Autohuur Parijs

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Nice, Parijs, Marseille, Bordeaux, Orly-Paris, Toulouse, Bastia, Nantes
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Parijs

Île de la Cité

De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Seine. Parijs in de regio Île-de-France,
is gesticht op het Île de la Cité. In dit gebied lagen vroeger aparte dorpen, die nu een onderdeel van Parijs zijn. Parijs wordt tegenwoordig naast Londen, New York en Tokio beschouwd als een van de vier wereldsteden.

Auto huren in Parijs

Een auto huren is erg gemakkelijk als u naar Parijs gaat. Op HolidayCars.com vergelijkt u alle autoverhuurmaatschappijen en beschikbare huurauto's in één oogopslag. Prijzen worden continu in de gaten gehouden om u de beste deal te laten zien. In Parijs zijn verschillende ophaallocaties beschikbaar als u een huurauto wil boeken. Als u naar Parijs vliegt is het erg gemakkelijk om een Fly and Drive te doen en daar uw huurauto op te halen.

Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is een van de bekendste bouwwerken van Parijs. Het bouwwerk is gebouwd op de Place Charles de Gaulle en is een van de drukste verkeerspleinen van Parijs, aan het westelijke eind van de Champs-Élysées, komen twaalf lanen samen. De triomfboog is 50 meter hoog en de op een na grootste in de wereld. Een huurauto in de stad is alleen voor ervaren chauffeurs een goede optie, gezien de drukte.

De Eiffeltoren

Dit is één van de meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk en de wereld. Hij staat aan de linkeroever van de Seine en is wereldwijd het symbool van Parijs. De toren is ontworpen door de ingenieurs Maurice Koechlin en Emile Nouguier, twee medewerkers van Gustave Eiffel. De toren ontvangt tegenwoordig jaarlijks meer dan zes miljoen bezoekers. Met een huurauto er naar toe kan prettig zijn, al kan het rond de Eiffeltoren aardig druk zijn.

Met de huurauto naar Versailles

Het Kasteel van Versailles is een beroemd kasteel en sinds 1792 een nationaal museum, het Musée des châteaux de Versailles et de Trianon in het Franse departement Yvelines. Het museum maakt deel uit van de Réunion des musées nationaux et du Grand Palais des Champs-Élysées. Om het park te kunnen bereiken is autohuur in Parijs een prima optie, omdat het best een stuk van het centrum van Parijs af ligt.

Met de kinderen in de huurauto naar Disneyland Parijs

Een spannend attractiepark- en recreatiecomplex in Marne-la-Vallée, een stad in de buitenwijken van Parijs. Het park ligt ongeveer 32 kilometer ten oosten van het centrum van Parijs en ligt voor het grootste gedeelte in de Franse gemeente Chessy, in het departement Seine-et-Marne. Indien u gebruik maakt van autohuur in Parijs is dit makkelijk bereikbaar.

De Basilique du Sacré-Cœur

De beroemde witte basiliek in Parijs. Hij ligt op de heuvel Montmartre en valt vooral op door haar witte uiterlijk en prominente ligging. Om bij de kerk te komen, kunt u de 237 treden beklimmen of de kabelbaan nemen. Boven heeft u een fenomenaal uitzicht over een groot deel van Parijs. Achter de kathedraal ligt de flamboyante schilderswijk Montmartre. Een auto huren in Parijs kan handig zijn, al was het alleen maar om uw juist aangekochte schilderwerken in te vervoeren.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Parijs

Onze klanten beoordelen Parijs met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

09-04-2018

zegt:
Let goed op de randvoorwaarden bij auto huren!