Drive On Holidays Drive On Holidays Autoberles Portugália

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Népszerű úti célok: Lisszabon, Faro, Porto, Funchal, Ponta Delgada, Albufeira, Portimão, Angra do Heroísmo
Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Drive On Holidays Autoberles Portugália

Olcsó autóbérlést keres kedvező feltételekkel?

A holidaycars.com bármely úti cél esetén összehasonlítja az elérhető autókölcsönző vállalatokat, így Ön mindig megtalálja az igényeinek megfelelő céget. Foglalja le autóját biztonságosan az indulás előtt, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Élvezze ki a granatáltan legjobb áron kínált, minden díjat magába foglaló csomagokat, hogy sose kelljen túl sokat fizetnie. A No Risk Warranty szolgáltatásunk (Nincs kockázat garancia) 100%-os pénzvisszafizetést nyújt a többletköltséget illetően, így biztosítva azt, hogy az autókölcsönzési élménye teljesen gondtalan lesz. Kiválaszthatja a lemondásvédelmet is, melynek köszönhetően akár az utolsó pillanatban, az autó átvételéig lemondhatja foglalását díjmentesen.

Amennyiben kérdése van vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, mely a hét minden napján folyamatosan elérhető telefonon, e-mailben és élő cseten keresztül az Ön által kiválasztott nyelven.

Még mindig bizonytalan? Igényeljen árajánlatot ingyen!

Béreljen autót a holidaycars.com-on keresztül: több lehetőség, kedvezőbb árak és kiváló szolgáltatás!

Drive On Holidays beszámolók és tapasztalatok

Az autóbérlés során szerzett tapasztalata fontos számunkra. Ezért folyamatosan nyomon követjük a folyamatosan változó árainkat, a szerződési feltételeinket és a Drive On Holidays összes kölcsönözhető autóját, és azokat és összevetjük több mint 800 egyéb autókölcsönző szolgáltatásaival. Ezért azt is kérjük vásárlóinktól, hogy számoljanak be más autókölcsönzőknél szerzett tapasztalataikról is. Így könnyebbé tesszük Önnek a választást

Ezt gondolják a vásárlóink a Drive On Holidays-ről

Vásárlóink átlagosan 7.0 pontra értékelték a Drive On Holidays szolgáltatásait. Megkértük vásárlóinkat, hogy értékelésüket szövegesen is részletezzék, és a következőket mondták a Drive On Holidays szolgáltatásairól. Olvassa el a véleményeket:

31-07-2019

Drive On Holidays kölcsönzővel Faro airport városban
visszafelé gyorsan átvették az autót
Korrektebb tájékoztatás. Az autó átvétele nem a reptéren történt meg, egy mikrobusszal vittek minket a kölcsönzőhöz. Az átvétel több mint egy órát vett igénybe. A visszaútnál a mikrobuszra várni kellett és nem is tudott együtt utazni az 5 fős családunk, mivel csak egy busz volt, így várakozás alakult ki. Az apróbetűs részt nagyon át kell olvasni, csak hitelkártyát fogadnak el, ellentétben a legtöbb autókölcsönzővel. A végeredmény a lefoglalthoz képest 4-szeres ár. Többször béreltünk autót Európa több országában és Portugáliában is, csak ennél az autókölcsönzőnél jártunk így.
14-05-2017

Drive On Holidays kölcsönzővel Lisbon airport városban
Jó találka hely a reptéren. Gyors fuvar a Holiday Cars-hoz. Korrekt, precíz ügyintézés. Gondos autó átadás. Gyors ügymenet a visszaadásnál.
A keréknyomásra nagyobb figyelmet fordítsanak, hogy a lassú defekt hibát is kiszurjék.