Inchirieri auto Bergamo aeroportul

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Destinaţii populare: Roma, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Clienţii ne iubesc
Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Modificare gratuită
Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Fără taxe suplimentare

Inchirieri auto Bergamo aeroportul

Inchirieri auto Bergamo aeroportul

Închirieri mașini Aeroportul Bergamo Orio al Serio

Aeroportul Bergamo-Orio al Serio (IATA: BGY, ICAO: LIME), numit în mod oficial Aeroportul Caravaggio Bergamo Orio al Serio sau doar Milano-Bergamo, cum este menționat de unele companii aeriene low-cost, este un aeroport situat în Orio al Serio, la aproximativ patru kilometri sud-est de Bergamo, Italia. Printre aeroporturile din apropriere se numără Aeroportul Milano Linate (LIN)(LIN), Aeroportul Milano Malpensa (MXP) și Aeroportul Brescia/Montichiari (VBS). Deservind peste șapte milioane de pasageri anual, acesta este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Italia, popular mai ales în rândul companiilor low-cost care oferă zboruri către Milano. Companiile aeriene care oferă servicii aici includ Belle Air cu zboruri către Tirana, Wizz Air către Budapesta, Praga, Ryanair care efectuează zboruri către Alicante, Barcelona, Manchester și altele.

Începeți-vă vacanța convenabil, cu închirieri auto la aeroportul Bergamo

Cu ajutorul închirierilor auto la aeroportul Bergamo, vă puteți bucura pe deplin de orașul istoric și de minunatele sale comori naturale. Durează câteva minute să ajungeți în centrul orașului cu o mașină de închiriat. Deoarece Bergamo este situat la doar 40 de kilometri de Milano, turiștii care conduc o mașină de închiriat de la aeroportul Bergamo pot ajunge cu ușurință la Milano, Brescia și Verona urmând autostrada A-4. Există mai multe companii care oferă închirieri auto la aeroportul Bergamo, cum ar fi Avis, Europcar, Hertz, Maggíori și Sixt. Ghișeele lor se află în sala de sosiri. Tarifele pentru închirieri auto la aeroportul Bergamo sunt rezonabil de ieftine, dar este înțelept să vă rezervați mașina de închiriat înainte de a călători, având în vedere popularitatea Bergamo-ului ca destinație turistică de top în Italia. Puteți închiria o mașină la aeroportul Bergamo online, cu agenția internațională de închirieri mașini holidaycars.com. Aceasta compară tarifele, condițiile și opțiunile de la diverse companii de închirieri auto la aeroportul Bergamo într-o prezentare clară a produselor.

Aeroportul Bergamo-Orio al Serio (BGY) are următoarele dotări:Contact

Bergamo - Orio al Serio
SACBO Via Aeroporto 13
I-24050 Orio Al Serio
Italia

Coduri aeroport

Cod aeroport IATA: BGY
Cod aeroport ICAO: LIME
Sfaturi și experiențe pentru Bergamo aeroportul

Încă nu există experiențe disponibile pentru această destinație. Însă, serviciul nostru de asistență a clienților vă va răspunde cu plăcere la orice întrebare legată de închirierile de automobile în Bergamo aeroportul.