Autohuur Rome

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Rome

Goedkoop auto huren Rome Rome, beroemd als de “Eeuwige Stad”, is de hoofdstad van Italië. Het is de grootste en meest dichtbevolkte stad van het land. Rome ligt in de regio Lazio in centraal Italië, aan de rivier de Tiber. De historische dominante kracht in West Europa is vandaag de dag het economische, culturele, media, industiële en educatieve centrum van het land. Het is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van de wereld en staat derde in de lijst van meest bezochte steden in Europa, na Londen en Parijs. Rome is een perfect startpunt om een roadtrip door de omgeving te maken met een huurauto.

Auto huren in Rome

Autohuur is populair onder toeristen in Rome om de stad en haar omliggende steden op het gemak te verkennen. Zoals in elke andere internationale stad kan het verkeer in het centrum hectisch zijn, de verkeersregels worden meer beschouwd als een advies dan als wet. Het is belangrijk extra goed op te letten wanneer u in het centrum van Rome rijdt, het is ook zeer aan te raden een GPS navigatie systeem bij uw huurauto te boeken. Borden langs de weg zijn schaars, het zal een toerist enige tijd kosten om de logica van de straten te herkennen. Desalniettemin, zijn de omliggende wijken gemakkelijk te bereiken met uw huurauto. U kunt een dagtrip naar Pompeii ondernemen, de geruïneerde oude Romeinse stad die op de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst staat. U kunt ook een auto huren en naar Frascati rijden, een rustig historisch heuvelstadje dat bekend staat om haar witte wijn, gemakkelijk te bereiken met de Via Tuscolana vanuit het zuidoosten van de stad. U kunt ook overwegen een trip naar Tivoli te maken om het Villa D'Este met haar fonteinen te bekijken. Anderhalf uur rijden vanaf Rome ligt Viterbo, goed bekend om haar middeleeuwse architectuur en spa's. U vergelijkt huurauto's en autoverhuurmaatschappijen in Rome gemakkelijk op HolidayCars.com. U bent altjd zeker van de beste prijs als u uw auto tijdig boekt.

Autohuur en parkeren

Parkeren van uw huurauto in het centrum van Rome is lastig. Reizigers met autohuur in Rome kunnen het best overwegen de auto in één van de overdekte parkeergarages buiten de beperkte verkeerzone te laten. Dit zijn de Termini Station ES Park, Via Veneto Parking Ludovisi, Parioli Parking dell Auditorium, Vatican & Travestere Terminal Gianicolo, Spanish Steps & Via Veneto Park Si Villa Borghese. Plan uw route van te voren en zorg dat u de parkeergarage kunt vinden met een GPS navigatiesysteem.

Bezienswaardigheden

Met haar geweldige historie en nog mooiere heden straalt Rome haar sier en grootsheid uit over elke uithoek van de stad. Een aantal van haar geweldige prachten: Het Colosseum, de grootste ooit gebouwd in het Romeinse Rijk en één van de pronkstukken van de Romeinse architectuur en bouwkunde; Forum Romanum, de meest gevierde ontmoetingsplek in de wereld door de geschiedenis heen; Nationaal museum Villa Giulia, met de wereld grootste Etruskische kunsttentoonstelling; De Trevifontein, één van de bekendste fonteinen wereldwijd. Alle bezienswaardigheden liggen redelijk dichtbij elkaar in de stad. Wilt u echter de buitenwijken van Rome verkennen, dan is het aan te raden om een auto te huren.

Evenementen & festivals

Estate Romana festival – een evenement dat duurt van eind juni tot begin september – biedt verschillende jazz, rock en klassieke optredens, maar ook films en theater; het Opera bij Caracalla, waar u kunt genieten van een opera in de setting van de Caracallaanse thermale baden; de Rome Hip-Hop Parade, waar de hip-hop en straatcultuur in wedstrijdvorm wordt gepresenteerd.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Rome

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Rome.