Autoberles Nápoly repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Népszerű úti célok: Róma, Milánó, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Nápoly, Bergamo
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Autoberles Nápoly repülőtér

Amennyiben nem ismerős ezen a környéken, fokozottan figyeljen oda a helyi közlekedési szabályokra.

Nem számít, hogy családi autóban, sportkocsiban vagy egy kis méretű gépjárműben szeretné megtapasztalni Nápoly repülőtér szépségét. A HolidayCars.com-mal mindig megtalálja az Ön számára árban és utazási igényeinek megfelelő gépkocsit.

Nápoly repülőtér a nyugalmas szabadságra vágyók számára kiváló választás. Ugorjon be az autójába, hagyja maga mögött a feszített életvitelét, találjon rá a leggyönyörűbb helyekre és ismerje meg a város kínálta titkokat.

Habár minél korábban adja le foglalását, annál alacsonyabb áron jut hozzá bérelt autójához, de azoknak is tartogatunk kedvezményes lehetőségeket, akik az utolsó pillanatban szeretnének gépkocsit bérelni.

Végső soron az autóbérlés tökéletes az összes látványosság megtekintéséhez a környéken. Egy gépkocsi lehetőséget ad arra, hogy saját maga válassza ki az útvonalat, azaz maximalizálhatja a bizonyos időn belül megtekintett látványosságok mennyiségét.

Tippek és élmények Nápoly repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Nápoly repülőtér átlagosan 8.0 pontot ért el a 2 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

08-07-2019

ezt modnta:
Nápoly repülőterén a csomag megérkezése és hazautazáskor a csomag leadása, a biztonsági ellenőrzés is gördülékeny. Az autókölcsönzők kb 800méterre vannak a reptértől, van shuttle busz hozzájuk, ami ottjártunkkor csak visszafelé működött, ott viszont gördülékenyen. Csak tapasztalt autóvezető béreljen autót Nápolyban és környékén! Az utak többsége rossz állapotú, a helyi sofőrök vadul vezetnek, gyakran dudálnak. Csak hivatalos parkolókban hagyják az autót! Nápolyban a belvárosban nem érdemes autóval közlekedni, van tömegközlekedés és sétálni is érdemes!
04-04-2016

ezt modnta:
Beautifull places, nice trips to: Napoli, Vezuv, Pompeii, Capri, Sorrento, salerno, Amalfi.....