Inchirieri auto Alghero aeroportul

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Destinaţii populare: Roma, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Inchirieri auto Alghero aeroportul

Dacă nu cunoaşteţi foarte bine încă această destinaţie, vă rugăm să vă familiarizaţi cu regulile rutiere locale.

Clienţii noştri iubesc Alghero aeroportul pentru că este plin de viaţă. Nu va dura mult până veţi găsi un festival sau eveniment cultural.

O maşină închiriată în Alghero aeroportul nu trebuie să fie scumpă. Comparaţi închirieri maşini în timp pentru cea mai bună afacere.

Închiriere maşini în Alghero aeroportul? Noi credem că este o potrivire superbă şi la fel cred şi clienţii noştri.

Dacă aveţi vreo întrebare despre rezervarea dvs. în Alghero aeroportul, vă rugăm să ne contactaţi deoarece vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere şi vă vom oferi sfaturi şi informaţii.

Sfaturi și experiențe pentru Alghero aeroportul

Clienții noștri au evaluat Alghero aeroportul cu o medie de 8.0, bazată pe 1 evaluări. Acestea sunt cele mai recente sfaturi, experiențe și momente importante.

10-10-2019

spune:
În general totul va decurge fără probleme. Singurul loc unde este posibil sa se aștepte este la check-in și asta doar din cauză că sunt multe persoane care prefera serviciile companiei și se poate forma o mica coada. La ghișeu nu se sta mai mult de 7-8 minute, totul merge repede iar personalul este amabil. Este nevoie de un card de credit pentru dispunerea unei garantii care este in jur de 1000 euro in functie de masina solicitata. In general mașinile sunt destul de noi și arata foarte bine. În cazul meu pot spune ca a fost ireproșabilă. Recomand celor care doresc sa închirieze sa își procure și o asigurare de daune ținând cont ca totuși suntem în Italia unde aglomerația este destul de mare iar drumurile înguste. La predarea mașinii deasemenea va dura puțin timp. Mașinile au rezervorul plin și pentru a se evita suprataxele este de preferat sa fie predate tot cu rezervorul plin și intr-o stare decentă de curatenie. Dacă ora de predare a mașinii este alta decât aceea când birourile sunt deschise nu este nici o problema, se va lăsa masina în parcarea de unde a fost luată iar cheia se lasă în cutiuta special amenajată de la biroul de check-in. Returnarea garanției se face în câteva zile.