Inchirieri auto București Otopeni aeroportul

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Inchirieri auto București Otopeni aeroportul

Închirierea unei maşini este modul perfect de explorare a București Otopeni aeroportul.

Este posibil că nu v-aţi gândit la aceasta, dar preţul închirierilor de maşini este direct influenţabil de cerere şi ofertă. Planificaţi un concediu în timpul sezonului? Închiriaţi-vă maşina în avans pentru un preţ mai avantajos.

București Otopeni aeroportul este un loc renumit pentru un concediu calm. Luaţi-vă maşina, lăsaţi în urmă viaţa plină şi căutaţi cele mai superbe locuri şi secrete.

Aici veţi observa că semnele de circulaţie sunt diferite faţă de semnele de acasă. Aveţi grijă cum conduceţi. Nu vă grăbiţi şi fiţi atenţi la semnele de circulaţie.

Sfat: Închiriaţi-vă maşina cât de devreme posibil. Cel mai important, închiriaţi-vă maşina înainte de vârful de sezon. Preţurile pot varia cu mult şi dacă rezervaţi în avans veţi plăti mai puţin aici pentru închirierea de maşini.

Sfaturi și experiențe pentru București Otopeni aeroportul

Clienții noștri au evaluat București Otopeni aeroportul cu o medie de 9.2, bazată pe 4 evaluări. Acestea sunt cele mai recente sfaturi, experiențe și momente importante.

03-09-2019

spune:
In principal, ce ar trebui sa facă orice firma românească: sa respecte contractul, pt ca este important sa existe predictibilitatea clauzelor.
31-05-2019

spune:
Trebuie sa ajungeti la Bran, deoarece este o locatie superba indiferent de sezon. In zona veti gasi multe vile si hoteluri accesibile ca pret, dar cea mai buna locatie ni s-a parut conacul Torzburg. Aici se ofera conditii, servicii si mancare de cea mai buna calitate. De la Bran se poate ajunge foarte usor la multe destinatii turistice de mare valoare istorica si de asemenea multe alte atractii turistice suite de natura. Dupa care, in functie de timp si de anotimp trebuie sa ajungeti la Mamaia, Constanta. Momentan este cea mai populata si mai moderna statiune de pe litoralul Romaniei. In ultimii ani plajele si tarmul Marii Negre din Mamaia si Constanta in general au beneficiat de o superba transformare, plajele au fost largite substantial, iar in larg ai fost construite diguri care sa impiedice o noua eroziune a plajele. Oricand doriti sa faceti in tur de tara, trebuie planuit bine din timp si facut un traseu bine pus la punct cu destinatiile care vor fi vizitate si locurile de cazare cele mai potrivite in functie de buget si de nevoi.
08-02-2018

spune:
rezerva?i-va ma?ina înainte Încredere maxima Condi?ii ?i ma?ini noi Personal amabil Super
17-06-2015

spune:
Muzee, club, shopping