Autohuur Londen

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Londen

Goedkoop auto huren Londen

Bezoek wereldstad Londen met een huurauto

Londen is, behalve de hoofdstad en de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk, ook het politieke, en culturele hart van het land. Londen is met recht een wereldstad en wordt in een adem genoemd met Parijs, Tokio en New York. De hele metropoolregio strekt zich nog ver uit buiten de grenzen van Londen. Autohuur is een goede optie. Vergelijk vóór vertrek autoverhuur in Londen bij HolidayCars.com en boek zonder verborgen kosten.

Westminster Abbey

Westminster Abbey is een voornamelijk in gotische stijl opgetrokken kerk in Londen. Hier vinden de kroningen en begrafenissen van leden van de Britse vorstenhuizen plaats. In 1987 werd het gebouw samen met Westminster Palace en Saint Margaret's Church door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Hoewel alles redelijk dichtbij ligt, kan autohuur in de stad comfortabel zijn.

Tower of London

De Tower of London is een gebouwencomplex in Londen, en ligt aan de Theems. In de loop van de eeuwen heeft het dienst gedaan als fort, koninklijk paleis, staatsgevangenis, garnizoen, museum en arsenaal. De Tower Bridge dankt zijn naam aan dit complex.

Het bekendste park van Londen: Hyde Park

Londen is een groene stad en elke buurt heeft wel een park. Het bekendste park is Hyde Park. Hier worden grote evenementen georganiseerd. Belangrijke bezienswaardigheid in het park is Speakers Corner waar iedereen kan zeggen wat hij wilt. Londen heeft verder een groot aantal pleinen, waarvan Trafalgar Square, Piccadilly Circus en Leicester Square de bekendste zijn. Rijd en bewonder deze pleinen met een gehuurde auto via HolidayCars.com.

Links rijden met uw huurauto

In Londen en Engeland rijdt u links. Let daar op wanneer u met uw huurauto het land in trekt. De Engelsen zijn geduldig en correct en geven u alle kans om uw fout te herstellen, dat neemt niet weg dat u goed moet blijven opletten. Op het platteland rijdt u meer ontspannen. Om de grote regio Londen goed te verkennen, kunt u het beste een auto huren.

Fish and chips

Autohuur in Londen garandeert een ontspannen reis. De Engelse pub is ook buiten Londen rijk vertegenwoordigd. Naast typisch Engelse biersoorten, zoals Ale, wordt hier ook het populaire, van het vasteland afkomstige Lager geschonken. Natuurlijk niet zonder fish and chips, black pudding, pie and mash en bangers and mash. Een auto huren in Londen is prettig en comfortabel en de ideale manier om kennis te maken met dit gastvrije volk.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Londen

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Londen.