Autoberles Málaga repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Autoberles Málaga repülőtér

Autoberles Málaga repülőtér

Autóbérlés malaga repülőtér

A malagai reptér (AGP) a spanyol Napospart (Costa del Sol) legfontosabb repülőtere. Malaga városától nyolc kilométere, dél-nyugatra és Torremolinostól öt kilométerre, északra fekszik. Fontos repülőtér a spanyul turizmus számára és a Napospartot kiszolgáló legfőbb nemzetközi repülőtér. A malagai reptér a világ több mint 60 országával áll légi összeköttetésben. A reptérnek három utasterminálja van. A terminálok közötti transzfer egyszerű, mivel a 2-es terminál korábbi váróterülete köti össze őket. A létesítmények többek között magukban foglalnak éttermeket, bárokat, boltokat és valutaváltókat. A malagai reptér, többek között.

Malaga autóbérlés

Különböző autókölcsönzőket találhat, amelyek az ön szolgálatára lehetnek. Bérkocsi foglalásának a legkönnyebb módja az árak és a gépkocsik összehasonlítása online, majd előzetes lefoglalásuk. Ily módon biztos lehet abban, hogy az önnek megfelelő gépkocsit fogja kapni a elhetp legalacsonyabb áron. Ha ezt előzetesen teszi, mindenről gondoskodnak majd és a malagai utazása a lehető legkényelmesebb lesz. A malagai reptéren az összes gépkocsi kölcsönző cég a 2-es terminál alagsorában és a 3-as terminál földszintjén található:

Autóbérlés Malaga

Malaga környéke nagyon szép, és egy bérelt gépkocsi tökéletes lehet e terület lehető legszabadabb feltárásához. A repülőtér közel van a városközponthoz, így egy bérelt gépkocsival igen hamar ott lehet! Malaga, Picasso szülővárosa, tele van kultúrával. Különféle éttermeknek ad otthont, a Michelin csillagos minőségtől az ízletes halas kalibákig. Lehet, hogy egy kicsit nyilvánvaló, de Malaga strandjai igazán kihagyhatatlanok. Homokos strandok borítják a tengerpartot több kilométeren át.

Bérelt gépkocsija átvételekor szem előtt tartandó dolgok

Bérelt gépkocsijának a malagai reptéren való átvételekor van egy pár dolog, amit észben kell tartani, hogy Spanyolországba való utazását a lehető legkényelmesebbé és legsimábbá tegye. A gépkocsijának a repülőtéren való átvételekor feltétlenül legyenek önnél a következő dokumentumok:
Továbbá, mielőtt olyan extra biztosítást kötne, amelyre esetleg nincsen szüksége, egyeztessen a biztosítójával. Extra biztosítás vásárlása néha többe kerülhet, mint maga a bérlés, és egyes esetekben lehet, hogy nincs is rá szüksége. Tekintse meg a biztosításra vonatkozóan gyakran ismételt kérdéseket a következő oldalon: Gépkocsik nyaraláshoz - GYIK. Ne feledje el minél előbb lefoglalni gépkocsiját, hogy a legjobb ajánlatot kapja!
Élvezze malagai útját, várja a felfedezés öröme!

Kapcsolat

Av. del Comandante García Morato, s/n,
29004 Málaga
Spanyolország
IATA: AGP
ICAO: LEMG
Tippek és élmények Málaga repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Málaga repülőtér átlagosan 8.8 pontot ért el a 6 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

21-07-2020

ezt modnta:
Malagát nagyon tudom ajánlani, a piac egy külön élmény. Granadát nem szabad kihagyni, bár elég fárasztó megmászni a látványosságokat, de a helyiek segítségével a buszokat ki lehet használni. A jegyeket mindenhova előre, még itthonról meg kell venni a látványosságokhoz, mert pl. az Alhambrába másképp nem is lehet bejutni. Cordobában fantasztikusak az éttermek és az utcai zenészek. A Costa del Sol fekete homokja fantasztikus látvány még rossz időben is.
28-11-2018

ezt modnta:
Interrent autókölcsönzot ne válassza senki! Andalúzia nagyon szép. Gibraltárt meg kell nézni, ha valaki arra jár.
25-10-2018

ezt modnta:
Szép tájak, jó ételek vannak. Ronda város nagyon különleges, Gibraltárt érdemes felkeresni.
20-10-2018

ezt modnta:
Malaga nagyon szép, szívesen visszatérnék ide. A kiköto, a belváros, a pálmafák a klíma nagyszeru.
04-02-2018

ezt modnta:
Granada, Cordoba, Sevilla, Barbate
22-03-2017

ezt modnta:
Ronda, Granada, fehér falvak