Inchirieri auto Catania Fontanarossa aeroportul

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Destinaţii populare: Roma, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Clienţii ne iubesc
Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Modificare gratuită
Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Fără taxe suplimentare

Inchirieri auto Catania Fontanarossa aeroportul

Inchirieri auto Catania Fontanarossa aeroportul

Închirieri auto Catania-Fontanarossa

Catania-Fontanarossa Airport (CTA), numit și Vincenzo Bellini Airport (după compozitorul de opere clasice născut în Catania) este cel mai aglomerat aeroport din Sicilia și al șaselea cel mai aglomerat aeroport din Italia. Companii aeriene importante, precum Alitalia, Lufthansa și KLM, operează pe acest aeroport. Aeroportul Catania-Fontanarossa face legătura între diferite destinații din Europa, cum ar fi Amsterdam, Munchen, Berlin și Roma. Aeroportul se află la 4,3 km sud-vest de Catania. Aeroportul are un singur terminal pentru pasageri, cu două niveluri. Există un nivel pentru plecări și unul pentru sosiri. Aflat în frumosul oraș, acest aerport este un punct de plecare perfect pentru a explora Catania și Sicilia.

Închirieri auto pe Aeroportul Catania-Fontanarossa

Închirierile auto în Catania sunt cea mai bună opțiune care vă stă la dispoziție dacă vreți să descoperiți toate frumusețile acestui oraș care îți taie respirația. Există și o rețea publică de transport, dar este dificil de folosit pentru a vedea toate cotloanele interesante pe care le are de oferit această insulă. O mașină de închiriere vă va oferi libertatea de a explora zona în propriul dvs. ritm. Închirierile de mașini de la Aeroportul Catania-Fontanarossa sunt disponibile la ghișeele de la nivelul principal din sala de sosiri. Următoarele companii de închirieri auto sunt disponibile la Aeroportul din Catania:
Pe lângă închirieri de mașini, aeroportul Catania oferă și o gamă variată de servicii. Acest aeroport cosmopolit oferă săli de așteptare, inclusiv VIP, puncte de prim-ajutor, un birou de schimb valutar, un centru turistic și de informare și multe altele. În plus, acest aeroport include o mulțime de magazine și restaurante, unde vă puteți așeza și relaxa puțin.

Folosiți serviciul de închirieri auto și explorați Catania

Când mergeți cu o mașină de închiriere prin Catania, nu uitați să vă opriți și să aruncați o privire în jur din când în când. Acest oraș însorit este cel mai plăcut de vizitat primăvara, pentru că poate fi extrem de cald pe timpul verii. Catania are o mulțime de zone pitorești de vizitat pe parcursul vacanței dvs. în Italia. De exemplu, mergeți la Piazza Duomo, urcați Muntele Etna, vizitați Palazzo Biscari și luați masa într-unul dintre multele restaurante excelente.

De avut în vedere când alegeți serviciile de închirieri auto la aeroportul Catania-Fontanarossa

Prețurile pentru închirieri mașini în Catania au tendința de a crește, astfel încât, pentru a obține un preț decent pentru o mașină de închiriere, vă recomandăm să faceți o rezervare cu cel puțin șase săptămâni înainte. În acest fel, veți putea alege dintre cei mai mulți furnizori și cele mai mici prețuri, care vă vor ajuta să găsiți o mașină de închiriere potrivită nevoilor dvs. Alegeți serviciile de închirieri auto în Catania oferite de HolidayCars, pentru a vă face călătoria în Italia cât mai confortabilă posibil.
Sfaturi și experiențe pentru Catania Fontanarossa aeroportul

Clienții noștri au evaluat Catania Fontanarossa aeroportul cu o medie de 10.0, bazată pe 2 evaluări. Acestea sunt cele mai recente sfaturi, experiențe și momente importante.

15-06-2020

spune:
Rezervarea masinii trebuie facuta din timp,si pretul ei fiind unul bun.oricim totul merge cu mult profesionalizm ,masiniile sunt bine intretinute si in mare parte sunt noi.am avut cea m-ai frumoasa surtpriza ,masina fiind noua .
10-03-2018

spune:
Vizita?i vulcanul Etna ?i mergeti la mare.