Iznajmljivanje auta Split zračna luka

Potražite, usporedite i zakupite svoj unajmljeni automobil

Mjesto preuzimanja
 Drugačija podružnica za vraćanje?
   Dob vozača: 25-70
   Živim u državi: Sjedinjene Americke Države
Usporedi automobile za najam
Popularna odredišta: Dubrovnik, Split, Zagreb, Zadar, Pula, Rijeka, Makarska, Slavonski Brod
Uspoređujemo cijene preko 800 različitih pružatelja usluge na preko 30 000 lokacija diljem svijeta
Korisnici nas obožavaju

Preko 1 milijun korisnika nam je povjerilo pronalazak najbolje ponude za najam automobila

Besplatna promjena

Do 48 sati prije preuzimanja

Bez dodatnih troškova

Ne zaračunavamo dodatne troškove poput troška obrade kartice ili naknade za rezervaciju

Iznajmljivanje auta Split zračna luka

Najam automobila u zračnoj luci Split

Unajmljivanje automobila će definitivno poboljšati vaš odmor u Splitu zato što je priroda koja okružuje ovaj prekrasan grad jednako zapanjujuća kao grad sam po sebi. U slučaju da bilo kada u budućnosti planirate putovanje u Hrvatsku, najvjerojatnije ćete sletjeti u zračnu luku Resnik, poznatiju kao zračna luka Split. Najam automobila u zračnoj luci Split je uvijek prava sitnica zato što je iznenađujuće dobro organiziran i možete birati između čak 22 različita pružatelja usluga najma automobila. Holiday Cars u stvarnom vremenu uspoređuje cijene svih ovih dobavljača, tako da se ne morate brinuti o tome kako doći do najbolje cijene.
Najam automobila vam pruža slobodu koju trebate na svom odmoru. Nema više ni taksija ni javnog prijevoza, umjesto toga samo radite što god poželite.

Zračna luka Split

Zračna luka Split je po broju putnika druga najveća zračna luka u hrvatskoj, s nešto manje od 3 milijuna putnika godišnje te stopom rasta od 15% godišnje. U zračnoj luci ima najviše aktivnosti tijekom ljetnih mjeseci zato što grad i njegova okolica privlače velik broj turista.
Srpanj je najprometniji mjesec za zaposlenike splitskog aerodroma, a to nije samo zbog toga što se radi o vrhuncu sezone u Europi, već i zbog toga što organizacija Ultra Music Festival u Splitu tijekom ovog mjeseca održava vrlo velik festival. Ovaj događaj svake godine posjeti 150 000 ljubitelja glazbe, što drastično povećava broj letova do i iz zračne luke Split.

Najam automobila u Hrvatskoj

Dakle, zašto biste prilikom putovanja u Hrvatsku razmislili o najmu automobila? Pa, najviše zbog toga što u zemlji ima previše toga što treba vidjeti da biste putovali samo javnim prijevozom. Hrvatsku se smatra jednom od najljepših država Europe po njenoj i prirodi i kulturnoj baštini. Naveli smo samo neke od najvažnijih znamenitosti koje nikako ne smijete propustiti tijekom svoje posjete Splitu:
Savjeti i iskustva za Split zračna luka

Još nema dostupnih iskustava za ovu destinaciju. No, naravno, naša služba za korisnike će rado odgovoriti na sva vaša pitanja o najmu vozila u Split zračna luka.