Europcar Europcar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Palma de Mallorca, Londen, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Malaga, Rome
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Europcar Goedkoop auto huren

Europcar is een autoverhuurbedrijf dat in handen is van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo, met een hoofdkantoor in Frankrijk. Europcar is opgericht in Parijs in 1949 en één van de meest bekende autoverhuur merken in de wereld. Europcar beschikt over een vloot van meer dan 200.000 huurauto's op 2825 locaties in 143 landen, waaronder in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Azië.

Europcar autoverhuur in Europa

Terwijl andere internationale autoverhuurbedrijven, zoals Dollar en Budget, zich meer richten op de Noord-Amerikaanse markt, is Europcar bekender in Europa (met name in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk).

Samenwerking met Europcar autoverhuur

HolidayCars.com werkt al jaren succesvol met Europcar samen. Europcar is één van de meest favoriete autoverhuur merken van de klanten van HolidayCars.com wat betreft van de kwaliteit van de huurauto's en de klantenservice. De gemiddelde leeftijd van de huurauto's is slechts 6 maanden. Europcar biedt tevens 24-uurs hulp bij pech en 24 uur per dag, 7 dagen per week service bij de meeste grote luchthavens. Als u een auto huurt van Europcar via HolidayCars.com, kunt u eenvoudig de prijzen, opties en huurvoorwaarden van Europcar met andere leveranciers vergelijken, zodat u altijd kunt kiezen voor een deal die het beste aansluit bij uw wensen.
Europcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Europcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Europcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Europcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Europcar

Onze klanten beoordelen Europcar met een gemiddelde score van 7.5. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Europcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

03-02-2017

bij Europcar in Eindhoven, Nederland
Ik huurde vorige week een auto in Eindhoven!Geweldige service!Ik had een kleine auto gehuurd, maar kreeg een grotere mee, zonder bijbetaling!Ik was al weg en bleek mijn paspoort en rijbewijs te zijn vergeten!Ik werd meteen gebeld en was gelukkig nog niet weg!Met een goed gevoel ben ik mijn korte vakantie in Nederland begonnen ! Bedankt Europcar!!
01-02-2017

bij Europcar in Buenos Aires, Argentinië
Good service, good car
31-01-2017

bij Europcar in Cairns, Australië
Good car. Good service.
Improve computer system as it took half an hour before registration had to be handwritten
28-01-2017

bij Europcar in München, Duitsland
Clean and clear car rental center
Waiting time
27-01-2017

bij Europcar in Naha, Okinawa, Japan
Ik heb de auto van te voren in nederland geboekt, kreeg een keurig bewijs van betaling erbij. De juiste informatie was aangegeven. Toen ik bij het vliegveld aankwam in de ontvangsthal stonden ze al met een bordje klaar. Ze hadden onze zelfs onze naam op papier staan. We werden vervolgens met een shuttle naar het verhuurbedrijf gebracht en na wat uitleg van regels en de auto konden we zo de weg op.
De mensen op het kantoor konden niet heel erg goed engels spreken waardoor het af en toe beetje onduidelijk was om wat te begrijpen van de uitleg. Navigatie werd alleen via Mapcode... in Okinawa. Gelukkig hadden wij onze eigen offline navigatie bij (Maps.me) .
25-01-2017

bij Europcar in Innsbruck, Oostenrijk
Great service
22-01-2017

bij Europcar in Hobart, Australië
Alles verliep soepel.
Zou fijn zijn als je ook voor een halve dag kunt betalen.
20-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Vlotte afhandeling van de reservering. Ook bij het ophalen v.d. auto werd vlot gehandeld en de auto voorgereden. Geen onnodige langdurige checks of vragen etc.
Ik had de klasse van een VW Golf geselecteerd en kreeg een Renault Captur. Dit is een 3 cilinder auto en voor mij zeker niet gelijkwaardig, zeker als je lange afstanden op de snelweg af moet leggen.
18-01-2017

bij Europcar in Kaapstad, Zuid Afrika
everything was very good and quick. we got a an upgrade and got a bigger car.
i refilled the petrol tank and still was charged for a refill and administration fee. i am disappointed in that.
28-05-2015

bij Europcar in Miami, Verenigde Staten
goede auto de mensen terplekke adventure zijn goed
europ car was niet te vinden op Miami airport kost prijs was het dubbele dan met U overeen gekomen ik vind dit misleidende verkooppraktijken uwerzijds