrauksen järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja. Hinnoittelu muutokset eivät koske olemassa olvia Varauksia ellei tämä sisällä hintamuutoksia tuloksena muuttuvista olosuhteista ja/tai muuttuneista paikallisista veroista/kuluista joihin Autonvuokrauksen järjestäjä ei voi vaikuttaa tai jos Käyttäjä ei voi enää täyttää hänen velvollisuuksiaan ja, tuloksena, Autonvuokrauksen järjestäjälle koituu lisäkuluja tai hinnankorotuksia.
5. 2. Kustannukset lisäoptioista jotka täytyy maksaa paikallisesti, paikalliset lisämaksut ja pakolliset maksut saattavat vaihdella ja ovat alttiita muuttumaan. Nämä kustannukset ovat vain suuntaa-antavia todellisten summien saattaessa vaihdella Varauksen ja auton noutohetken välissä.
5. 3. Selvästi väärillä hinnoilla olemassa olevat varaukset voidaan peruuttaa Autonvuokrauksen järjestäjän toimesta ja summa palautetaan.
Article 6 Samanlaiset ajoneuvot
6. 1. Ajoneuvot kuten mainittu Autonvuokrauksen järjestäjän verkkosivuilla tai varausvahvistuksessa edustaa kategoriaa. Merkki ja malli joka on annettu varausvahvistuksessa, on ainoastaan esimerkki ja saattaa poiketa autosta joka todellisuudessa toimitetaan Vuokraajan toimesta Käyttäjälle noutohetkellä. Vuokraaja, perustuen yleisiin termeihin ja ehtoihin, pidättää oikeuden toimittaa Käyttäjälle vaihtoehtoisen mallin samasta kategoriasta joka määräytyy matkustajien paikkojen lukumäärän, ovien lukumäärän, vaihteiston ja polttoaineen mukaan.
Article 7 Vakuusmaksu
7. 1. Useimmissa tapauksissa Käyttäjän on maksettava Vuokranantajalle vakuusmaksu, joka vastaa suuruudeltaan vakuutuksen omavastuun, täyden polttoainetankin ja muiden mahdollisten Jakson aikana ilmaantuvien lisämaksujen hintaa. Maksu on suoritettava pääkuljettajan luottokortilla. Lisää luottokorttia saatetaan vaatia tiettyihin autoryhmiin.
7. 2. Käyttäjän vastuulla on Vuokranantajalle sopivan luottokortin tarjoaminen: Autovuokrauksen järjestäjällä ei ole velvoitteita tämän asian suhteen. Visa Electronia, sirukortteja sekä muita vastaavia maksukortteja ei välttämättä hyväksytä. Käteismaksusta ei yleisesti hyväksytä. Eräissä tapauksissa Vuokranantaja voi hyväksyä sitä poikkeustilanteissa ja olosuhteissa.
Article 8 Auton nouto
8. 1. Autoa noudettaessa Käyttäjän on esitettävä seuraavat asiakirjat: henkilötodistus (passi tai henkilökortti), voimassaoleva ajokortti, Tosite ja ensisijaisen kuljettajan luottokortti. Käyttäjän on varmistettava, että tositteessa oleva Käyttäjän nimi vastaa henkilötodistuksessa esiintyvää nimeä. Käyttäjän on mahdollisesti esitettävä lisäksi kansainvälinen ajokortti. Ole yhteydessä Autovuokrauksen järjestäjään varmistaaksesi kansainvälisen ajokortin mahdollinen tarve. Muutamissa kohteissa Vuokranantaja saattaa vaatia Käyttäjältä tiliotetta tai muuta asiakirjaa, josta käy ilmi Käyttäjän kotiosoite.
8. 2. Useimpien Vuokranantajien asiointitiski sijaitsee lentokentällä. Vuokranantajan asiointitiski löytyy joko saapuvien lentojen aulasta tai suoraan sen ulkopuolelta. Jos tiskiä ei ole, Käyttäjä tapaa henkilökohtaisesti Vuokranantajan edustajan, tai hänet kuljetetaan bussilla vuokrauspaikkaan. Tarkat yksityiskohdat esitetään Tositteessa. Käyttäjä on velvollinen noutamaan auton ohjeiden mukaan.
Article 9 Auton palauttaminen
9. 1. Jakson päätyttyä Käyttäjän on palautettava vahingoittumaton auto Sopimuksessa määrättyyn paikkaan mainittuun Tositteessa sovittuun aikaan. Käyttäjän on varmistettava auton palautus sen vuokranneelle yritykselle.
Article 10 Viivästykset
10. 1. Käyttäjän on tärkeää ilmoittaa Autovuokrauksen järjestäjälle lentonsa numero ennen lähtöä. Jos Vuokranantajalla on käytössään lennon paikkansapitävät tiedot, lennon viivästyminen ja poikkeavat aikataulut voidaan ottaa huomioon.
