Autonvuokraus Munchen lentokenttä

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   I live in: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Muuta tai peruuta ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Autonvuokraus Munchen lentokenttä

Auton vuokraus Münchenin lentokentällä

Suunnitteletko seuraavaa lomaasi Müncheniin? Mikäli et halua olla julkisen liikenteen tai kalliiden taksien armoilla, on vuokra-auto erinomainen ajatus. Auton avulla pääset kulkemaan missä tahdot sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Holiday Cars auttaa sinua löytämään autonvuokrauksen Münchenista. Takaamme parhaan hinnan vuokra-autollesi vertaamalla 800 eri palveluntarjoajaa ja käyttämällä reaaliaikaista hintavertailua. Vertaa 12 autonvuokrausyritystä HolidayCars.comissa valmistellessasi matkaasi Müncheniin.

Münchenin lentokenttä

Münchenin lentokenttä on Saksan toiseksi vilkkain lentoasema, Frankfurtin lentokentän jälkeen. Lentokenttä sijaitsee 28,5 kilometrin päässä Münchenin keskustan koillispuolella, ja se koostuu kahdesta terminaalista ja kahdesta kiitotiestä. Münchenin lentokentältä pääsee lentämään jopa 266 eri kohteeseen! Se on melkoisen suuri määrä… Vuonna 2017 liki 44,6 miljoonaa matkustajaa saapui tai lähti matkalle Münchenin lentokentän kautta.
Lentokentältä löydät virkistys- ja shoppailualueen, infopisteen, kadonneiden tavaroiden pisteen, lääkepisteen, ilmaisen Wi-Fi-verkon, 40 baaria ja ravintolaa, lasten leikkipaikan, raha-automaatteja, rahanvaihtopisteitä sekä loungeja.

Autonvuokraus Münchenin lentokentällä

Autonvuokrausta Münchenissa tarjoavat yritykset löytyvät terminaalirakennuksesta, jolloin vuokra-auton noutaminen on erittäin helppoa. Bussikuljetusta ei tarvita! Holiday Cars kattaa 12 eri vuokrayritystä Münchenin lentokentällä, joten voit verrata kaikkia hintoja ja löytää itsellesi täydellisen vuokra-auton! 12 eri vuokrayritystä ovat:
Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Munchen lentokenttä

Asiakkaamme arvioivat kohteen Munchen lentokenttä keskiarvolla 9.7, perustuen 3 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

12-08-2016

sanoo:
It's a good idea to drive to the alps from Munich. It's quite close and the scenes are wonderful!
31-07-2016

sanoo:
Garmish-Partenkirchen, Zugsspize, Oberammergau, Ettal
22-07-2015

sanoo:
Saksan ja Itävallan alppiteille ja -maisemiin kannattaa suunnata.