Avis Avis Autonvuokraus Portugali

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Suosittuja kohteita: Lissabon, Faro, Porto, Funchal, Ponta Delgadan piiri, Albufeira, Portimão, Angra do Heroísmo
Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   I live in: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Avis Autonvuokraus Portugali

Etsitkö halpaa autonvuokrausta edullisin ehdoin?

Holidaycars.com vertailee kaikkia käytettävissä olevia autonvuokrauspalveluita missä tahansa kohteessa niin, että löydät aina tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Varaa turvallisesti ennen lähtöä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Hyödy kaikenkattavista autonvuokraushinnoistamme ja edullisin hinta -takuustamme niin et koskaan maksa liikaa. Riskitön takuumme antaa 100 % hyvityksen omavastuusta ja takaa sinulle huolettoman autonvuokrakokemuksen. Lisäksi voit valita peruutussuojan, jonka turvin voit peruuttaa varauksen aina noutohetkeen asti ilman lisäkustannuksia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 24/7 puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatilla omalla kielelläsi.

Epäröitkö vielä? Pyydä ilmainen hintatarjous!

Vuokraa auto holidaycars.com-sivustolta: enemmän valinnanvaraa, edullisemmat hinnat ja loistava palvelu!

Avis reviews and experiences

Your experience when renting a car is important to us. That is why we keep track of real-time prices, all the different terms of service and available rental cars from Avis and compare it to over 800 other car rental brands. We also ask our customers about their experiences with their car rental brand of choice. This helps you to make the correct choice.

This is what our customers think of Avis

Our customers rated Avis with an average score of 6.8. We also asked them to explain this rating and they said this about Avis in their reviews lately. Read what they have to say:

05-05-2015

with Avis in Porto, Portugali
Auton antava virkailija yritti huijata sanomalla, että vuokraamaani autoa ei ole saatavilla. Olin vuokrannut automaattivaihteisen auton ja hän sanoi, että sellaisia ei ole saatavilla, "mutta lisämaksusta voisin saada todella nätin paketin". Kun yritin väliin sanoa, että "olen jo sellaisen maksanut ja haluan sellaisien (tai vastaavan)", hän jatkoi. Kun lopulta sanoin äänekkäästi, että haluan maksamani tai vastaavan auton, se lopulta löytyikin. Ehdotukseni on, että AVIS lopettaa ihmisten huijaamisen. Asiasta jäi todella paha tunnetila, joka vaivasi koko loman ajan. Saamani auto oli hyvä, mutta asia vaivaa minua vieläkin! Kielitaito-ongelmilla ei asiaa tarvitse selitellä sillä virkailijalla oli hyvä englannin kieli samoin kuin minullakin.