10. 2. Jos Käyttäjä on vaarassa viivästyä sovitusta auton noutoajasta, on hänen otettava yhteyttä Autovuokrauksen järjestäjään tai Vuokranantajaan. Yhteystiedot löytyvät tositteesta.
10. 3. Jos Autovuokrauksen järjestäjää tai Vuokranantajaa ei tiedoteta, Vuokranantaja saattaa vuokrata auton jollekin muulle Vuokranantajan odotusajan umpeutuessa. Odotusajan pituus vaihtelee Vuokranantajasta riippuen, eikä ole Autovuokrauksen järjestäjän tiedossa etukäteen. Jos auto on noudettavissa vain aukiokoloajan ulkopuolella viivästyksestä johtuen, Vuokranantaja saattaa veloittaa Käyttäjältä työajan ulkopuolella työskentelystä lisämaksun.
Article 11 Matkustajavakuutus
11. 1. Matkustajavakuutus eli henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Useimmat matkavakuutukset kattavat henkilökohtaiset onnettomuudet (tarkistettava ennen lähtöä). Jos näin ei ole, Käyttäjä voi hankkia tämän vakuutuksen Vuokranantajalta Jakson alkaessa.
Article 12 Laadunvalvonta
12. 1. Autovuokrauksen järjestäjä tekee kaikkensa mahdollisten ongelmien ja valitusten aiheiden oikaisemiseksi. Käyttäjän on ilmoitettava välittömästi Autonvuokrauksen järjestäjälle ongelmatilanteissa, jotta Autovuokrauksen järjestäjä voi löytää tilanteeseen sopivan ratkaisun.
12. 2. Jos Käyttäjä jostain syystä on tyytymätön autoon, on hänen ilmoitettava välittömästi Vuokranantajalle sekä Autovuokrauksen järjestäjälle. Jos Autovuokrauksen järjestäjä ei saa ilmoitusta ongelmasta, Autovuokrauksen järjestäjä ei käsittele auton kuntoon liittyviä vaateita Jakson päätyttyä. Jos Käyttäjä hyväksyy Jakson tarjoamat vaihtoehdot, takautuvia vaateita ei voi esittää.
12. 3. Käyttäjä voi tehdä kirjallisen reklamaation (kirje, sähköposti tai faksi) Autovuokrauksen järjestäjälle neljäntoista (14) päivän aikana Jakson päättymisestä. Käyttäjän on liitettävä reklamaatioon Sopimus ja kaikki oleelliset kuitit sekä laskut.
Article 13 Palautukset
13. 1. (Osittain) käyttämättömiä Tositteita ei hyvitetä. Käyttäjä ei saa hyvitystä, jos auto noudetaan myöhässä tai palautetaan aiemmin kuin sovittuun aikaan. Tämä pätee myös tilanteeseen, jossa Käyttäjä ei voi vuokrata autoa vaadittujen asiakirjojen tai vakuusmaksun puutteen takia.
Article 14 Muutokset ja peruutukset
14. 1. Peruutukset ja/tai muutokset voidaan toteuttaa vain Autovuokrauksen järjestäjän kautta ennen Tositteen määräämää noutoaikaa. Peruutukset ja/tai muutokset on ilmoitettava ennen virallisen Jakson alkua. Käyttäjä voi tehdä muutoksia varaukseensa "Varaukseni"-sivun kautta korkeintaan 72 tuntia ennen noutoaikaa. Tämän jälkeen vain Autovuokraamo voi tehdä muutoksia Käyttäjälle korkeintaan 48 tuntia ennen noutoaikaa.
14. 2. Autovuokrauksen järjestäjä ei hyväksy peruutuksia tai muutoksia, joista Käyttäjä on sopinut Vuokranantajan kanssa. Peruutuksia ei hyväksytä Tositteessa mainitun noutoajan alkamisen jälkeen.
14. 3. Autovuokrauksen järjestäjä ei vaadi maksua muutoksista. Varauksen muutoksesta (Jakson ajan muuttuminen, autotyyppi, kuljettajan nimi, lennon numero, jne.) johtuvista kuluista vastaa Käyttäjä itse.
14. 4. Auton vuokraus matkanjärjestäjän on tarjottava käyttäjille jotka ovat päättäneet vaihtoehto "peruuttamisella suojaus" mahdollisuus peruuttaa sen jälkeen kun siitä on vähennetty "Peruuttamisella".
14. 5. Käyttäjä joka ei ole ostanut Peruutusturvaa voi kuitenkin peruuttaa varauksensa. Tällöin ennakkomaksusta veloitetaan 25 % peruutusmaksu. Mikäli käyttäjä peruuttaa varauksensa alle 48 tuntia ennen tositteessa ilmoitettua noutoaikaa, ei autovuokrauspalvelun tarjoaja myönnä käyttäjälle palautusta.
