Goldcar Goldcar Billeje Spanien

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Goldcar Billeje Spanien

Goldcar Billeje Spanien

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Goldcar anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Goldcar, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Goldcar

Vores kunder har bedømt Goldcar med en gennemsnitlig score på 4.2. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Goldcar i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

06-12-2018

med Goldcar i Tenerife South airport
Kan klart anbefales. Det er nemt og billigt. Det er professionelt håndteret. Der er et bredt udvalg af biler, Såvel afhentning som aflevering klares let. Tenerife skal opleves i egen bil. Det gør vi gerne igen.
28-11-2018

med Goldcar i Alicante airport
Goldcar. Helt fint, Kort ventetid. Hurtig og venlig betjening. Jeg savnede dog meget en instruktionsbog i bilen! På et tidspunkt nægtede bilen at bakke. Bremsen forhindrede dette. Vi var ved at gå i panik. Det viste sig, at de var fordi sikkerhedsselerne ikke var på!! Lufthavn. Noget vanskeligt - og meget langt fra bagageudlevering til biludlejningen. Også lidt rodet med flere gange elevator. Det må kunne gøres bedre.
26-11-2018

med Goldcar i Las Palmas airport
Ekspeditionen ved udlevering af bilen var venlig og hurtig.
Goldcars kontor i ankomsthallen ligger lidt afsides fra de andre udlejningsfirmaer. Skiltningen til Goldcar meget var mangelfuld. Vi måtte spørge flere gange. Dette var også tilfældet i garagen. Skiltningen kan forbedres begge steder og en god idé er at medsende et simpelt rids over stedernes beliggenhed i lufthavnen sammen med voucher. Vi brugte meget unødvendig tid på at finde stederne.
16-11-2018

med Goldcar i Alicante airport
fik den bil vi havde bestilt. Næsten ingen kø ved skranken
03-10-2018

med Goldcar i Las Palmas airport
Nem hurtig udlevering af nøgler de havde mine hotel oplysninger fra tidligere og præcis beskrivelse af hvor bilen stod, nogle gange får man bare område, bilen en VW UP havde stor nok motor til berjkørsel og de lange stigninger på Motor grande uden at være I top omdrejninger og for mange gearskift.
det ville havde været rart med en Goldcar person ved parkeringspladsen da vi skulle aflevere da der ingen frie pladser var og vi var lidt usikker på hvor vi kunne sætte bilen.
10-08-2018

med Goldcar i Tenerife South airport
Dejlig og smuk Ø med mange spændende udflugtsmål. Fornuftige priser på restaurationsbesøg og indkøb af dagligvarer.
Goldcar : Lad være med at forsøge at presse kunderne til at tegne forsikringer, de ikke har bedt om
08-04-2018

med Goldcar i Malaga airport
Fin bil for prisen
Meget lang vente tiden ved afhentning af bilen
02-04-2018

med Goldcar i Barcelona airport
fungerede fint hele vejen igennem
09-03-2018

med Goldcar i Las Palmas airport
Fik hurtigt bilen udleveret og en god service.
06-12-2016

med Goldcar i Alicante, Spanien
Det værste svindelfirma jeg har oplevet i Spanien. Laver en aftale om leje af bil med Holiday Cars. En totalpris på 140 € for 6 dage. Da vi afhenter bilen i lufthavnen, koster det pludselig 100 € mere end på kontrakten. Alt står på spansk, så man har ikke en chance for at forstå hvorfor? En fuld tank blev jeg også nød til at acceptere, til en pris af 2 € pr. l. De svinede Holiday Car til og sagde at det bare var en brooker, der ikke havde biler selv, og ikke vidste hvad det kostede. Har også lige læst i Ekstrabladet om andre der fik samme behandling i Gold Car. HOLD JER FRA DEM. Lægger det til deling på Facebook og andre medier.
Hold jer fra Holiday Car og Goldcar i Spanien