Autohuur Barcelona

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Barcelona

Barcelona ligt in het noordoosten van het Iberisch schiereiland en is na Madrid de grootste stad van Spanje. Het is de hoofdstad van de regio Catalonië. Als belangrijk toeristisch, economisch, sportief en cultureel centrum is Barcelona de vierde meest bezochte stad in Europa, na Parijs, Londen en Rome.

De omgeving van Barcelona verkennen met de huurauto

Net als in andere grote steden, is de verkeersdrukte ook in Barcelona groot. De beperkte geluidsoverlast, goede kwaliteit van de wegen en het geduldige lokale verkeer maken het rijden door de stad echter eenvoudiger. Ondanks dat het openbaar vervoer in de stad goed geregeld is, willen veel toeristen een auto huren om de stad te verkennen. Het is verstandig om een navigatiesysteem mee te nemen of om dit vooraf bij te bestellen als u uw autohuur boeking plaatst bij HolidayCars.com. De voorsteden van Barcelona zijn met een huurauto uitstekend te bereiken via de Ronda de Dalt en de Ronda Litoral. Deze wegen vormen een cirkel rondom Barcelona met twee toegangen. Het noordelijke toeganspunt (Nudo de lat Tinitat) is de plek waar alle belangrijke hoofdwegen de stad in komen, zoals de Maresme, Gerona-Costa Brava-France Sabadell-Terrasa Manresa routes, terwijl vanuit het zuiden al het verkeer vanuit de Mediterraanse kust de stad binnenkomt, zoals de Castelldefels of vanuit Tarragona, maar ook al het verkeer vanuit het Spaanse binnenland zoals Lerida-Zaragoza-Madrid.

Uw huurauto parkeren in Barcelona?

Het parkeren van uw huurauto aan de kant van de weg in het centrum kan lastig zijn, maar er zijn voldoende grote parkeerparken in de stad. U kunt gebruik maken van de b:sm parks, die 46 parkeerparken hebben, met in totaal meer dan 17.000 parkeerplaatsen. Af en toe bieden zij u kortingen aan op uw totale verblijf. Veel toeristen die gebruik maken van autoverhuur in Barcelona, parkeren bij de grote parkeerplaats bij de bus terminal in Barcelona. U kunt uw huurauto parkeren bij Estación de Autobuses de Barcelona (Nord) voor circa €17,- per 24 uur. Parkeer nooit in een gebied dat niet is aangeduid als parkeerplaats, anders zult u vrijwel zeker een boete krijgen, of zal uw huurauto worden weggesleept.

Mediterraan klimaat

Barcelona heeft een Mediterraan klimaat met warme, droge zomers en zachte, natte winters. De gemiddelde temperatuur varieert tussen 25 °C en 31 °C in de zomer en 's winters tussen de 8 °C en 17 °C. Houdt hier rekening mee bij het huren van uw auto. In de zomer is het dus de moeite waard om een cabrio te huren.

Rijd met uw huurauto door Barcelona

In Barcelona is veel te zien. Barcelona is onweerstaanbaar voor elke toerist met een scala aan activiteiten die het te bieden heeft: de Barri Gòtic, het centrum van de oude stad van Barcelona, waar nog veel gebouwen dateren uit de middeleeuwen; de Sagrada Família, het nog immer onafgeronde meesterwerk van de Spaanse architect Antoni Gaudí dat wordt gezien als internationaal symbool van Barcelona; Museu Nacional d'Art de Catalunya, het Kunstmuseum van Catalonië, met een prachtige collectie van Romaanse kunst; Park Montjuïc, gelegen op de berg met dezelfde naam, is het grootste park in de stad; Het strand in Barcelona is uitgeroepen tot het beste stadsstrand ter wereld door National Geographic en Discovery Channel, waarbij Sant Sebastià en Barceloneta de grootste en meest bezochte zijn.