14. 6. Käyttäjä ei saa hyvitystä tilanteissa, joissa Jakso loppuu ennenaikaisesti, auto noudetaan myöhässä, Käyttäjä ei saavu tai peruuttaa Varauksen Jakson alettua. Tällaisissa tapauksissa hyvityksestä ei saa vaikka Käyttäjät ovat ottaneet Peruutusturvan.
14. 7. Peruutusturvaa ja palvelumaksua ei palauteta.
14. 8. Jos varaus peruutetaan vähintään 48 tuntia ennen noutoaikaa, voi Käyttäjä valita saavansa Prepaid Credit välttyäkseen 25 % peruutuskuluilta. Prepaid Credit kattaa Käyttäjän tekemän ennakkomaksun kokonaisuudessaan, ja se voidaan käyttää tulevien varausten tekemiseen verkkosivustollamme.
Article 15 Käyttäjän vastuu
15. 1. Vuokranantaja voi pitää Käyttäjää vastuullisena osaan tai kaikkiin, vakuutusehdoissa mainittuihin tai mainitsemattomiin vahinkoihin, jotka johtuvat Jakson aikana sattuneesta onnettomuudesta.
15. 2. Käyttäjän on aina ilmoitettava ongelmista tai valituksen aiheista välittömästi Autovuokrauksen järjestäjälle, ja antaa Autovuokrauksen järjestäjälle mahdollisuus löytää sopiva ratkaisu tilanteeseen. Jos Käyttäjä rikkoo tätä velvollisuutta, hän menettää oikeutensa hyvityksiin tai maksuihin.
15. 3. Teknisen vian sattuessa Käyttäjän on välittömästi otettava yhteyttä Autovuokrauksen järjestäjään: puhelinnumero löytyy Sopimuksesta. Paikallisen Vuokranantajan on korjautettava tai korvattava auto.
15. 4. Käyttäjän on noudatettava Sopimusta vastaavia vakuutusehtoja sekä vuokrausmaan lainsäädäntöä.
15. 5. Vuokranantaja voi pitää Käyttäjää vastuullisena parkkisakoista ja muista paikallisen viranomaisen määrämäisistä sakoista.
15. 6. Käyttäjän tulee toimittaa Autovuokraamolle Käyttäjänimensä, sukunimensä ja yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
Article 16 Autovuokrauksen järjestäjän vastuu
16. 1. Artikkeli 2:n määritelmien mukaan, Käyttäjä voi vaatia korvauksia ongelmasta Autovuokrauksen järjestäjältä vain, jos Autovuokrauksen järjestäjä ei täytä ehtoja ja tämän voidaan katsovan johtuvan Autovuokrauksen järjestäjästä lain tai oikeudenkäyntimenettelyn mukaan tai minkä katsotaan olevan tilanteessa kohtuullista odottaa.
16. 2. Autovuokrauksen järjestäjä ei ole missään vastuussa autoon kohdistuneesta vahingosta, viivästyksistä tai muutoksista, jotka ovat siviilikonfliktin, teknisten ongelmien(mukaan lukien lentoliikenne), terroristitoiminnan, luonnon- tai ydinkatastrofien, huonon säätilan, peruuntuneiden lentojen tai lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen konkurssin aiheuttamia.
16. 3. Autovuokrauksen järjestäjä ei hyväksy Tositteita, jotka ovat käyttökelvottomia Käyttäjän, kuljettajan tai kolmannen osapuolen toimien vuoksi. Näihin toimiin sisältyy voimassaolevan alkuperäisen ajokortin ja henkilötodistuksen puuttuminen, Vuokranantajan ehtoja rikkova ajokortti, kuljettajan ala- tai yläikärajan huomioonottamattomuus sekä vakuusmaksusta kieltäytyminen tai sen maksamatta jättäminen.
16. 4. Autovuokrauksen järjestäjän vastuu on rajoitettu suoran vahingon kulujen korvaamiseen. Summa ei saa ylittää Varattaessa suoritettua maksua.
16. 5. Vuokranantajalle paikallisesti lisävakuutuksesta ja vaihtoehdoista suoritetut maksut eivät ole Autovuokrauksen järjestäjän takaisinmaksettavissa.
Article 17 Erimielisyydet ja sovellettava laki
17. 1. Swiss law shall exclusively apply to all disputes about these general terms and conditions. All disputes between the User and the Car hire tour operator shall exclusively be put before the competent court in the region in which the Car hire tour operator is officially registered.
17. 2. Yleisesti, auton vuokrausmaan lainsäädäntö koskee Vuokranantajan ja Käyttäjän välistä sopimusta. Sopimuksessa mainitaan sovellettu laki.
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja