Autoberles Tenerife South repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Autoberles Tenerife South repülőtér

Autoberles Tenerife South repülőtér

Amennyiben nem ismerős ezen a környéken, fokozottan figyeljen oda a helyi közlekedési szabályokra.

Nem számít, hogy családi autóban, sportkocsiban vagy egy kis méretű gépjárműben szeretné megtapasztalni Tenerife South repülőtér szépségét. A HolidayCars.com-mal mindig megtalálja az Ön számára árban és utazási igényeinek megfelelő gépkocsit.

Élvezze ki a granatáltan legjobb áron kínált, minden díjat magába foglaló csomagokat, hogy sose kelljen túl sokat fizetnie. A No Risk Warranty szolgáltatásunk (Nincs kockázat garancia) 100%-os pénzvisszafizetést nyújt a többletköltséget illetően, így biztosítva azt, hogy az autókölcsönzési élménye teljesen gondtalan lesz.

Habár minél korábban adja le foglalását, annál alacsonyabb áron jut hozzá bérelt autójához, de azoknak is tartogatunk kedvezményes lehetőségeket, akik az utolsó pillanatban szeretnének gépkocsit bérelni.

Javaslat: bérelje autót, amilyen korán csak lehet. A legideálisabb az, ha a szezon előtt kölcsönöz autót. Az árak sokat változhatnak, de ha előre lefoglal egy gépkocsit, akkor kevesebbet fog fizetni.

Tippek és élmények Tenerife South repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Tenerife South repülőtér átlagosan 9.1 pontot ért el a 10 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

23-09-2021

ezt modnta:
Az autóbérlés szinte kötelező, így egyszerűen körbejárható a sziget. Jók az utak, bár szerintem jóval keskenyebbek mint Magyarországon, de jól kitáblázott minden. Rengeteg durva, meredek szerpentin van, amit én csak gyakorlott vezetőknek ajánlok, illetve az autó típus kiválasztásánál is fontos szempont kell hogy legyen. Az autó átvételekor érdemes körbefotózni az átvett kocsit, mert elég sok sérüléssel adják át amiről ugyan adnak egy jegyzőkönyvet, de lehetnek vitás részletek amikor az ember leadja az autót. Így viszont minden tiszta, szó nélkül elfogadják bizonyítéknak. A legtöbb helyen ingyen lehet parkolni és ha időben érkezik az ember akkor még helyet is talál.
17-12-2020

ezt modnta:
Aronában a Costa del Silencio- n a Balcon del Mar apartmanházban szálltunk meg. Hatalmas, majd 600 apartman ellenére barátságos, kellemes "vendégbarát" hely. Nyaralásunk 7 napja alatt minden nap máshol ebédeltünk - elsősorban hal ételeket ettünk. Las Galetasban a kikötőben az egyik kis vendéglőben ettünk nagyon finomat. Candeláriában, szintén a kikötőben, a part menti vendéglőt 2 alkalommal is felkerestük, olyan finomat ettünk és nagyon olcsón! Maga a kisváros is nagyon szép, gyalog érdemes bejárni, felfedezni. Garachico elbűvölt bennünket, odaútban érdemes - jó, szerpentint kedvelő sofőrrel - útba ejteni a Masca- hegységet, a megállókban lebilincselő kilátás fogad! A városkát szintén gyalog érdemes bejárni, a tengerparti vendéglők egyikében itt is finomat ettünk, hihetetlen olcsón! A Sant Andres- part sárga homokos strandjával szintén ideális kirándulóhely. Jövőre visszatérünk!
08-11-2020

ezt modnta:
Loro park Hajókázás Delfinek nézése -jét aki Horgászás hajóval És persze a strandolás napozas
03-11-2020

ezt modnta:
Mi Puerto de La Cruzban szálltunk meg és nem bántuk meg. A Loro Parkot semmiképp nem érdemes kihagyni és lagalább egy napot érdemes rá szánni. Sőt nem véletlenül van "second visit" jegyük amit csak a parkban lehet megvenni és sokkal olcsóbb mint a sima jegy. Orka Show csak itt van a világon, ezt akár többször is érdemes megnézni. A delfin és fóka show is sokkal színvonalasabb, szórakosztatóbb és egyben tanulságosabb is mint más állatkertek hasonló produkciói. Mindez benne van a jegyben. Ha már állatok: Delfin és bálnanézésre is érdemes elmenni, bár ez szinte biztos, hogy gömbölyűfejű delfinek (pilot whales) megtekintését fogja jelenteni, de őket nagyon közelről és sokáig lehet figyelni a legolcsóbb két órás úton is. A strandok közül a San Andrést ajánlanám főleg szenzonon kívül és munkanap. Itt a legmelegebb és legnyugodtabb a víz, és fürdőzés mellett még kezdő snorkelezéshez is kiváló. Akit érdekel az egészséges, természetközeli életmód, ökogazdálkodás, annak érdekes élmény lehet Bajamarban meglátogatni a Serene Light Gardens nevű ökofalú kezdeményezést.
30-11-2018

ezt modnta:
Loro park (fóka, delfin és orca showval) Siam park (csúzdapark és hullámmedence) Teide (alvó vulkán 3700m)
22-05-2018

ezt modnta:
Teide, Loro Park
31-03-2018

ezt modnta:
Ne csak a mindenhol hirdetett látványosságokat keresse fel, hanem a kis eldugottabb falvakat is ... pl. Las Vegas:)
01-02-2018

ezt modnta:
Az egész sziget gyönyöru, autót foglalni kötelezo a felfedezéséhez.
01-10-2017

ezt modnta:
Masca trekking is cool
22-08-2017

ezt modnta:
Las Americas Playa, Los Gigantes, El drago (the tree in Icod), El Teide and the Pyramids of Güimar