Inchirieri auto Haifa

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Destinaţii populare: Tel Aviv, Ierusalim, Netania, Așdod, Eilat, Haifa, Holon, Herzliya
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Inchirieri auto Haifa

Locaţia superbă a Haifa face acest loc o destinaţie de top pentru turişti. Pe lângă faptul că este o destinaţie superbă de explorat o perioadă, este, de asemenea, şi locul perfect de unde să începi o călătorie.

Citiţi regulile locale de parcare a maşinii dvs. Aceste reguli diferă de la oraş la oraş şi câteodată chiar şi pe arie a oraşului. Cu toate că la prima vedere pare a fi mai scump să parcaţi maşina într-o parcare, este de obicei cel mai bun loc de parcat.

Stilul de condus al localnicilor poate fi mult mai diferit decât a dvs. Este recomandat să vă schimbaţi corespunzător stilul de condus în Haifa.

Este foarte uşor să zburaţi şi să conduceţi în Haifa. Pentru aceasta noi vă sfătuim să alegeţi una dintre agenţiile noastre de închiriere maşini cu un birou care se află chiar la aeroport. Dacă zburaţi atunci puteţi lua maşina închiriată cu uşurinţă. De acolo conduceţi la hotelul sau apartamentul dvs. La sfârşitul concediului pur şi simplu returnaţi maşina la aeroport.

De obicei sfătuim clienţii noştri să închirieze maşini cu care sunt obişnuiţi.

Sfaturi și experiențe pentru Haifa

Clienții noștri au evaluat Haifa cu o medie de 9.0, bazată pe 1 evaluări. Acestea sunt cele mai recente sfaturi, experiențe și momente importante.

26-04-2017

spune:
Se poate plati cu cardul; se pot face plati si in euro si in dolari. Sunt multe obiective de vizitat. Noi am fost in Haifa,Ierusalim si in Nazaret. De asemenea este foarte frumos si interesant de mers la Marea Moarta. Drumurile sunt impecabile, deci calatoria cu masina este o placere. Peisajul pe drumul spre Marea Moarta este incredibil. Totul este ingrijit, oamenii decenti, amabili. Preturile sunt normale..