Leiebil Palma de Mallorca flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Endre eller kanseller helt gratis

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Leiebil Palma de Mallorca flyplass

Hva venter du på? Sammenlign leiebiler i Palma de Mallorca flyplass med HolidayCars.com for å sikre en bekymringsfri ferie.

Uavhengig om du ønsker å oppleve Palma de Mallorca flyplass i en familiebil, kabriolet eller mini. Med HolidayCars.com vil du alltid finne den perfekte leiebilen for ditt budsjett og personlige reisebehov.

Få fordelen med våre "all-inclusive" priser for leiebil med den beste prisgarantien, slik at du aldri betaler for mye. Vår Risikofrie garanti gir en 100% refusjon av differansen og sikrer en bekymringsfri leiebil-opplevelse.

Selv om det er billigere å leie bil så tidlig som mulig, så har vi også mange leiebiler for utleie i siste liten.

Tips: Lei bilen så tidlig som mulig. Det viktigste er å få leid bilen før høysesongen. Prisene varierer veldig og hvis du bestiller på forhånd vil du betale mindre for leiebilen her.

Tips og erfaringer fra Palma de Mallorca flyplass

Kundene våre har gitt Palma de Mallorca flyplass en vurdering på 8.5 i gjennomsnitt, basert på 2 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

11-03-2017

sier:
Palma er vakker med alle typer butikker. Gå mye rundt i gamlebyen og Santa Catalina og nyt den fantastiske atmosfæren. Her er det utallige hyggelige restauranter for lunsj og sen middag. Men gå også utover den vakre strand promenaden til Molinar og Ciudat Jardin og spis lunsj der, det er mange meget koselige og romantiske restauranter der..
06-02-2017

sier:
Alle turister MÅ reise til Valdemosa eller Deia og parkere bilen der - og gå de merkede turene i fjellet (Tramontana) eller ned til Port Soller. Fantastisk vakker natur.