Goldcar Goldcar Autoberles Spanyolország

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Goldcar Autoberles Spanyolország

Goldcar Autoberles Spanyolország

Olcsó autóbérlést keres kedvező feltételekkel?

A holidaycars.com bármely úti cél esetén összehasonlítja az elérhető autókölcsönző vállalatokat, így Ön mindig megtalálja az igényeinek megfelelő céget. Foglalja le autóját biztonságosan az indulás előtt, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Élvezze ki a granatáltan legjobb áron kínált, minden díjat magába foglaló csomagokat, hogy sose kelljen túl sokat fizetnie. A No Risk Warranty szolgáltatásunk (Nincs kockázat garancia) 100%-os pénzvisszafizetést nyújt a többletköltséget illetően, így biztosítva azt, hogy az autókölcsönzési élménye teljesen gondtalan lesz. Kiválaszthatja a lemondásvédelmet is, melynek köszönhetően akár az utolsó pillanatban, az autó átvételéig lemondhatja foglalását díjmentesen.

Amennyiben kérdése van vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, mely a hét minden napján folyamatosan elérhető telefonon, e-mailben és élő cseten keresztül az Ön által kiválasztott nyelven.

Még mindig bizonytalan? Igényeljen árajánlatot ingyen!

Béreljen autót a holidaycars.com-on keresztül: több lehetőség, kedvezőbb árak és kiváló szolgáltatás!

Goldcar beszámolók és tapasztalatok

Az autóbérlés során szerzett tapasztalata fontos számunkra. Ezért folyamatosan nyomon követjük a folyamatosan változó árainkat, a szerződési feltételeinket és a Goldcar összes kölcsönözhető autóját, és azokat és összevetjük több mint 800 egyéb autókölcsönző szolgáltatásaival. Ezért azt is kérjük vásárlóinktól, hogy számoljanak be más autókölcsönzőknél szerzett tapasztalataikról is. Így könnyebbé tesszük Önnek a választást

Ezt gondolják a vásárlóink a Goldcar-ről

Vásárlóink átlagosan 4.2 pontra értékelték a Goldcar szolgáltatásait. Megkértük vásárlóinkat, hogy értékelésüket szövegesen is részletezzék, és a következőket mondták a Goldcar szolgáltatásairól. Olvassa el a véleményeket:

20-03-2020

Goldcar kölcsönzővel Tenerife South airport városban
Abszolút demokratikus csak pozitív véleményezhet. Ezzel sajnos nem szolgálhatok.
Digitálisan előre kitölthető űrlap . Szűkszavú ügyintéző aki egy szóból is megérti hogy a már kifizetett extra biztosìtáson felül semilyen biztosítást nem kérek Átadás 30 perc volt Regeteg korábbi apró sérülés miatt nehézkes átvétel melyet dokumentálni kellett magas kauciót kértek 1100 Eurót ennyiért majdnem kapható egyi ilyen minőségü Hunday
30-11-2018

Goldcar kölcsönzővel Tenerife South airport városban
Kiszállás után a terminálban szinte azonnal megláttuk a Goldcar rikító sárga tábláját a sarokban. Sajnos a leghosszabb sor is ott kígyózott, vagyis szinte csak ennél a társaságnál volt sorbanállás, a többi kölcsönzonél 1-1 ember! Ekkor elgondolkodtam, hogy jó döntés volt-e elore foglalni... az iroda tuloldali ablakánál kevesebben voltak, ezért körbementem, ahonnan átirányítottak a parkolói konténerhez, ahol ugyanugy ki tudnak szolgálni. Kissebb nyelvi nehézségek miatt sikerült rámbeszélniük egy fullos biztosítást, ami nem mondható olcsónak, plusz még üzemanyagfedezetre zároltak egy kissebb összeget, ha üresen vinném vissza(ennek visszautalását még várom). Nem azt a típust kaptam amit online lefoglaltam, de az auto rendben volt, szinte új diesel C3 40000 km-rel. Utólag belegondolvaés a spanyol vezetési mentalitás megtapasztalása után, már lehet hogy látom a létjogosultságát a fullos biztosításnak, mert pár karccal tuti gyarapodni fog a kocsi egy hét alatt!!
Talán egy kifüggesztett árjegyzék jo segítség lehetne!
28-04-2018

Goldcar kölcsönzővel Malaga airport városban
A megérkezést követoen a bérautó használatba vétele gördülékenyen ment. Az autó feltörését követoen a csere autó biztosítása nagyon egyszeru és gyors volt. Az autó visszavitele is egyszeru módon történt.
Az elozetesen e-mailben történt biztosítási formánál a helyszínen egy kicsit drágább, de komplexebb biztosítás került megkötésre. Ez a biztosítási forma teljes mértékben megfelelonek bizonyult. A honlapon a bérléssel kapcsolatos költségek nem voltak teljesen egyértelmuek.
28-02-2018

Goldcar kölcsönzővel Alicante airport városban
gyors adminisztráció, udvarias kiszolgálás, ár-érték arányosság