Oryx Oryx Iznajmljivanje auta Hrvatska

Potražite, usporedite i zakupite svoj unajmljeni automobil

Mjesto preuzimanja
 Drugačija podružnica za vraćanje?
   Dob vozača: 25-70
   Živim u državi: Sjedinjene Americke Države
Usporedi automobile za najam
Popularna odredišta: Dubrovnik, Split, Zagreb, Zadar, Pula, Rijeka, Makarska, Slavonski Brod
Uspoređujemo cijene preko 800 različitih pružatelja usluge na preko 30 000 lokacija diljem svijeta
Korisnici nas obožavaju

Preko 1 milijun korisnika nam je povjerilo pronalazak najbolje ponude za najam automobila

Besplatna promjena

Do 48 sati prije preuzimanja

Bez dodatnih troškova

Ne zaračunavamo dodatne troškove poput troška obrade kartice ili naknade za rezervaciju

Oryx Iznajmljivanje auta Hrvatska

U potrazi ste za jeftinim najmom automobila s povoljnim uvjetima?

Na stranici holidaycars.com uspoređujemo sve dostupne tvrtke koje na nekom području iznajmljuju automobile, tako da uvijek možete unajmiti auto koji najbolje odgovara vašim potrebama. Rezervirajte sigurno i pouzdano prije svog polaska kako ne biste kasnije imali neugodnih iznenađenja.

Iskoristite naše sveobuhvatne cijene najma automobila s garancijom najbolje cijene, tako da nikada nećete platiti previše. Naša garancija odsustva rizika pruža vam 100%-ni povrat bilo kakvog viška i osigurava vam bezbrižni doživljaj najma automobila. Također možete odabrati zaštitu od otkazivanja, tako da možete otkazati rezervaciju u trenutku preuzimanja bez ikakvih dodatnih troškova.

Za bilo kakva pitanja ili pomoć, možete se obratiti našoj službi za korisnike 24h na dan 7 dana u tjednu putem telefona, e-pošte i chata s podrškom na vašem jeziku.

I dalje ste neodlučni? Zatražite besplatnu procjenu!

Unajmite automobil od stranice holidaycars.com: više mogućnosti, niže cijene i izvrsna usluga!

Ocjene i iskustva s Oryx-om

Važno nam je vaše iskustvo prilikom iznajmljivanja automobila. Zato pratimo cijene u stvarnom vremenu, sve različite uvjete pružanja usluge i dostupne najam automobila od Oryx i uspoređujemo ih s više od 800 drugih marki automobila za iznajmljivanje. Također pitamo naše kupce o njihovim iskustvima sa odabranom markom za najam automobila. To vam pomaže da donesete pravilan izbor.

Evo što naši klijenti misle o Oryx-u

Naši klijenti su ocijenili Oryx s prosječnom ocjenom 7.5. Također smo od njih zatražili da nam obrazlože tu ocjenu i oni su ovo rekli o kompaniji Oryx u njihovim kasnijim ocjenama. Pročitajte što su imali za reći:

03-09-2016

o Oryx-u u Zagreb airport-u
Nije mi stigao voucher na vrijeme ali su mi dali vozilo na korištenje i naknadno sam poslala mail s voucherom (dok smo koristili vozilo) i nisam ga morala printati, što je prakticno jer na godišnjem ne nosim printer sa sobom. To je veliki plus.
Skupo je preuzeti vozilo izvan radnog vremena. Treba uzeti u obzir da letovi dolaze do 23h i ponekad se ne može birati. Osiguranje nije ukljuceno i to poskupljuje.
01-04-2016

o Oryx-u u Zagreb airport-u
Dobivenom uslugom bijah potpuno zadovljan i mislim da cu opet koristiti usluge Oryx ZGB
02-03-2016

o Oryx-u u Rijeka-u
Zamjerka mi je što su mi rekli da trenutno nema Škode, pa da mogu dobiti opel Zafiru a rezervirala i platila sam Škodu Octaviu (dizel) karavan. Koliko se sjecam na Vašim stanicama Zafira je bila jeftinija od Škode. Sa Vašom uslugom sam zadovoljna.