Europcar Europcar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Palma de Mallorca, Londen, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Malaga, Rome
Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Europcar Goedkoop auto huren

Europcar is een autoverhuurbedrijf dat in handen is van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo, met een hoofdkantoor in Frankrijk. Europcar is opgericht in Parijs in 1949 en één van de meest bekende autoverhuur merken in de wereld. Europcar beschikt over een vloot van meer dan 200.000 huurauto's op 2825 locaties in 143 landen, waaronder in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Azië.

Europcar autoverhuur in Europa

Terwijl andere internationale autoverhuurbedrijven, zoals Dollar en Budget, zich meer richten op de Noord-Amerikaanse markt, is Europcar bekender in Europa (met name in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk).

Samenwerking met Europcar autoverhuur

HolidayCars.com werkt al jaren succesvol met Europcar samen. Europcar is één van de meest favoriete autoverhuur merken van de klanten van HolidayCars.com wat betreft van de kwaliteit van de huurauto's en de klantenservice. De gemiddelde leeftijd van de huurauto's is slechts 6 maanden. Europcar biedt tevens 24-uurs hulp bij pech en 24 uur per dag, 7 dagen per week service bij de meeste grote luchthavens. Als u een auto huurt van Europcar via HolidayCars.com, kunt u eenvoudig de prijzen, opties en huurvoorwaarden van Europcar met andere leveranciers vergelijken, zodat u altijd kunt kiezen voor een deal die het beste aansluit bij uw wensen.
Europcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Europcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Europcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Europcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Europcar

Onze klanten beoordelen Europcar met een gemiddelde score van 7.5. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Europcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

19-03-2017

bij Europcar in Zürich, Zwitserland
De geboekte auto (VW Polo) was niet beschikbaar, maar ik kreeg als alternatief zonder meerkosten een VW Caddy met rolstoellift mee
Normaal rijd ik in een handgeschakelde auto; de VW Caddy is een automaat, die voortreffelijk uitrijdt als je het gaspedaal loslaat. Dat kostte me in Rapperswil wel een bon, omdat kort na een lokale snelheidsbeperking een snelheidscamera stond.
15-03-2017

bij Europcar in Genève, Zwitserland
Net behandeling en uiteindelijk een grotere auto in ontvangst genomen dan besteld
11-03-2017

bij Europcar in Punta Arenas, Chili
Nice car. Smooth rental. Good service. We rented it for ten days to cross beautiful patagonia and no hassles whatsoever
Despite the message on the site that transbordering to argentina was possible and should be settled at punta arenas we nearly.missed our argentinan goas because it appeared that one should arrange paperwork regarding crossing the border long before (is not stated in the conditions!). At the end we managed to get the paperwork done in time in puerto natales but be aware that you plan these things at beforehand.
09-03-2017

bij Europcar in Auckland, Nieuw-Zeeland
Eurocar downtown Auckland is an easy acces for picking up your rental. Friendly lady helped us with the paperwork. In 10 minutes we were on the road!
The friendly lady tried to get us in an upgrade by paying $ extra for the car we rented upfront. The virtual rental companies have trouble to get all info from the transfer to the fysical rental centers. Same for the insurrance, she asked for upgrade, I needed to point out my voucher again that everything was covered and paid for.
09-03-2017

bij Europcar in Laibach, Slovenië
friendly service good quality car
shorten car pick-up time by preparing various physical docs upfront based on provided booking details
27-02-2017

bij Europcar in Charleroi, België
Erg prettig geholpen bij Europcar. Als een van de eersten uit het vliegtuig en daardoor konden we direct doorlopen naar het loket van Europcar. Vriendelijk in het vloeiend engels te woord gestaan en binnen 10 minuten zaten we op de weg. Van Charleroi naar Amsterdam gereden. One way fee viel ons reuze mee. Complimenten voor de service! Dank!
14-02-2017

bij Europcar in Agadir, Marokko
erg nette stad, zeerweinig want alles wat me nodig heeft vriendelijke en behulpzame bevolking,goei klimaat
weinig want alles wat men nodig heeft is aanwezig. Geen parkeerproblemen, parking genoeg.
03-02-2017

bij Europcar in Eindhoven, Nederland
Ik huurde vorige week een auto in Eindhoven!Geweldige service!Ik had een kleine auto gehuurd, maar kreeg een grotere mee, zonder bijbetaling!Ik was al weg en bleek mijn paspoort en rijbewijs te zijn vergeten!Ik werd meteen gebeld en was gelukkig nog niet weg!Met een goed gevoel ben ik mijn korte vakantie in Nederland begonnen ! Bedankt Europcar!!
01-02-2017

bij Europcar in Buenos Aires, Argentinië
Good service, good car
28-05-2015

bij Europcar in Miami, Verenigde Staten
goede auto de mensen terplekke adventure zijn goed
europ car was niet te vinden op Miami airport kost prijs was het dubbele dan met U overeen gekomen ik vind dit misleidende verkooppraktijken uwerzijds