Goldcar Goldcar Billeje Italien

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Goldcar Billeje Italien

Goldcar Billeje Italien

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Goldcar anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Goldcar, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Goldcar

Vores kunder har bedømt Goldcar med en gennemsnitlig score på 4.2. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Goldcar i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

14-03-2018

med Goldcar i Milan Linate airport
Virkelig god bil
Ikke så ivrig med at sælge tillæg
23-02-2018

med Goldcar i Pisa airport
Hurtig betjenning og let adgang til udlejningsbilen
Det er stadig uklart hvilke totale omkostninger man som kunde får, når der skal tilføjes forsikring til den ordinære billeje
02-01-2017

med Goldcar i Rom, Italien
Bilen kørte fint, og blev hverken yderligere ridset eller stjålet.
Ved ankomst til lufthavnen var det ikke til at finde udlejningsstedet. Vi måtte spørge i de "store" udlejningsselskaber. Det viste sig at man skulle tage en shuttelbus dertil. Men hvilken? Ingen Goldcar firma navne i nærheden, så vi spurgte igen et andet selskab. Det var så også det der kørte kunder for Goldcar viste det sig. Hos Goldcar var der en flink mand der tog imod os. Fandt en bil til os, dog ikke en Fiat 500 som de reklamerer med, for de bliver stjålet ofte, sagde han... Fint nok, vi fik en Ford Fiesta, for dem er der ingen der gider stjæle i Italien, sagde han... Han var stadig flink, også mens han forsøgte at sælge en forsikring til 130 €, det var mere end det kostede at leje bilen i en uge. Dette selv om vi havde tilkøbt ekstra forsikring hjemmefra, men den duede sikkert ikke, sagde han. Hvis bilen blev ridset kostede det 2500 € i selvrisiko men hvis den blev stjålet var det 3800 €. Han malede virkelig fanden på væggen, men da han forstod at vi ikke ville købe hans forsikring, blev han en tvær og halvtræt Italiener. Men den bil vi havde fået var skam helt ny, kun kørt 3000 km. Så alt i den fineste orden. Indtil vi kom ud i mørket og kontrollerede bilen. Den havde en flot ridse på højre forskærm, det havde han lige glemt at fortælle / notere på papirerne. Derfor ind igen og lave papirerne om, det blev hans humør ikke bedre af. Kort og godt: Lej hos de kendte selskaber der har kontor i lufthavnen.