U bent hier:
>
>
>
Madrid

Autohuur Madrid

cursor:default

Autohuur in Madrid

Autohuur Madrid
Autohuur Madrid
Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje en de derde grootste stad in de EU, na Londen en Berlijn. Het staat bekend als één van 's werelds grootste wereldsteden en heeft internationaal invloed op de politiek, onderwijs, entertainment, milieu, media, mode, wetenschap, en kunst. Het is de meest toeristische stad van Spanje en wordt het beoordeeld als de 10e meest leefbare stad ter wereld door het tijdschrift Monocle.

Omgeving
Om de grote hoofdstad en de omliggende charmante dorpjes te ontdekken is autohuur in Madrid de beste optie. De wegen zijn aanzienlijk verbeterd in de afgelopen jaren met een aantal grote vernieuwingen waaronder de M-30, de ringweg die het dichtst bij het centrum ligt en toegang biedt tot de meer symbolische straten van Madrid; De M-40, die langs gebieden loopt als Vicalvaro, Alcobendas en Villaverde; De M-45, die het zuiden van de regio aansluit; en de M-50, in het zuid-oostelijke gebied van Madrid. Er zijn verschillende plaatsen voor een dagtochtjes met de huurauto, zoals Consuegra, een stad bekend om de windmolens en saffraan. Een andere optie is Alcala de Henares, een klassieke universiteitsstad en geboorteplaats van Miguel de Cervantes, de schrijver van Don Quijote. U kunt een auto huren in Madrid en rijden naar Buitrago, een ontmoetingsplaats van verschillende culturen. Autohuur in Madrid is goed geregeld, maar zorg ervoor dat je je eigen GPS-apparaat meeneemt of er één huurt bij het autoverhuur bedrijf.

Parkeren
Wanneer u gebruik maakt van autohuur in Madrid, kan parkeren een uitdaging zijn, maar het is zeker niet onmogelijk. U kunt de huurauto op het Atocha station parkeren, dat op 5 minuten loopafstand is van het Reina Sofia museum en 10 minuten van het Prado en het Thyssem-Bornemisza museum. Er zijn groene en blauwe parkeerplaatsen, elk met verschillende tarieven en openingstijden. Toeristen kunnen alleen parkeren in de blauwe zones. In het noorden van de stad kunt u parkeren bij het Chamartin station en vervolgens de metro naar het centrum nemen.

Bezienswaardigheden
Madrid is een magische plek, met moderne glamour gemixt met unieke historie van de stad. Het Koninklijk Paleis van Madrid is het grootste paleis van West-Europa en is rijk versierd met kunstwerken van Velázquez, Tiepolo, Mengs, Gasparini, Juan de Flandes, Caravaggio en Goya. Het Museo del Prado is een museum en kunstgalerie waar één van 's werelds mooiste collecties van Europese kunst getoond wordt. Het Plaza de España is een prominent plein dat grenst aan twee van de hoogste gebouwen in Madrid, de Torre de Madrid en het Edificio España. Parque del Capricho is één van de mooiste parken van Madrid, met een sterke Romantische invloed.

Evenementen & festivals
Madrid Carnaval, met haar pracht en praal; Festimad, het jaarlijkse muziekfestival, waarbij nieuw muzikaal talent wordt gepresenteerd door middel van concerten, video screenings en debatten; ARCOmadrid, een internationale beurs voor hedendaagse kunst waar kunstwerken van meer dan 200 galeries uit meer dan 25 landen worden getoond.

Waar in Madrid wilt u een auto huren?

  • Luchthavens

Vergelijk de beste deals van alle aanbieders in Spanje:

 
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 8
vanaf:
€ 9
vanaf:
€ 12
vanaf:
€ 12
vanaf:
 
 

Populaire luchthavens in Spanje

Malaga airport
€ 2
vanaf:
Tenerife Zuid airport
€ 7
vanaf:
Alicante airport
€ 2
vanaf:
Las Palmas airport
€ 7
vanaf:
Barcelona airport
€ 1
vanaf:
Ibiza airport
€ 5
vanaf: