Autonvuokraus Alicante lentokenttä

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia
Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Lisää ilmaiseksi
Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Ei lisämaksuja

Autonvuokraus Alicante lentokenttä

Autonvuokraus Alicante lentokenttä

Autonvuokraus Alicante lentokenttä

Alicanten lentokenttä (ALC) sijaitsee yhdeksän kilometriä lounaaseen Alicantesta Espanjan itärannikolla, ja se on maan kuudenneksi vilkkain lentokenttä toimien kulkuväylänä Costa Blancaan, yhteen Espanjan suosituimmista turistikohteista. Viralliselta nimeltään kenttä tunnetaan Alicante El Altetina, ja sitä käyttäviin lentoyhtiöihin lukeutuvat EasyJet, Ryanair, Air Berlin, Iberia, Spanair, Monarch, Germanwings, Aerlingus, Finnair, Thomsonfly, Cimber Sterling, Transavia.com ja Jet2.com, 80 % lennoista ollen kansainvälisiä matkustajalentoja. Kentän kautta kulkee vuosittain yli 9 miljoonaa matkustajaa, ja se kuuluukin Euroopan 50 vilkkaimman kentän joukkoon. Lentokentällä on kolme terminaalia. Uusin terminaali on jaettu kahteen osaan; C-portit sisältävään päärakennukseen (The Processor) ja suurimman osan B-porteista sisältävään sivurakennukseen (The Dock). Schengen-maiden väliset lennot käyttävät kumpaakin aluetta, kun taas Schengen-alueen ulkopuoliset lennot käyttävät pelkkää lisärakennusta.

Aloita lomasi stressittömästi varaamalla auto suoraan lentokentältä!

Alicanten lentokentällä autonvuokraus palveluita tarjoaa moni suuryritys, mukaan lukien Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar ja Record Rent-a-Car. Löydät palveluntarjoajien palvelupisteet Alicanten lentokentän saapuvien lentojen aulasta terminaalirakennuksessa. Pienemmillä toimijoilla on liikkuvia toimipisteitä pysäköintialueella. Noudettua vuokra-autosi avaimet tiskiltä, voit siirtyä ajoneuvollesi kävelemällä pysäköintihalliin terminaalia vastapäätä. Huomaathan, että kävelytunneli 5 johtaa normaalille pysäköintialueelle kävelytunnelin 6 johtaessa vuokra-autojen pysäköintialueelle. Pysäköintirakennuksen päädyssä näet sisäänkäynnin vuokra-autojen pysäköintialueelle. Toinen sisäänkäynti on vain vuokra-autoille. Useimmat holidaycars.comin käyttämistä Alicanten lentokentän autonvuokrausyrityksiä sijaitsee täällä, mukaan lukien suuren kansainväliset sekä pienemmät toimijat. Varaa vuokra-auto Alicanten lentokentältä ennakkoon holidaycars.comin kautta, jotta voisit saada ajoneuvosi edullisemmin taatulla laadulla.

Auton vuokraus Alicanten lentokentän:

Yhteystiedot

Alicanten lentokenttä

03071 Alicante

Espanja

Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Alicante lentokenttä

Asiakkaamme arvioivat kohteen Alicante lentokenttä keskiarvolla 9.0, perustuen 2 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

13-12-2018

sanoo:
Erinomainen alue golffajille. Ja suosittelen maaseutu retkiä viinitiloille.
28-02-2018

sanoo:
Alicantessa hulppeita ostoskeskuksia, jossa teimme vaateostoksia, miehenäkin löysin upeita vaatteita puhumatta vaimosta, mutta onhan alicantessa myös upeita rantoja. Torreviejassa kuitenkin yövyimme ja nautimme hyvästä ruuasta ystävien kesken. Autoretkillä kävimme päivittäin, niin näkee enemmän. Siksi suosittelen auton vuokrausta. Espanjalaiset ovat ystävällisiä ja hyvinkin rentoja. Kiire kannattaa unohtaa ja nauttia lomasta.