Avis Avis Autonvuokraus Portugali

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Suosittuja kohteita: Lissabon, Faro, Porto, Funchal, Albufeira, Portimão, Lagos, Cascais
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia
Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Lisää ilmaiseksi
Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Ei lisämaksuja

Avis Autonvuokraus Portugali

Avis Autonvuokraus Portugali

Etsitkö edullista autonvuokrausta edullisin ehdoin?

Holidaycars.com vertailee kaikkia käytettävissä olevia autonvuokrauspalveluita missä tahansa kohteessa niin, että löydät aina tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Varaa turvallisesti ennen lähtöä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Hyödy kaikenkattavista autonvuokraushinnoistamme ja No Risk Warranty (hintatakuu) -takuustamme niin et koskaan maksa liikaa. Riskitön takuumme antaa 100 % hyvityksen omavastuusta ja takaa sinulle huolettoman autonvuokrakokemuksen. Lisäksi voit valita peruutussuojan, jonka turvin voit peruuttaa varauksen aina noutohetkeen asti ilman lisäkustannuksia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 24/7 puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatilla omalla kielelläsi.

Epäröitkö vielä? Pyydä ilmainen hintatarjous!

Vuokraa auto holidaycars.com-sivustolta: enemmän valinnanvaraa, edullisemmat hinnat ja loistava palvelu!

Avis arvostelut ja kokemukset

Kokemuksesi auton vuokraamisessa on meille tärkeä. Siksi seuraamme reaaliaikaisia hintoja, kaikkia erilaisia palvelusehtoja ja saatavilla olevia vuokra-autoja valmistajalta Avis ja verraamme sitä yli 800 muuhun autovuokraamoihin. Kysymme myös asiakkaidemme kokemuksista valitsemallaan autonvuokrausbrändillä. Tämä auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Tätä mieltä asiakkaamme Avis

Asiakkaamme arvioivat Avis keskiarvolla 6.5. Pyysimme heitä myös selittämään tämän arvosanan, ja he sanoivat tämän Avis viimeaikaisissa arvosteluissaan. Lue mitä heillä on sanottavaa:

05-01-2017

yhdessä Avis kanssa Porto, Portugali
Auton antava virkailija yritti huijata sanomalla, että vuokraamaani autoa ei ole saatavilla. Olin vuokrannut automaattivaihteisen auton ja hän sanoi, että sellaisia ei ole saatavilla, "mutta lisämaksusta voisin saada todella nätin paketin". Kun yritin väliin sanoa, että "olen jo sellaisen maksanut ja haluan sellaisien (tai vastaavan)", hän jatkoi. Kun lopulta sanoin äänekkäästi, että haluan maksamani tai vastaavan auton, se lopulta löytyikin. Ehdotukseni on, että AVIS lopettaa ihmisten huijaamisen. Asiasta jäi todella paha tunnetila, joka vaivasi koko loman ajan. Saamani auto oli hyvä, mutta asia vaivaa minua vieläkin! Kielitaito-ongelmilla ei asiaa tarvitse selitellä sillä virkailijalla oli hyvä englannin kieli samoin kuin minullakin.