Goldcar Goldcar Autohuur Spanje

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Barcelona, Alicante, Malaga, Tenerife, Madrid, Palma de Mallorca, Las Palmas, Valencia
 Andere inleverlocatie?
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goldcar Goedkoop auto huren Spanje

Spanje is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld. Het wordt beschouwd als een exotisch land in de Europa dankzij de vriendelijke inwoners, ontspannen levensstijl, het grootste aantal Werelderfgoederen, prachtige stranden, wereldberoemde folklore en festivals. Om het land te verkennen in uw eigen vrije tijd, is een huurauto ideaal. De autoverhuur prijzen in Spanje zijn over het algemeen goedkoop door de sterke concurrentie tussen leveranciers. Goldcar Spanje is een lokale verhuurder, bekend om zijn goedkope tarieven.

Auto huren met Goldcar

Goldcar is één van de meest toonaangevende autoverhuurbedrijven in Spanje en de grootste die zich richt op de toeristische sector. Met meer dan 25 jaar ervaring, heeft het bedrijf nu 28 kantoren op luchthavens en de belangrijkste toeristische bestemmingen van het Iberisch schiereiland, de Balearen en de Canarische Eilanden. Goldcar beschikt over een vloot van meer dan 20.000 voertuigen en 70% van de vloot wordt jaarlijks vernieuwd. Met hooggekwalificeerde medewerkers heeft Goldcar meer dan 1,5 miljoen klanten van over de hele wereld en bezitten ze het snelste ophaal- en terugbreng systeem.

Werkwijze Goldcar Spanje

Goldcar Spanje heeft een uitgebreid netwerk van kantoren op de luchthavens en populaire vakantieoorden, zoals luchthaven van Alicante, de luchthaven van Barcelona, Ibiza luchthaven, luchthaven van Bilbao, Gerona luchthaven, Benidorm, Denia, San Juan, Torrevieja en nog veel meer. Let op: in Alicante, Malaga, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife Sur luchthavens, moet er ter plaatse € 35,- extra betaald worden voor alle huurauto's die buiten de openingstijden ingeleverd worden, en vluchtnummers zijn essentieel. Indien u binnen 59 minuten na de afgesproken tijd de huurauto terugbrengt, zijn daar nog geen kosten aan verbonden. Goldcar Spanje biedt ook een gestroomlijnde check-in procedure. U hoeft alleen maar een paar vragen online te beantwoorden en uw geboekte huurauto staat klaar voor u om op te halen.

HolidayCars.com

Bent u er niet zeker dat Goldcar Spanje de beste aanbiedingen heeft? Check dan eerst HolidayCars.com, waar u de tarieven en de specifieke voorwaarden van Goldcar Spanje met alle overige autoverhuurders in Spanje kunt vergelijken.

Goldcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Goldcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Goldcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Goldcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Goldcar

Onze klanten beoordelen Goldcar met een gemiddelde score van 4.8. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Goldcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

01-01-2016


bij Goldcar in Puerto del Rosario, Spanje

vlotte & vriendelijke service
28-12-2015


bij Goldcar in Las Palmas, Spanje

Nette auto, snel inname proces.
Bij aankomst 2,5 uur moeten wachten op huurauto in verband met drukte. Dit moet beter te plannen zijn met bezetting op kantoor als je weet hoeveel mensen er per vlucht aankomen en een auto bij jou op komen halen.
18-12-2015


bij Goldcar in Malaga, Spain

Nederlandstalig
Betere uitleg over de borg en de betaling van de volle tank met bijkomende kosten.
16-12-2015


bij Goldcar in Puerto del Rosario, Spanje

er was een auto
shuttle service duurde lang (klein uur) afhalen auto duurde twee uur
06-12-2015


bij Goldcar in Tenerife, Spanje

nette behandeling en zeer vlotte afhandeling
ophaal en terugbreng locatie duidelijker aangeven (kaartje?)
01-12-2015


bij Goldcar in Las Palmas, Spanje

snel de auto opgehaald, makkelijk geboekt.
14-11-2015


bij Goldcar in Tenerife, Spanje

Vlotte bediening. Geen problemen gehad met administratie. Goede auto. Dus geen opmerkingen.
12-11-2015


bij Goldcar in Malaga, Spanje

No nonsense bedrijf. Ophalen en inleveren op airport.
Geen inspectie voertuig bij ophalen of inleveren. Je tekent ongezien voor een onbeschadigde auto. Constateer je schade bij ophalen, maar dan foto's. Zelf al meerdere malen bij Goldcar gehuurd; nooit problemen, maar er zijn andere ervaringen te lezen.......
09-11-2015


bij Goldcar in Las Palmas, Spanje

prijs, kwaliteit auto en service bij aflevering
05-11-2015


bij Goldcar in Almeria, Spanje

onthaal ok / auto ok / geen opmerkingen
systeem van volle en lege tank verwart nog steeds / ik hoop dat de terugstorting van hetgeen nog in de tank zat correct zal gebeuren