Iznajmljivanje auta Zagreb

Potražite, usporedite i zakupite svoj unajmljeni automobil

Mjesto preuzimanja
 Drugačija podružnica za vraćanje?
   Dob vozača: 25-70
   Živim u državi: Sjedinjene Americke Države
Usporedi automobile za najam
Popularna odredišta: Dubrovnik, Split, Zagreb, Zadar, Pula, Rijeka, Makarska, Slavonski Brod
Uspoređujemo cijene preko 800 različitih pružatelja usluge na preko 30 000 lokacija diljem svijeta
Korisnici nas obožavaju

Preko 1 milijun korisnika nam je povjerilo pronalazak najbolje ponude za najam automobila

Besplatna promjena

Do 48 sati prije preuzimanja

Bez dodatnih troškova

Ne zaračunavamo dodatne troškove poput troška obrade kartice ili naknade za rezervaciju

Iznajmljivanje auta Zagreb

Dobra lokacija mjesta Zagreb čini to glavnim svjetskim turističkim odredištem. Osim što je samo po sebi vrhunsko odredište za istraživanje, također je i savršeno za početak putovanja.

Dobro pazite na lokalne propise o parkiranju automobila. Ti propisi se mogu razlikovati od grada do grada, a ponekad čak i od četvrti do četvrti. Iako se parkiranje auta na službenom parkingu može isprva doimati skupim, to je često pametan odabir. Sigurnije je za automobil, te ne riskirate kršenje bilo kakvih propisa o parkiranju.

Stil vožnje lokalnog stanovništva može biti znatno različit od vašega. U mjestu Zagreb preporučamo promjenu vašeg stila vožnje kako biste se prilagodili.

Drugačiji pružatelji usluga najma automobila mogu imati različite uvjete. Sa stranicom HolidayCars.com možete lako usporediti sve ove iznajmljivače automobila u mjestu Zagreb, njihovu ponudu dostupnih automobila u stvarnom vremenu, kao i njihove različite uvjete.

Ako imate bilo kakvih pitanja o svojoj rezervaciji u mjestu Zagreb, molimo vas svakako nam se javite i mi ćemo vam rado pomoći i opskrbiti vas savjetima i informacijama.

Popularne zračne luke

Savjeti i iskustva za Zagreb

Naši klijenti su ocijenili Zagreb s prosjekom od 10.0 utemeljeno na 3 glasova, a ovo su najnoviji savjeti, iskustva i naglasci.

12-02-2018

je rekao:
Uzeti dobar auto. Na vrijeme isplanirati lokacije koje se zele posjetiti. Uza sebe uvijek imati neku karticu zbog nepredvidenih situacija. Naravno, gledati da je lijepo vrijeme na destinaciji. Da ne spominjem da je drustvo kljucno. I obavezno pricati sa lokalcima, oni znaju dobre restorane a za povoljnu cijenu. Takoder i sitnice koje ne pisu u turistickim vodicima. A putnici najlakse osjete duh grada na taj nacin ;)
31-12-2017

je rekao:
Na vrijeme rezervirati auto i bezbrižno uživati u vožnji. Definitivno bih preporucila fleet. Vrlo su fleksibilni i imaju odlicnu flotu vozila. Lako se sve dogovoriti. vrlo jednostavno rezervirati auto. Baš sam oduševljena i preporucam svugjdje ;)
04-02-2016

je rekao:
U svakom slucaju se unaprijed dobro informirati i sve organizirati jer to je danas moguce.