Goldcar Goldcar Autohuur Spanje

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goldcar Goedkoop auto huren Spanje

Goldcar Goedkoop auto huren Spanje Spanje is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld. Het wordt beschouwd als een exotisch land in de Europa dankzij de vriendelijke inwoners, ontspannen levensstijl, het grootste aantal Werelderfgoederen, prachtige stranden, wereldberoemde folklore en festivals. Om het land te verkennen in uw eigen vrije tijd, is een huurauto ideaal. De autoverhuur prijzen in Spanje zijn over het algemeen goedkoop door de sterke concurrentie tussen leveranciers. Goldcar Spanje is een lokale verhuurder, bekend om zijn goedkope tarieven.

Auto huren met Goldcar

Goldcar is één van de meest toonaangevende autoverhuurbedrijven in Spanje en de grootste die zich richt op de toeristische sector. Met meer dan 25 jaar ervaring, heeft het bedrijf nu 28 kantoren op luchthavens en de belangrijkste toeristische bestemmingen van het Iberisch schiereiland, de Balearen en de Canarische Eilanden. Goldcar beschikt over een vloot van meer dan 20.000 voertuigen en 70% van de vloot wordt jaarlijks vernieuwd. Met hooggekwalificeerde medewerkers heeft Goldcar meer dan 1,5 miljoen klanten van over de hele wereld en bezitten ze het snelste ophaal- en terugbreng systeem.

Werkwijze Goldcar Spanje

Goldcar Spanje heeft een uitgebreid netwerk van kantoren op de luchthavens en populaire vakantieoorden, zoals luchthaven van Alicante, de luchthaven van Barcelona, Ibiza luchthaven, luchthaven van Bilbao, Gerona luchthaven, Benidorm, Denia, San Juan, Torrevieja en nog veel meer. Let op: in Alicante, Malaga, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife Sur luchthavens, moet er ter plaatse € 35,- extra betaald worden voor alle huurauto's die buiten de openingstijden ingeleverd worden, en vluchtnummers zijn essentieel. Indien u binnen 59 minuten na de afgesproken tijd de huurauto terugbrengt, zijn daar nog geen kosten aan verbonden. Goldcar Spanje biedt ook een gestroomlijnde check-in procedure. U hoeft alleen maar een paar vragen online te beantwoorden en uw geboekte huurauto staat klaar voor u om op te halen.

HolidayCars.com

Bent u er niet zeker dat Goldcar Spanje de beste aanbiedingen heeft? Check dan eerst HolidayCars.com, waar u de tarieven en de specifieke voorwaarden van Goldcar Spanje met alle overige autoverhuurders in Spanje kunt vergelijken.
Goldcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Goldcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Goldcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Goldcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Goldcar

Onze klanten beoordelen Goldcar met een gemiddelde score van 4.2. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Goldcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

18-09-2020

bij Goldcar in Malaga airport
ondanks bij holiday car 100% afgekocht risiko toch een bedrag moeten betalen voor all risk of anders 1500 blokkade op credit card. Zeer onvriendelijk zeer negtief over holiday car Lang moeten wachten op autosleutel Lange rijen en eveneens onvriendelijk personeel. <Overigens was Holiday car ook niet te bereiken toen ik ter plaatse het 24/7 nummer wilde bellen ... super slechte service ook!!
09-01-2019

bij Goldcar in Alicante airport
Aardig personeel, snel geholpen. Goede locatie van de desk en auto's in de buurt. Snelheid van afhandeling bij zowel ophalen als brengen erg goed.
06-01-2019

bij Goldcar in Palma de Mallorca airport
De auto stond voor ons klaar in de parkeergarage. Bij het terugbrengen hoefden we alleen de sleutel in de brievenbus te doen. Bij thuiskomst hadden we een mail waar in stond hoeveel geld we terug kregen voor de niet gebruikte benzine.
22-12-2018

bij Goldcar in Madrid Barajas airport
Vriendelijke behandeling. Uiteindelijk voortreffelijke auto. Mooie luchthaven.
Lange wachttijd bij auto-uitgave. Aparte vertrekhal : busvervoer, dus veel gezoek en tijdverlies.
19-12-2018

bij Goldcar in Malaga airport
altijd propere voertuigen zeer snelle return van de wagen brandstofverbruik wordt correct afgerekend
16-12-2018

bij Goldcar in Reus airport
Redelijk vlotte afhandeling, sleutels ophalen in de hal, tegen een zeer gering bedrag een prima opwaardering kunnen krijgen, vriendenlijk personeel.
Voor een snellere afhandel procedure, van te voren al de betreffende gegevens van de klant opvragen, en deze alleen ter controle bij het ophalen van de sleutels.
08-12-2018

bij Goldcar in Alicante airport
Ik beveel het bedrijf wel aan omdat ook de andere verhuurbedrijven nog steeds proberen om een extra verzekering aan te bevelen.
Goldcar heeft op zich goede wagens. Echter ook dit keer wilde men mij perse een extra verzekering aanprijzen. Men dreigde dat de verzekering in de huurcontracten sinds vorig jaar zijn uitgekleed. Maar na lang aandringen van mijn zijde gingen zij akkoord met de verzekering zoals ik dievia jullie had gekozen. Ik moest dan wel de wagen EEN eerder inleveren omdat zij dan de wagen minutieus van buiten en van binnen gaan kontroleren op schade. Ik heb daarom de reeds bestaande schades, met een medewerker van Goldcar exact op een formulier genoteerd alvorens het document te ondertekenen. Max
07-12-2018

bij Goldcar in Gerona airport
Erg rustige luchthaven met alle voorzieningen direct bij de hand. Ruime locaties zowel bij aankomst als vertrek. Duidelijke informatie en directe verhuur van wagens mogelijk...En dan ook nog eens 500m van de autoweg.kan niet beter.
Geen,want je hoeft maar 50 meter te wandelen van het vliegtuig tot binnen...Erg vlot en directe aansluitingen naar bus, taxi en autoverhuur
06-12-2018

bij Goldcar in Palma de Mallorca airport
Snel en goedkoop, vrij om extra verzekeringen elders af te sluiten en daarover geen gezeur. Terugbrengen zonder gedoe, sleutels in het bakje en klaar!
Laat Goldcar zeker zijn van de plaats waar je auto staat, wij moesten zoeken omdat het opgegeven plaatsnr niet klopte en dat was 15 min. stressen.
25-11-2018

bij Goldcar in Tenerife South airport
Fijne auto fijn vlkegveld