Autonvuokraus Palma de Mallorca lentokenttä

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia
Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Lisää ilmaiseksi
Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Ei lisämaksuja

Autonvuokraus Palma de Mallorca lentokenttä

Autonvuokraus Palma de Mallorca lentokenttä

Autonvuokraus Palma de Mallorca lentokenttä

Palma de Mallorcan lentokenttä (PMI), tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan, on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä etenkin heinä- ja elokuussa loma-aikaan. 8 kilometriä itään Palma de Mallorca Mallorcasta sijaitseva lentokenttä on Espanjan kolmanneksi suurin lentokenttä Madridin Barajasin ja Barcelonan lentokenttien jälkeen. Kenttä toimii espanjalaisen Air Euroopan kotikenttänä, ja se on tärkeä kohde myös saksalaiselle Air Berlinille. Lentokenttä koostuu neljästä moduulista; A, B, C ja D, joista jokaisella on portteja ja matkustajasiltoja. Kentän kautta kulkee noin 25 miljoonaa matkustajaa vuosittain, erityisesti Espanjan muihin kohteisiin, Saksaan sekä Iso-Britanniaan. Palma de Mallorcan lentokenttää käyttäviin lentoyhtiöihin lukeutuvat Aer Lingus, British Airways, EasyJet, Lufthansa Ryanair ja Transavia.

VINKKI: Vertaa auton vuokraus ennen Palma de Mallorcalle lähtöä löytääksesi edullisimman hinnan

Turistit suosivat Palma de Mallorcan kentän autonvuokraus sen tarjoaman vapauden ja joustavuuden tähden. Palma de Mallorcan lentokentällä toimii useita auton vuokraus, mukaan lukien Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record sekä TUI Cars-Ultramar Express. Kaikkien toimijoiden palvelupisteet sijaitsevat saapuvien lentojen aulassa. Suosittuna turistikohteena Palma de Mallorcan kenttä autonvuokraus voi sesonkina olla hetkinenkin kokemus. Siksi suosittelemme kin että varaat vuokra-auto ajoissa, saaden näin sen yleensä myös edullisempaan hintaan. Mikäli et kuitenkaan ole varma autonvuokraus Palma de Mallorca lentokenttä, voit käyttää holidaycars.com in palvelua vuokra-auto valintaan lisämaksuitta.

Palma de Mallorcan lentokentän (PMI) autonvuokraus palveluihin lukeutuvat:

Yhteystiedot

Aeroporto Palma de Mallorca

07000 Palma de Mallorca

Spain

Lentokenttäkoodit

IATA-lentokenttäkoodi: PMI

ICAO-lentokenttäkoodi: LEPA

Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Palma de Mallorca lentokenttä

Asiakkaamme arvioivat kohteen Palma de Mallorca lentokenttä keskiarvolla 9.3, perustuen 3 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

27-05-2021

sanoo:
Mallorca on aivan mahtava saari, hyvin siistiä joka puolella ja hienot rannat ja pohjoisen vuorien näkymät!! Loistava, kannattaa ehdottomasti mennä itse katsomaan miltä Mallorcalla näyttää!!
03-07-2020

sanoo:
Lentokentälle saapuessa ostaisin jotain pikaista syötävää matkaan ennen autovuokraamolle menemistä. Olimme itse autovuokraamolla jonottamassa maanantaina klo 17 aikoihin eikä vuokraamon lähettyvillä ollut kahvilaa tai muuta vastaavaa. Varsinkin lasten kanssa reissatessa pieni välipala olisi hyvä. Tiskin luota on matkalaukkujen kanssa käveltävä vielä suuren pysäköintialueen läpi vastapäisen pysäköintihallin toiseen kerrokseen. Jonottamista vähentääkseni valitsin seuraavalla kerralla ennakkon vuokratessa express linen.
24-12-2017

sanoo:
Ajelkaa saaren ympäri ja keskeltä, saari on täynnä myönteisiä yllätyksiä. Loistopaikka pyöräilijöille, paljon hiljaisia teitä.