Evenementen & festivals

Barcelona heeft evenementen en festivals die geschikt zijn voor bezoekers van alle leeftijden: het Sónar Festival en het Primavera Sound Festival, de twee grootste muziekfestivals, worden jaarlijks gehouden; Festa Major de Gracia is een festival dat een week lang duurt met door de hele stad live muziek en vuurwerk; Festes de la Merce, Barcelona's belangrijkste, jaarlijks terugkerende festival, waarbij elk jaar wordt geprobeerd om de grootste menselijke toren te vormen, en daarnaast parades en verschillende andere optredens.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Barcelona

Onze klanten beoordelen Barcelona met een gemiddelde van 8.9, gebaseerd op 20 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

15-03-2017

zegt:
Altijd leuk in Barca, Ook de costa brava zeker de moeite waard Outletcetrum la Rocca iets buiten de stad
30-01-2017

zegt:
Use a lonely planet to now about the best bars and restaurants.
25-01-2017

zegt:
Beautiful Spain, nice weather during X-mas holidays.
02-01-2017

zegt:
In Barcelona moet je de mix maken van traditioneel Spaans eten, in echte spaanse café's een drankje doen, de prahtige bezienswaardigheden bekijken en je vooral laten verdwalen door de mooie straten van de stad. dan pas ontdek je Barcelona echt!
25-11-2016

zegt:
let op het autoverhuur bedrijf zit in de andere terminale dus dien de shuttle bus te gebruiken om daar naar toe te gaan verder was alles prima geregeld
23-08-2016

zegt:
We went for Circuit festival to Barcelona. It's really worth it! After it we drove with our rental car to Valencia, Granada and Sevilla. Great trip!
19-08-2016

zegt:
Great city, beach/historic centre and a great temperature. Taking a bike tour through the city is a great way to discover, the few things you did not see are perfectly visited by car!
10-08-2016

zegt:
Wij zaten in Tarragona een stad 85 km ten zuiden van Barcelona. Het oude deel van deze stad is zeker de moeite waard om te bezoeken.
10-08-2016

zegt:
The best way to visit Barcelona is withouten a car. We used the car to visit the coast betweter Barcelona and Valencia.
08-08-2016

zegt:
Sagrada Familia en fiets huren
03-08-2016

zegt:
Accomodatie nabij Estacio Sants. Eenvoudig bereikbaar en veel voordeliger. Reserveer kaarten voor bezienswaardigheden online en ga vroeg of zo laat mogelijk.
20-07-2016

zegt:
De bekende plaatsen in bArcelona
26-06-2016

zegt:
Montserrat is zeer de moeite waard!
25-06-2016

zegt:
let op met de keuze van het kiezen van het verhuurbedrijf soms moet je met de shuttle bus naar een andere terminal kan wel maar soms lastig met je bagage en zo
13-06-2016

zegt:
Zijn niet in Barcelona geweest maar direct naar Girona gegaan
29-05-2016

zegt:
Héérlijke stad; alles is aanwezig; strand, cultuur en er is van alles te doen en te zien! ga er niet in het hoogseizoen heen maar in het voor-en najaar; veel rustiger en niet zo warm en niet van die lange wachtrijen overal. In januari, februari, juli en augustus is er een officiele uitverkoop.
10-05-2016

zegt:
Prachtige stad en Sitges in de buurt voor strand en plaatsje is een aanrader.
15-04-2016

zegt:
wij zijn naar de Costa Brava gegaan. Girona is en blijft een super mooie stad. De baaitjes aan de costa zijn zo mooi! echte Spaanse dorpen zoals Palamos en St Feliu de Quisols zijn top. zelgs het oude Blanes is mooi.
29-03-2016

zegt:
Wijk af van de standaard bezienswaardigheden en ontdek zoveel andere mooie gelegenheden in deze prachtige stad.
26-03-2016

zegt:
Barcelona is een wereld stad die men zeker moet bezoeken. Ik ging naar Escala, Barcelona bezoeken we geregeld vanuit Escala, maar dan met de trein. Reistips die ik geef: bezoek eens het achterland van Spanje, dus het gebied ten westen van de snelweg AP 7. Adembenemende mooie dingen te zien, wat je niet zou linken aan Spanje.