Leiebil Palma de Mallorca flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Palma de Mallorca flyplass

Leiebil Palma de Mallorca flyplass

Leiebil Palma de Mallorca lufthavn

Palma de Mallorca flyplass (PMI), kjent som Son Sant Joan flyplass, er en av de travleste flyplassene i Spania, spesielt i feriemånedene juli og august. Den ligger 8 kilometer øst for Palma de Mallorca, og den er den tredje største flyplassen i Spania, etter Madrid Barajas lufthavn og Barcelona lufthavn. Flyplassen fungerer som hovedbase for det spanske flyselskapet Air Europa og er også en hovedflyplass for det tyske flyselskapet Air Berlin. Flyplassen er delt inn i fire områder, A, B, C, D, hver av dem med gater og flybroer. Flyplassen håndterer rundt 25 millioner passasjerer per år, stort sett til destinasjoner i Spania, Tyskland og Storbritannia. Palma de Mallorca lufthavn betjenes blant annet av flyselskapene Aer Lingus, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Ryanair og Transavia.

TIPS: Sammenlign leiebiler før du reiser til La Palma de Mallorca for å få bedre pris

Bilutleie fra Palma de Mallorca flyplass er svært populært blant turister, på grunn av friheten og fleksibiliteten det gir. Det finnes et stort utvalg selskaper som tilbyr bilutleie på Palma de Mallorca flyplass, blant annet Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record og TUI Cars-Ultramar Express. Skrankene deres ligger i ankomsthallen. Fordi dette er en svært populært turistdestinasjon, kan det være vanskelig å få tak i leiebil på Palma de Mallorca flyplass i høysesonger. Det lønner seg å være tidlig ute med bestilling, da dette vanligvis gir deg større utvalg til rimeligere priser. Hvis du er usikker på hvordan du skal bestille leiebil fra Palma de Mallorca lufthavn, kan du benytte deg av tilbudstjenesten til holidaycars.com, slik at du kan sikre deg ønsket leiebilprodukt og pris på forhånd uten ekstra kostnad.

Fasiliteter på Palma de Mallorca lufthavn (PMI) inkluderer:


Kontakt

Aeroporto Palma de Mallorca
07000 Palma de Mallorca
Spania

Flyplasskoder

IATA-flyplasskode: PMI
ICAO-flyplasskode: LEPA
Tips og erfaringer fra Palma de Mallorca flyplass

Kundene våre har gitt Palma de Mallorca flyplass en vurdering på 8.6 i gjennomsnitt, basert på 5 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

08-04-2021

sier:
Mallorca kan virkelig anbefales. Dette var vår første tur til øya, og vi fikk akkurat det vi ønsket. Godt vær, mye god mat og trivelige mennesker over alt. Vi bodde på THB Gran Playa, et voksen hotell på østsiden av øya som virkelig kan anbefales.
12-01-2021

sier:
Ikke velg Go Record Anbefaler Soller Port de Soller Tramuntana fjellene for tur Sykkeltur til Valdemosa
27-10-2020

sier:
Spend a full day in Palma. Visit some of the best restaurants (look them up on TripAdvisor). Spend a day haiking in the mountains. Spend another day at the jems of the hidden beaches. If you want some sports Mallorca has some of the best golf courses in Europa. And finally you should round off your visit to Mallorca by driving the mountain coast line by car from Antrax to Pollenca.
11-11-2018

sier:
Palma er vakker med alle typer butikker. Gå mye rundt i gamlebyen og Santa Catalina og nyt den fantastiske atmosfæren. Her er det utallige hyggelige restauranter for lunsj og sen middag. Men gå også utover den vakre strand promenaden til Molinar og Ciudat Jardin og spis lunsj der, det er mange meget koselige og romantiske restauranter der..
06-10-2018

sier:
Alle turister MÅ reise til Valdemosa eller Deia og parkere bilen der - og gå de merkede turene i fjellet (Tramontana) eller ned til Port Soller. Fantastisk vakker natur.