Iznajmljivanje auta Sarajevo zračna luka

Potražite, usporedite i zakupite svoj unajmljeni automobil

Mjesto preuzimanja
 Drugačija podružnica za vraćanje?
   Dob vozača: 25-70
   Živim u državi: Sjedinjene Americke Države
Usporedi automobile za najam
Popularna odredišta: Sarajevo, Mostar, Tuzla, Banja Luka
Uspoređujemo cijene preko 800 različitih pružatelja usluge na preko 30 000 lokacija diljem svijeta
Korisnici nas obožavaju

Preko 1 milijun korisnika nam je povjerilo pronalazak najbolje ponude za najam automobila

Korisnici nas obožavaju
Besplatna promjena

Do 48 sati prije preuzimanja

Besplatna promjena
Bez dodatnih troškova

Ne zaračunavamo dodatne troškove poput troška obrade kartice ili naknade za rezervaciju

Bez dodatnih troškova

Iznajmljivanje auta Sarajevo zračna luka

Iznajmljivanje auta Sarajevo zračna luka

Najam automobila na Međunarodnom aerodromu SarajevoLutalice, planirate li putovanje u Bosnu i Hercegovinu? Otkrijte ovu zapanjujuću europsku zemlju autom! Prilikom rezervacije vašeg putovanja mislite unaprijed i na iznajmljivanje auta u Bosni i Hercegovini. U tome će vam pomoći nitko drugi nego Holiday Cars. Pomoći ćemo vam da s pristupačnim cijenama pronađete najbolje iznajmljivanje auta na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Bilo da preferirate manje, jeftinije auto ili veće obiteljsko auto, Holiday Cars uspoređuje sve najbolje kompanije za iznajmljivanje auta na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Osim toga, neće vas iznenaditi dodatne skrivene naknade.

Međunarodni aerodrom SarajevoMeđunarodni aerodrom Sarajevo je glavni međunarodni aerodrom u Bosni i Hercegovini. Nalazi se u naselju Butmir, 6.1 km jugozapadno od željezničke stanice. Potrebno je oko 20 minuta od središta grada do aerodroma. Aerodrom, koji je također poznat kao Butmirski aerodrom ili jednostavno SJJ, izgrađen je 1930. godine i ima 21. avioprijevoznika koji djeluju i na međunarodnim i domaćim linijama. Brand avioprijevoznika koji najčešće lete su: Scandinavian SAS, Croatia Airlines, Austrian Airlines i United. Međunarodni aerodrom Sarajevo je 2017. godine dobio značajno proširenje terminala.

Na aerodromu je mnogo objekata, kao što su restorani i kafići, duty free trgovine, Internet kiosci, djelatnosti i VIP saloni. Naravno, putnici mogu koristiti različite usluge, kao što su bankomati, pošta, mjenjačnice i jedinice prve pomoći.

Što možete obići automobilom za iznajmljivanje u Sarajevu?

Bosna i Hercegovina je zemlja u obliku srca koja se nalazi u srcu jugoistočne Europe i sigurna je za posjetiti. Zadivljujuće lijepa zemlja nudi široku ponudu pejzaža, kulture, tradicije i ljudi. Ako se s Holiday Cars odlučite za iznajmljivanje auta na Međunarodnom aerodromu Sarajevo možete slobodno otkriti zemlju tijekom jednog odmora. Na ovaj način se ne morate osloniti na javni prijevoz i možete slobodno uživati u druženju s obitelji i prijateljima. Bosna i Hercegovina nudi mnogo fascinantnih destinacija za sve tipove turista. Najzanimljiviji i najatraktivniji lokaliteti su prekrasna mješavina kulturne i prirodne baštine. Putnici mogu posjetiti Stari grad 'Baščaršija', mostarski Stari Most, i Nacionalni park Sutjeska. Druga mjesta koja se moraju vidjeti su derviški red iz 16. stoljeća u samostanu Tekija, planina Jahorina, Vodopad Kravica i Kraljeva Sutjeska. U Bosni i Hercegovini možete sami iskusiti mnoštvo povijesti. Za malo vremena na plaži, Bosna i Hercegovina ima mali potez kristalno čiste jadranske obale.

Objekti za najam automobila na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Iznajmljivanje auta na Međunarodnom aerodromu Sarajevo nije samo prikladno nego je i vrlo lako uz pomoć Holiday Cars. Također, dostupno je i jako mnogo kompanija za iznajmljivanje auta na sarajevskom aerodromu. Lako je letjeti i voziti jer se u blizini aerodroma nalazi ured za iznajmljivanje automobila. Kompanija kod koje ste iznajmili automobil jamči da će vaše auto biti spremno čim sletite. Sljedeće kompanije za najam automobila su dostupne:

Climate Sarajevo

Klima Bosne i Hercegovine je mediteranska na malom potezu ravnice pored mora. Blaga je i općenito topla i umjerena. Ako volite ljetno vrijeme idealan period za posjetu Bosne i Hercegovine je između lipnja i rujna. Ova mediteranska klima je savršena za život na plaži tijekom ljeta!

Zračne luke u blizini mjesta Sarajevo zračna luka

Savjeti i iskustva za Sarajevo zračna luka

Naši klijenti su ocijenili Sarajevo zračna luka s prosjekom od 10.0 utemeljeno na 1 glasova, a ovo su najnoviji savjeti, iskustva i naglasci.

12-11-2020

je rekao:
Tesko nesto preporuciti, svak radi po svom