Autoberles Palma de Mallorca repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Autoberles Palma de Mallorca repülőtér

Autoberles Palma de Mallorca repülőtér

Mire vár még? Hasonlítsa össze az autóbérlési ajánlatokat, melyeket Palma de Mallorca repülőtér tartogat a HolidayCars.com segítségével a gondtalan szabadság érdekében.

Nem számít, hogy családi autóban, sportkocsiban vagy egy kis méretű gépjárműben szeretné megtapasztalni Palma de Mallorca repülőtér szépségét. A HolidayCars.com-mal mindig megtalálja az Ön számára árban és utazási igényeinek megfelelő gépkocsit.

Élvezze ki a granatáltan legjobb áron kínált, minden díjat magába foglaló csomagokat, hogy sose kelljen túl sokat fizetnie. A No Risk Warranty szolgáltatásunk (Nincs kockázat garancia) 100%-os pénzvisszafizetést nyújt a többletköltséget illetően, így biztosítva azt, hogy az autókölcsönzési élménye teljesen gondtalan lesz.

Habár minél korábban adja le foglalását, annál alacsonyabb áron jut hozzá bérelt autójához, de azoknak is tartogatunk kedvezményes lehetőségeket, akik az utolsó pillanatban szeretnének gépkocsit bérelni.

Javaslat: bérelje autót, amilyen korán csak lehet. A legideálisabb az, ha a szezon előtt kölcsönöz autót. Az árak sokat változhatnak, de ha előre lefoglal egy gépkocsit, akkor kevesebbet fog fizetni.

Tippek és élmények Palma de Mallorca repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Palma de Mallorca repülőtér átlagosan 9.2 pontot ért el a 4 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

04-05-2021

ezt modnta:
Az egész sziget gyönyörű. Palma város, katedrális, Pollenca, Alcudia, Magaluf, Formentor, mindenképpen érdemes megnézni. A tenger, az ételek, a hangulat az emberek szuper.
31-03-2021

ezt modnta:
Érdemes otthonról, előre lefoglalni az autót. Hitelkártya szükséges a fizetéshez. Utazás előtt ellenőrizzük az okmányok érvényességét! Nézzük át a kocsit alaposan az átvételkor. Tervezzük meg, mit szeretnénk megnézni a szigeten. Nagyon sok szép strand, természeti látványosság érhető el autóval.
05-07-2020

ezt modnta:
Érdemes biciklit bérelni,nagyon jól ki vannak alakítva a bicikliutak.Palma nagyon szép hely és kedvesek az emberek. Mindenre van lehetőség pihenésre és bulizásra egyaránt!
25-03-2018

ezt modnta:
down town palma de mallorka