Inchirieri auto Madrid Barajas aeroportul

Căutaţi, comparaţi şi rezervaţi maşina dvs. închiriată

Locaţie preluare
 Birou diferit pentru returnare?
   Vârsta șoferului: 25-70
   Locuiesc în: Statele Unite ale Americii
Comparaţi angajare maşină
Comparăm preţurile a peste 800 de furnizori diferiţi din peste 30 000 de locaţii în întreaga lume
Clienţii ne iubesc

Peste 1 milion de clienţi au avut încredere în noi pentru a rezerva pentru ei cea mai bună afacere de închiriere maşini

Modificare gratuită

Cu 48 de ore înainte de ridicare

Fără taxe suplimentare

Noi nu calculăm taxe suplimentare cum ar fi costurile cardului de credit sau costurile de rezervare

Inchirieri auto Madrid Barajas aeroportul

Închirieri mașini Aeroportul Madrid

Plănuiți în curând o vacanță sau o călătorie de afaceri la Madrid? Holiday Cars vă ajută să găsiți mașina de închiriat perfectă pentru călătoria dumneavoastră. Închirierea unei mașini înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe transportul public sau pe taxiurile scumpe și aveți libertatea de a merge oriunde doriți. În oraș și în afara orașului! Holiday Cars compară prețurile a 800 de companii diferite de închirieri auto din lume și folosește comparații de preț în timp real pentru a garanta că primiți cea mai bună ofertă și cel mai bun preț pentru mașina de închiriat.

Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas

În 2014, numele aeroportului s-a schimbat din Madrid-Barajas în Adolfo Suárez Madrid-Barajas, ca omagiu adus unui fost președinte spaniol care a murit în 2014. Este cel mai mare aeroport internațional din Spania și este utilizat și pentru operațiuni militare. În 2017, peste 53 de milioane de pasageri au sosit sau au plecat de la acest aeroport. Adolfo Suárez Madrid-Barajas se află la 12 km nord-est de centrul Madridului.
Companiile de închirieri auto sunt situate în sălile de sosiri T1 și T4 sau într-un parc auto accesibil cu un autocar gratuit. Există 17 companii de închirieri mașini disponibile la aeroportul din Madrid. Veți găsi ghișeele de închirieri auto în sălile de sosiri.

Închirieri auto Madrid

Datorită caracterului său istoric, evenimentelor culturale și atmosferei excelente, Madridul este unul dintre cele mai vizitate orașe spaniole. Cu o mașină de închiriat, puteți să vizitați toate locurile frumoase și să explorați acest oraș mare. Capitala Spaniei are multe de oferit:

Nu vă veți plictisi în timpul călătoriei dumneavoastră la Madrid!
Nu uitați să vizitați populara Puerta del Sol, piața cea mai centrală a Madridului. De aici puteți vizita cu ușurință Plaza Mayor, Mercado de San Miguel, Casa del Ayuntamiento și Catedrala Almudena. Mergând pe jos din centrul orașului puteți găsi alte cartiere deosebite, fiecare cu propriile caracteristici. Cartierul „Chueca” are o atmosferă tinerească și este popular în rândul comunității gay. „La Latina” este cunoscut pentru cele mai delicioase tapas și alte mâncăruri spaniole. „Huertas” este foarte tradițional, iar „Salamanca” este elegant. „Malasaña” este cunoscut pentru artiștii săi, viața de noapte și magazine.
Alte lucruri de făcut sau văzut în Madrid:

Luați în considerare închirierile de mașini în Madrid pentru a explora împrejurimile

Dacă sejurul dumneavoastră la Madrid este suficient de lung, puteți chiar să mergeți cu o mașină de închiriat până la Salamanca. Drumul până la Salamanca durează puțin peste 2 ore. Dar merită cu siguranță! Salamanca este un oraș frumos și plin de viață, cu mulți studenți.

Rezervați-vă astăzi mașina de închiriat!

Rezervarea în avans a unei mașini de închiriat va fi întotdeauna mai ieftină și mai rapidă decât rezervarea uneia la aeroport. Holiday Cars vă garantează cele mai bune oferte! Dacă vreți să profitați la maximum de vacanța dumneavoastră, închirierile auto reprezintă întotdeauna o idee bună. Vă oferă mai multă libertate și mai mult timp pentru a vizita toate locurile pe care vreți să le vizitați.
Sfaturi și experiențe pentru Madrid Barajas aeroportul

Clienții noștri au evaluat Madrid Barajas aeroportul cu o medie de 9.5, bazată pe 2 evaluări. Acestea sunt cele mai recente sfaturi, experiențe și momente importante.

13-11-2018

spune:
Planificati vacanta din timp. Citește cu atentie conditiile de închiriere. Fii politicos cu personalul și vei avea doar de câștigat. Dacă e posibil închiriază o mașină hibrid, e mai leneșă dar e economica. Bucură-te de vacanta ca să te întorci reîncărcat.
28-05-2016

spune:
Calaroria noastra a cuprins Spania si Portugalia. Am vizitat locuri istorice si de interes turistic.