U bent hier:
>
>
>
Mallorca

Autohuur Mallorca

cursor:default

Autohuur in Mallorca

Autohuur Mallorca
Autohuur Mallorca
Eiland
Mallorca is het middelste eiland van de Balearen. Ten zuiden van het eiland bevindt zich Ibiza en ten noorden van het eiland Minorca. Mallorca heeft twee bergachtige gebieden. Het hoogste punt van het eiland is de Puig Major. Mallorca is uitgestrekt, daarom is autohuur wenselijk. Vergelijk autoverhuur in Mallorca voor vertrek bij holidaycars.com en boek zonder verborgen kosten.

Balearen
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, deze eilandengroep in de Middellandse Zee behoort tot Spanje. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad is. De naam Majorca komt van de Griekse Kolonisten die op het eiland de tempel voor Heracles Maliorcas stichtten.

Playa de Mallorca
Mallorca is een zeer populair. Het middelpunt van de reeks badplaatsen is het strand Playa de Mallorca, dat grenst aan de stad Palma de Mallorca. Palma Nova en Santa Ponsa liggen ten westen van de hoofdstad en Playa de Palma en El Arenal liggen ten oosten ervan. Een auto huren op Mallorca is handig om alle bezienswaardigheden van het eiland te kunnen zien.

Puig Major
De Puig Major is een 1445 meter hoge berg en is de hoogste punt van het eiland. De berg maakt deel uit van de Serra de Tramuntana. In dit gebied mag u de idyllische plaatsen Validemossa, Sóller en Deià niet missen. Aan de voet van de berg liggen twee stuwmeertjes.

Canyamel
Autohuur is ook wenselijk om in Canyamel te komen. De grotten van Artà in Canyamel en de grotten del Drac, met een groot ondergronds meer, en de grotten deis Hams te Porto Cristo zijn echte aanraders. Aan de oostkust van het eiland zijn inhammen in een nog oorspronkelijke staat te vinden, zoals de Cala Mesquida, Cala Agulla en Cala Torta.

Pollentia
De Romeinse stad Pollentia en een amfitheater trekken de aandacht. De uitgestrekte baai van Alcudia is omgeven door brede stranden en Can Picafort, Son Serra de Marina en Colonia de Sant Pere zijn de belangrijkste toeristische centra van de baai. Een auto huren is de beste manier om deze pareltjes uitgebreid te kunnen zien. Prettig dat uw huurauto gewoon op u wacht. Toch?

Tunel
Autohuur op Mallorca is aan te raden omdat er heel veel te zien is op het eiland. Mallorca wordt het eiland van kalmte genoemd. Authentieke tradities zijn in het binnenland beter behouden gebleven. Bezoek een van die serene dorpjes in het verrassende binnenland. De bewoners zullen u gastvrij onthalen op een glas Hierbas Tunel, een groene, sterke drank gemaakt van kruiden.

Waar in Mallorca wilt u een auto huren?

  • Luchthavens
  • Steden

Vergelijk de beste deals van alle aanbieders in Spanje:

 
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 4
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 5
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 6
vanaf:
€ 8
vanaf:
€ 9
vanaf:
€ 12
vanaf:
€ 12
vanaf:
 
 

Populaire luchthavens in Spanje

Malaga airport
€ 2
vanaf:
Tenerife Zuid airport
€ 7
vanaf:
Alicante airport
€ 2
vanaf:
Las Palmas airport
€ 7
vanaf:
Barcelona airport
€ 1
vanaf:
Ibiza airport
€ 5
vanaf: