Goldcar Goldcar Autonvuokraus Italia

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Suosittuja kohteita: Rooma, Milano, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo, Pisa, Venetsia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Goldcar Autonvuokraus Italia

Etsitkö edullista autonvuokrausta edullisin ehdoin?

Holidaycars.com vertailee kaikkia käytettävissä olevia autonvuokrauspalveluita missä tahansa kohteessa niin, että löydät aina tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Varaa turvallisesti ennen lähtöä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Hyödy kaikenkattavista autonvuokraushinnoistamme ja No Risk Warranty (hintatakuu) -takuustamme niin et koskaan maksa liikaa. Riskitön takuumme antaa 100 % hyvityksen omavastuusta ja takaa sinulle huolettoman autonvuokrakokemuksen. Lisäksi voit valita peruutussuojan, jonka turvin voit peruuttaa varauksen aina noutohetkeen asti ilman lisäkustannuksia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 24/7 puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatilla omalla kielelläsi.

Epäröitkö vielä? Pyydä ilmainen hintatarjous!

Vuokraa auto holidaycars.com-sivustolta: enemmän valinnanvaraa, edullisemmat hinnat ja loistava palvelu!

Goldcar arvostelut ja kokemukset

Kokemuksesi auton vuokraamisessa on meille tärkeä. Siksi seuraamme reaaliaikaisia hintoja, kaikkia erilaisia palvelusehtoja ja saatavilla olevia vuokra-autoja valmistajalta Goldcar ja verraamme sitä yli 800 muuhun autovuokraamoihin. Kysymme myös asiakkaidemme kokemuksista valitsemallaan autonvuokrausbrändillä. Tämä auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Tätä mieltä asiakkaamme Goldcar

Asiakkaamme arvioivat Goldcar keskiarvolla 4.2. Pyysimme heitä myös selittämään tämän arvosanan, ja he sanoivat tämän Goldcar viimeaikaisissa arvosteluissaan. Lue mitä heillä on sanottavaa:

11-06-2016

yhdessä Goldcar kanssa Rome Fiumicino airport
Ystävällinen henkilökunta, osasivat hyvin englantia.
Auton jonotuksessa/hakemisessa kesti useampi tunti.
03-06-2016

yhdessä Goldcar kanssa Catania Fontanarossa airport
Hyvä ja edullinen vuokra-auto
Jonotusaika auton noudossa todella pitkä noin 1 tunti meni ennen kuin saimme auton. Olen vuokrannut paljon autoja eri yrityksiltä tämä oli ensimmäinen joka yritti väkisin myydä vakuutuksen varotellen sitä ja laskien paljonko pieninkin naarmu autossa tulisi minulle maksamaan, ja niitä maarmuja kyllä sitten etsittiinkin kauan, tämä siis ensimmäistä kertaa kymmenien vuokrauskertojen aikana.
21-03-2016

yhdessä Goldcar kanssa Milan Malpensa airport
Nopea auton toimitus sekä noudossa että palautuksessa.
Parempi opastus auton nouto/jättöpaikoille. P-paikan kaavio suhteessa lentoasemaan.
17-12-2014

yhdessä Goldcar kanssa Bergamo, Italia
Palvelu ja toiminta oli oikein nopeaa ja ystävällistä, heti kun oli päästy autovuokraamon luo. Liikenteeseen pääsi nopeasti netissä ennakkoon varatulla autolla. Auton palautus kävi sujuvasti myöhään illallakin.
Vuokraamo oli kätevällä paikalla lentokenttäalueen ulkopuolella hiukan piilossa. Jonkin aikaa odoteltiin kyytiä vuokraamolle, kun vuokraamon nimeä ei tahtonut huomata lentokenttäbussien kyljestä. Liian vaatimaton mainos siis. Hiukan ihmettelyä aiheutti myös ylimääräisten vakuutusten myynti. Hinta niiden kanssa ei enää niin kovin halpa ollutkaan. Hinta vakuutuksesta tosin putosi tinkimällä. Jälkikäteen ajatellen antoi kyllä pelottavan paljon itseluottamusta ajoon tuo maksettu "kasko".. :-D