Europcar Europcar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Palma de Mallorca, Londen, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Malaga, Rome
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Europcar Goedkoop auto huren

Europcar is een autoverhuurbedrijf dat in handen is van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo, met een hoofdkantoor in Frankrijk. Europcar is opgericht in Parijs in 1949 en één van de meest bekende autoverhuur merken in de wereld. Europcar beschikt over een vloot van meer dan 200.000 huurauto's op 2825 locaties in 143 landen, waaronder in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Azië.

Europcar autoverhuur in Europa

Terwijl andere internationale autoverhuurbedrijven, zoals Dollar en Budget, zich meer richten op de Noord-Amerikaanse markt, is Europcar bekender in Europa (met name in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk).

Samenwerking met Europcar autoverhuur

HolidayCars.com werkt al jaren succesvol met Europcar samen. Europcar is één van de meest favoriete autoverhuur merken van de klanten van HolidayCars.com wat betreft van de kwaliteit van de huurauto's en de klantenservice. De gemiddelde leeftijd van de huurauto's is slechts 6 maanden. Europcar biedt tevens 24-uurs hulp bij pech en 24 uur per dag, 7 dagen per week service bij de meeste grote luchthavens. Als u een auto huurt van Europcar via HolidayCars.com, kunt u eenvoudig de prijzen, opties en huurvoorwaarden van Europcar met andere leveranciers vergelijken, zodat u altijd kunt kiezen voor een deal die het beste aansluit bij uw wensen.
Europcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Europcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Europcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Europcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Europcar

Onze klanten beoordelen Europcar met een gemiddelde score van 7.5. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Europcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

14-01-2017

bij Europcar in Tirana, Albanië
Top servis! ! Wij hebben de dag erna de directeur van Europcar gebeld omdat de aantal personen in de auto niet klopte, een hij heeft ons meteen geholpen! ! Mijn complimenten voor hem als directeur! !
Voor de directeur van europcar, wil ik alleen maar zeggen, ga zo door met alles, een jullie bedrijf zal alleen maar groter worden!!
11-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Excellent and reliable car.
The signlight goes on as soon as you touch it... If you want to correct your decision, it is not possible...
11-01-2017

bij Europcar in Miami, Verenigde Staten
A lot of things where positive, actually: Our overall experience was positive. Renting a car by internet was ideal, everything you need for your trip you could sort out before leaving. Furthermore the service at the deal by arrival was excellent. The employé helping us was most polite and informed us very well. He took the time to help us and made sure we fully informed. Getting the car was a piece of cake. Even in a giant AirPort like Miami we could find out car very easily. After our two weeks journey through Florida we could drop the car off very fast and, to our surprise the deposit was back in our account within 2 days. We surely can recommend Europcar Miami to anyone. It made help our holiday a experience we won't forget!
Keep up the good work!
10-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
best place in the world
eindhoven handling is not correct. Keys drop off. no car check. no signature. no service
08-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Snelle vlotte service.
Onduidelijkheid over wanneer 's-ochtends het personeel aanwezig is in de ontvangst in de parkeergarage wanneer je de auto inlevert. Op papier: 6.30 uur, in de praktijk: 7.00 - beweren zij zelf. Niet goed.
04-01-2017

bij Europcar in Amsterdam, Nederland
Fast handling, good and clean car. Also returning went fast and efficient.
We were visiting an area near the border with Germany. I asked for winter tires since this is obligatory in Germany in winter times. This was not provided. It is to be considered to supply cars with winter tires since NL is only small and you reach Germany easily.
15-12-2016

bij Europcar in Playa del Carmen, Mexico
Vriendelijke service. Gloednieuwe auto.
Auto weer inleveren met hetzelfde benzineniveau is vervelend. Heb het dus ook niet gedaan. Persoonlijk vindt ik dan wel prijzig om ongeveer 2 euro de liter te moeten betalen terwijl het bij de pomp ongeveer ,70 kost. Een prijs van ongeveer 1,20 de liter zou wat mij betreft reeeler zijn.
09-12-2016

bij Europcar in Verona, Italië
Like always Its very good organized, But take the big brands in rental cars, in italy europcar is perfect.
03-12-2016

bij Europcar in Tunis, Tunesië
UItstekend service van Europcar Tunis, Tunesie. wel opletten: mederwerkerster aldaar heeft geprobeerd 11.8 dinars in rekening te brengen als Tax voor het vliegveld?? Nadat ik haar heb aangegeven dat Holiday cars hierover niets heeft gezegd, ging zij zg het contract doornemen en op eens hoefde ik het bedrag niet te betalen.
28-05-2015

bij Europcar in Miami, Verenigde Staten
goede auto de mensen terplekke adventure zijn goed
europ car was niet te vinden op Miami airport kost prijs was het dubbele dan met U overeen gekomen ik vind dit misleidende verkooppraktijken uwerzijds