Autonvuokraus Heraklion

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Autonvuokraus Heraklion

Heraklion on sijaintinsa puolesta erinomainen matkakohde. Se on tutustumisen arvoinen kohde, minkä lisäksi se on hieno paikka automatkan aloittamiselle.

Ota paikalliset säännöt huomioon auton pysäköimisessä. Säännöt vaihtelevat kaupungeittain ja toisinaan myös kaupunginosan mukaan. Vaikka paikoitusalueelle paikoittaminen saattaa vaikuttaa kalliimmalta, se kannattaa usein. Se on autolle turvallisempaa etkä ole vaarassa tulla rikkoneeksi paikallisia paikoitussääntöjä.

Suunnitteletko huoletonta lomaa kohteessa Heraklion? Vuokraamalla auton voit tehdä suunnitelmia paikan päällä.

Kohteeseen Heraklion pääsee helposti lentäen ja autolla. Tätä varten neuvomme sinua valitsemaan yhden autonvuokrauspalveluistamme, joilla on toimipisteitä suoraan lentoasemalla. Jos saavut lentokoneella, voit noutaa vuokra-autosi helposti lentoasemalta. Sieltä voit ajaa suoraan hotelliisi tai asuntoosi. Loman päätteeksi voit jättää auton kätevästi lentoasemalle.

Vinkki: vuokraa auto mahdollisimman paljon etukäteen. Tärkeintä on vuokrata auto ennen sesongin alkamista. Hinnat voivat vaihdella paljon, ja jos varaat hyvissä ajoin, maksat vuokra-autostasi edullisemman hinnan.

Suositut lentokentät

Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Heraklion

Asiakkaamme arvioivat kohteen Heraklion keskiarvolla 9.0, perustuen 2 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

06-06-2015

sanoo:
Kannattaa ehdottomasti vuokrata auto, jotta pääsee vaivattomammin näkemään nähtävyyksiä. Faistos, Sinalogan saari sekä Anogian ja Mohloksen kylät ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita. Kannattaa käydä myös kaupungeista Agio Nikolauksessa, Sitiassa, Iapetrassa ja Agio Nikolaus.
27-05-2015

sanoo:
Vuokrata auto ja keirrellä saarella.