Billeje Bergamo lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Bergamo lufthavn

Billeje og biludlejning i Bergamo Orio al Serio Airport

Bergamo-Orio al Serio Airport (IATA: BGY, ICAO: LIME), officielt kaldet Caravaggio Airport Bergamo Orio al Serio eller simpelthen Milan-Bergamo, som nogle lavprisselskaber kalder den, er en lufthavn beliggende i Orio al Serio, omtrent fire kilometer sydøst for Bergamo i Italien. De nærliggende lufthavne er Milaan Linate Airport (LIN)(LIN), Milano Malpensa Airport (MXP) og Brescia/Montichiari Airport (VBS). Den betjener mere end syv millioner passagerer om året, hvilket gør den til den fjerde travleste lufthavn i Italien, og den er især populær blandt lavprisselskaber med fly til Milano. Luftfartsselskaber, der opererer her, er Belle Air med fly til Tirana, Wizz Air til Budapest, Prag, Ryanair med fly til Alicante, Barcelona, Manchester med flere.

Begynd din ferie bekvemt med udlejningsbil via billeje/biludlejning i Bergamo Airport

Med hjælp fra billeje/biludlejning i Bergamo Airport kan du i en udlejningsbil nyde den historiske by og dens fantastiske naturskatte i fulde drag. Det tager et par minutters kørsel at nå ind til bymidten i en udlejningsbil. Da Bergamo kun ligger 40 kilometer fra Milano, kan rejsende med en udlejningsbil fra Bergamo Airport, nemt nå til Milano, Brescia og Verona ved at følge motorvej A-4. Der er flere firmaer, der har billeje/biludlejning i Bergamo Airport, såsom Avis, Europcar, Hertz, Maggíori og Sixt. Deres skranker ligger i ankomsthallen. Priserne for billeje/biludlejning er rimeligt billige, men det er klogt at have booket sin udlejningsbil inden afrejse, når man tager i betragtning, hvor populært et rejsemål Bergamo er for turister i Italien. Du kan få en udlejningsbil online i Bergamo Airport hos det internationale firma indenfor biludlejning holidaycars.com. Firmaet sammenligner priser, betingelser og tilvalgsmuligheder for forskellige firmaer med biludlejning i Bergamo Airport i en overskuelig produktoversigt.

Bergamo-Orio al Serio Airport (BGY) har følgende faciliteter:Kontakt

Bergamo - Orio al Serio
SACBO Via Aeroporto 13
I-24050 Orio Al Serio
Italien

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BGY
ICAO lufthavnskode: LIME
Tips og erfaringer med Bergamo lufthavn

Vores kunder har vurderet Bergamo lufthavn til et gennemsnit på 9.5 baseret på 4 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

12-10-2018

siger:
Bergamo is transit, find a neat city Garda or a country house to enjoy the vacation
23-07-2017

siger:
Har nu prøvet Bergamo nogle gange. Meget effektiv lufthavn. Tilpas butikker , velfungerende indtjekning , meget kan man og har man sagt om Ryanair , men vi har aldrig oplevet andet end at tingene fungerer og det til tiden. Busforbindelse til Bergamo let og elegant og Bergamo by er meget charmerende, specielt på 1. og 2.sal dette i dig selv en rejse værd. Denne gang central placering for rundtur til Ligurien, Lombardiet, Toscana og Piedmonte. Biludlejning i top med velfungerende bustransport imellem lufthavn og bilud og indlevering. Vi kommer igen
19-04-2017

siger:
Lej bilen hos et STORT udlejningsfirma såsom SIXT , EuroCar eller andet. Lej bilen på stedet, ikke igennem holiday cars, da dette firma ikke har gjort sig forståelig overfor udlejningfirmaer som goldcar og andre at holiday cars forsikringer er gode nok og yderligere forsikringer ikke behøves at blive tilkøbt på stedet
22-02-2016

siger:
Bergamo lufthavn fungerer fint og er godt indrettet med gode butikker.