Goldcar Goldcar Billeje Italien

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Goldcar Billeje Italien

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Goldcar anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Goldcar, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Goldcar

Vores kunder har bedømt Goldcar med en gennemsnitlig score på 4.1. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Goldcar i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

14-08-2019

med Goldcar i Rome Ciampino airport
Det var nemt at finde afhentningsted. Der var relativ kort ventetid 10-15 min på at få papirer og nøgler. Bil fungerede fint i den uge vi havde den.
Ved afhentning blev der med diverse fristelser/trusler forsøgt at sælge ekstra forsikring, men da jeg har fuld dækning via Mastercard afslog vi dette. Bilen var nusset inden i, der var tidligere spildt hvidlig væske i bilen som var sporadisk fjernet, udenpå fremstod bilen lettere ramponeret med 11 tidligere skader. Ved aflevering lokaliseres en ridse i bagklap, som vi bliver gjort ansvarlig for på ret aggressiv vis, "skriv under her, ellers kan I ikke aflevere bilen". Efterfølgende er det ikke lykkedes at få Goldcar til at fremsende skadesrapport så skaden kan anmeldes til mit forsikringsselskab i Danmark, specielt den manglende skadesrapport er irriterende, måske HolidayCar kan hjælpe med at fremskaffe en sådan?
14-07-2016

med Goldcar i Milan Linate airport
Virkelig god bil
Ikke så ivrig med at sælge tillæg
23-06-2016

med Goldcar i Pisa airport
Hurtig betjenning og let adgang til udlejningsbilen
Det er stadig uklart hvilke totale omkostninger man som kunde får, når der skal tilføjes forsikring til den ordinære billeje