Leiebil Roma Fiumicino flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Populære destinasjoner: Roma, Milano, Catania, Olbia, Cagliari, Napoli, Bergamo, Venezia
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Roma Fiumicino flyplass

Leiebil Roma Fiumicino flyplass

Bilutleie Roma Fiumicino flyplass

Leonardo da Vinci-Fiumicino flyplass (IATA: FCO, ICAO: LIRF), også kjent som Fiumicino flyplass, er Italias største flyplass. Den andre flyplassen i Roma, Ciampino flyplass, brukes hovedsakelig av lavprisflyselskaper og charterselskaper. Leonardo da Vinci-Fiumicino flyplass betjener rundt 36 millioner passasjerer årlig, og er den sjette travleste flyplassen i Europa etter London Heathrow, Paris-Charles de Gaulle, Frankfurt flyplass, Madrid Barajas flyplass, og Amsterdam flyplass. Den ligger 35 kilometer fra Romas historiske sentrum, og er knutepunktet for det italienske flyselskapet Alitalia. Andre flyselskaper som betjener flyplassen, er blant annet Aer Lingus til Cork, Dublin, Air Europa til Madrid, TAP Portugal til Lisboa, Wizz Air til Prag, Warszawa, for bare å nevne noen.

Et stort antall firmaer tilbyr bilutleie fra Fiumicino flyplass

Leiebil fra Fiumicino flyplass er svært populært blant turister som skal reise til Roma og byer og landsbyer i nærheten. Flyplassen betjenes av den seks felts motorveien A91 Roma-Fiumicino, noe som gjør det veldig enkelt for reisende å hente leiebil på Roma Fiumicino flyplass og kjøre til byen eller andre feriesteder. Det er flere selskaper som tilbyr bilutleie på Fiumicino flyplass, for eksempel Avis, Italy by Car, Europcar, Hertz, Maggiore Budget, Targa Rent, Auto Europa og Sixt. Du finner skrankene deres i terminalbygningene, du kan bestille leiebil fra Fiumicino flyplass både i den innenriks og den internasjonale ankomsthallen. Selvfølgelig kan du ordne leiebil på Roma Fiumicino flyplass ved ankomst, men det er alltid lurt å bestille på forhånd. Da får du lavere pris og større utvalg. Du kan enkelt bestille leiebil fra Fiumicino flyplass online med den internasjonal leiebilformidleren holidaycars.com. Med sitt omfattende nettverk av leverandører er selskapet i stand til å tilby kundene uovertrufne priser på bilutleie med garantert kvalitet.

Leonardo da Vinci-Fiumicino flyplass (FCO) er godt utstyrt med følgende fasiliteter:


Kontakt

Rome Leonardo da Vinci (Fiumicino) Airport
Via dell'Aeroporto di Fiumicino 320
P.O. Box 68
I-00050 Fiumicino
Italia

Flyplasskoder

IATA flyplasskode: FCO
ICAO flyplasskode: LIRF
Tips og erfaringer fra Roma Fiumicino flyplass

Foreløpig er det ingen erfaringer tilgjengelige for dette reisemålet. Vår kundeservice vil imidlertid gjerne besvare alle dine spørsmål angående bilutleie i Roma Fiumicino flyplass