Dollar Thrifty Dollar Thrifty Inchirieri auto Israel

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Destinaţii populare: Tel Aviv, Ierusalim, Netania, Așdod, Eilat, Haifa, Holon, Herzliya
Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Dollar Thrifty Inchirieri auto Israel

Căutaţi închirieri maşini ieftine cu termeni favorabili?

La holidaycars.com noi comparăm toate companiile de închirieri maşini pentru orice destinaţie, astfel încât puteţi găsi întotdeauna o maşină de închiriat care se potriveşte nevoilor dvs. Rezervaţi în siguranţă înainte de plecare pentru a evita surprizele neplăcute mai târziu.

Beneficiaţi de preţurile inclusive de maşini cu cel mai bun preţ garantat. Garanţia noastră fără risc oferă rambursare de 100% a sumei în plus şi vă oferă o experienţă de închiriere maşini fără griji. Puteţi, de asemenea, să activaţi protecţia de anulare prin care puteţi anula rezervarea până în momentul ridicării fără nicio taxă suplimentară.

Pentru întrebări sau asistenţă, puteţi suna relaţiile cu clienţii non-stop, puteţi trimite e-mail sau vorbi prin live chat în propria dvs. limbă.

Încă mai ezitaţi? Cereţi o estimare gratuită!

Închiriaţi o maşină de la holidaycars.com: mai multe opţiuni, preţuri mai mici şi servicii excelente!

Dollar Thrifty - opinii și experiențe

Experiența dvs. cu privire la închirierea unei mașini este importantă pentru noi. De aceea, urmărim prețurile în timp real, toate condițiile diferite de utilizare și mașinile disponibile pentru închiriere la Dollar Thrifty și le comparăm cu cele alte unui număr de peste 800 de alte companii de închirieri auto. De asemenea, ne întrebăm clienții despre experiența de utilizare pe care au avut-o cu societatea de închirieri auto preferată. Această vă va ajuta să luați decizia corectă

Iată ce părere au clienții noștri despre Dollar Thrifty

Clienții noștri au acordat Dollar Thrifty un scor mediu de 7.6. I-am rugat să dea și o explicație pentru nota acordată, iar ei ne-au spus acestea despre Dollar Thrifty în comentariile lor ulterioare. Citiți ce au avut aceștia de spus:

26-04-2017

despre Dollar Thrifty în Haifa
Rezervarea pe site se poate face foarte usor. Firma este usor de localizat, pe o strada principala la care se ajunge usor. Personalul a fost foarte amabil. Este printre putinele companii la care am gasit masini de 9 persoane. Masinile sunt bine intretinute. Organizarea in firma si in Israel este impecabila, deoarece nu trebuie sa umbli sa cumperi vigneta pentru autostrada, ci se inregistreaza automat intrarea dupa nr masinii. An gajatii de la firma ne-au dat indicatii foarte bune cu privire la ce obiective turistice putem vizita si unde nu trebuie sa mergem datorita problemelor din zona. Ne-au ajutat foarte mult si chiar a venit un angajat, desi era zi libera in Israel, sa ne preia masina in data de 17.04.2017. Inchirierea unei masini pentru a vizita Israelul ne-a scazut foarte mult costurile, deci cu toata convingerea merita sa inchiriati masina cand mergeti in vacanta. Costurile de inchiriere sunt cele mai bune din cate am gasit eu. Multumim pentru ajutor!