Easirent Easirent Autonvuokraus Yhdistynyt Kuningaskunta

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Suosittuja kohteita: Lontoo, Edinburgh, Manchester, City of London, Belfast, Glasgow, Birmingham, Bristol
Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   I live in: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Easirent Autonvuokraus Yhdistynyt Kuningaskunta

Etsitkö halpaa autonvuokrausta edullisin ehdoin?

Holidaycars.com vertailee kaikkia käytettävissä olevia autonvuokrauspalveluita missä tahansa kohteessa niin, että löydät aina tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Varaa turvallisesti ennen lähtöä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Hyödy kaikenkattavista autonvuokraushinnoistamme ja edullisin hinta -takuustamme niin et koskaan maksa liikaa. Riskitön takuumme antaa 100 % hyvityksen omavastuusta ja takaa sinulle huolettoman autonvuokrakokemuksen. Lisäksi voit valita peruutussuojan, jonka turvin voit peruuttaa varauksen aina noutohetkeen asti ilman lisäkustannuksia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 24/7 puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatilla omalla kielelläsi.

Epäröitkö vielä? Pyydä ilmainen hintatarjous!

Vuokraa auto holidaycars.com-sivustolta: enemmän valinnanvaraa, edullisemmat hinnat ja loistava palvelu!

Easirent reviews and experiences

Your experience when renting a car is important to us. That is why we keep track of real-time prices, all the different terms of service and available rental cars from Easirent and compare it to over 800 other car rental brands. We also ask our customers about their experiences with their car rental brand of choice. This helps you to make the correct choice.

This is what our customers think of Easirent

Our customers rated Easirent with an average score of 4.7. We also asked them to explain this rating and they said this about Easirent in their reviews lately. Read what they have to say:

26-07-2019

with Easirent in London Heathrow airport
Uusi auto, ajettu <400 mailia. Toimi moitteettomasti. Miinus: manuaali, vaikka automaattia pyydettiin (kts. seuraava kohta)
Ensin tarjottiin autoa, jossa matkustajan turvatyyny ei toiminut. Kun huomautin asiasta, yrittivät korjata. Ja kun ei onnistunut, niin virkailija sanoi, että teillä on niin iso auto, että olette turvassa (Mitsubishi pick-up katteella)!!!! Tällaista ei voi hyväksyä missään olosuhteissa!!!!!!!!!! Saimme toisen auton, mutta tämän kokemuksen jälkeen en vuokraa autoa toiste Easirent'stä. Lisäksi bussikuljetus kentältä kesti, koska kuljettaja oli myöhässä, ja matka oli pitkä. Hankalaa laukkujen kanssa.