Autonvuokraus Rooma Fiumicino lentokenttä

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Suosittuja kohteita: Rooma, Milano, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo, Pisa, Venetsia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia
Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Lisää ilmaiseksi
Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Ei lisämaksuja

Autonvuokraus Rooma Fiumicino lentokenttä

Autonvuokraus Rooma Fiumicino lentokenttä

Auton vuokraus Rooman Fiumicinon lentoasemalla

Leonardo da Vincin lentoasema (IATA: FCO, ICAO: LIRF), joka tunnetaan usein nimellä Fiumicinon lentoasema, on Italian suurin lentoasema. Rooman toista lentoasemaa, Ciampinon lentoasemaa, käyttävät pääasiassa halpalentoyhtiöt ja tilauslentoyhtiöt. Noin 36 miljoonaa matkustajaa vuosittain käsittelevä Leonardo da Vincin-Fiumicinon lentoasema on Euroopan kuudenneksi vilkkain lentoasema Lontoon Heathrow'n, Pariisin Charles de Gaullen, Frankfurtin, Madridin Barajasin ja Amsterdamin lentoasemien jälkeen. 35 kilometrin päässä Rooman historiallisesta keskustasta sijaitseva lentoasema toimii italialaisen Alitalian lentoliikenteen solmukohtana. Muihin lentoasemaa käyttäviin lentoyhtiöihin lukeutuvat muun muassa Aer Lingus (Cork, Dublin), Air Europa (Madrid), TAP Portugal (Lissabon) ja Wizz Air (Praha, Varsova).

Suuri määrä autonvuokrausyrityksiä

Autonvuokraus Fiumicinon lentoasemalla on Roomaan ja sitä ympäröiviin kaupunkeihin ja kyliin tutustuvien matkailijoiden suosiossa. Lentoasemalle kulkee kuusikaistainen moottoritie A91 Roma-Fiumicino, joten matkustajat voivat noutaa vuokra-auton Rooman Fiumicinon lentoasemalta ja suunnata kaupunkiin tai muihin lomakohteisiin helposti. Fiumicinon lentoasemalla on useita autonvuokrausta tarjoavia yrityksiä, kuten Avis, Italy by Car, Europcar, Hertz, Maggiore Budget, Targa Rent, Auto Europa ja Sixt. Niiden autonvuokrauspisteet löytyvät kotimaan ja kansainvälisten lentojen terminaalirakennusten tuloauloista. Voit tietysti vuokrata auton Rooman Fiumicinon lentoasemalta saapuessasi, mutta usein on järkevää varata etukäteen, jotta pääset hyötymään alemmista hinnoista ja suuremmasta valikoimasta. Voit helposti varata vuokra-auton Fiumicinon lentoasemalta verkossa kansainväliseltä autonvuokrauksen välittäjältä, holidaycars.comilta. Laajan toimittajien verkoston ansiosta se pystyy tarjoamaan asiakkaille lyömättömät autonvuokraushinnat ja taatun laadun.

Hyvin varustetulla

Leonardo da Vincin-Fiumicinon lentoasemalla (FCO) on saatavilla seuraavat palvelut:


Yhteystiedot

Rooman Leonardo da Vincin (Fiumicinon) lentoasema
Via dell'Aeroporto di Fiumicino 320
P.O. Box 68
I-00050 Fiumicino
Italia

Lentoasematunnukset

IATA:n lentokenttäkoodi: FCO
ICAO:n lentokenttäkoodi: LIRF
Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Rooma Fiumicino lentokenttä

Asiakkaamme arvioivat kohteen Rooma Fiumicino lentokenttä keskiarvolla 9.0, perustuen 8 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

01-06-2021

sanoo:
Perinteisellä perhematkalla Italiassa. Viime vuonna matkamme vei Toscanaan, joka oli kertakaikkisen upeaa seutua. Tänä vuonna valintamme kohdistui Napolin seutuun. Ja autonvuokraus viime vuoden isosta pettymyksestä johtuen vaihtui uuteen toimijaan eli sixtiin, joka puolestaan oli positiivinen yllätys. Kaikki toimi kuten maksavana asiakkaana voi edellyttääkin. Napolin seutu oli hurmaava lukuisine kiinnostavine kohteineen. Löytyy aika kasa mm Unescon maailmanperintökohteita. Ja kyllä kiipeäminen Vesuviuksen huipulle on elämys.
25-03-2021

sanoo:
Palvelu oli ystävällistä. Asiantuntevaa ja opastavaa autonvuokrausta. Vuokraamo oli helposti löydettävissä Lentoasemalta. Auto oli varausta parempi ja lisäksi aivan uusi. Autonhaku ja palautuspaikat oli myös helposti löydettävissä Parkkitalossa. Vuokraustuskillä oli paljon jonoa ja odotustilat ahtaat. Vuoronumero systeemiä ei ollut joten jonotus vähän epämääräistä.
15-02-2021

sanoo:
Ota auto ja lähde maaseudulle. Käy viinitiloilla ja nautiskele antipastoa. Vietä siestaa. Vältä turistirysiä. Nauti luonnosta. Käy kirkoissa.
04-06-2020

sanoo:
Tietulleihin kannattaa varata kolikoita ja pieniä seteleitä valmiiksi.Navin vuokraaminen harkintaan,puhelin voi hajota.Parkkipaikat kannattaa selvittää etukäteen.Rauhallinen ajotapa on järkevää.Suunnittele reitit etukäteen.
16-03-2019

sanoo:
Apulia- amazing wiews:red soil, olivetrees, wineries etc. Everything is in short distances. Only thing necessery to have is car. Loved Lecce and it's muscels, Little villages with amazing bakeries and Santa Maria di Leuca with it's amazing caves and seawiews. Old city of Taranto was also really nice. One must see place was La'nchianata bar at Toricella. Bar in the middle of olivetrees and really good music!!!
06-03-2018

sanoo:
Try Tarquinia - a medieval town of Etruscan root 80km north of Rome.
11-02-2018

sanoo:
Maanantain aamuruuhkaan hyvä varata aikaa.
02-01-2018

sanoo:
Kannattaa käydä Rooman ulkopuolellakin esim. Tarquiniassa, Viterbossa tai Tivolissa.