Billeje Palma de Mallorca lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Palma de Mallorca lufthavn

Billeje Palma de Mallorca lufthavn

Billeje Palma de Mallorca lufthavn

Palma de Mallorcas lufthavn (PMI) er kendt som Son Sant Joan-lufthavnen og er en af de travleste lufthavne i Spanien, især i feriemånederne juli og august. Den ligger 8 kilometer øst for Palma de Mallorca og er den tredjestørste lufthavn i Spanien efter Madrid Barajas-lufthavnen og Barcelonas lufthavn. Lufthavnen er hovedbasen for det spanske flyselskab Air Europa samt en fokus-lufthavn for det tyske flyselskab Air Berlin. Lufthavnen har fire moduler, A, B, C og D, der hver har gates og passagerbroer. Lufthavnen kan betjene omtrent 25 millioner passagerer om året, især til destinationer i Spanien, Tyskland og Storbritannien. Palma de Mallorca-lufthavnen serviceres blandt andet af Aer Lingus, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Ryanair og Transavia.

Billeje Palma de Mallorca

Biludlejningen i Palma de Mallorcas lufthavn er yndet blandt turisterne på grund af den frihed og fleksibilitet, som de tilbyder. Der er en lang række selskaber, der tilbyder biludlejning i Palma de Mallorcas lufthavn, her iblandt Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record og TUI Cars-Ultramar Express. Deres skranker ligger i ankomsthallen. Fordi destinationen er så populær blandt turisterne, kan leje af bil i Palma de Mallorcas lufthavn blive hektisk i feriehøjsæsonen. Det er klogt at booke tidligt, fordi du derved normalt får bedre tilbud til billigere priser. Hvis du ikke er sikker på, om du bør leje en bil i Palma de Mallorcas lufthavn, kan du spørge om et tilbud fra holidaycars.com og derved sikre dig, at både udlejningsbilen og prisen ligger fast, uden at det koster ekstra.

Biludlejning Palma de Mallorca

Faciliteter i Palma de Mallorcas lufthavn (PMI) omfatter:

Kontakt

Aeroporto Palma de Mallorca
07000 Palma de Mallorca
Spanien

Lufthavnskoder

IATA-lufthavnskode: PMI
ICAO-lufthavnskode: LEPA
Tips og erfaringer med Palma de Mallorca lufthavn

Vores kunder har vurderet Palma de Mallorca lufthavn til et gennemsnit på 9.1 baseret på 28 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

19-05-2021

siger:
Get your rental paperwork done when you are waiting for you bags .. brilliant system .. with rental desks in the baggage hall :-)
02-05-2021

siger:
Lav forundersøgelse af hvad man kan se og opleve. Planlæg seværdigheder også til dårligt vejr. Lej en bil, så har man styr på transfer og handlefrihed til aktiviteter i løbet af ferien. Pak bilen med det udstyr der KAN blive relevant, så mangler man ikke noget, selvom man ændre planer og bliver impulsiv.
11-04-2021

siger:
Meget professionel lufthavn der er: - vant til at håndtere mange turister. - pænt og rent. - gode muligheder for at komme til og fra. - gode informationsmuligheder.
04-02-2021

siger:
Lej i bil i Palma lufthavn Billigt Dejligt at kunne komme rundt Gode nye biler Tjek bilen grundigt for buler Kør pænt :-)
24-01-2021

siger:
Vi kørte ind på et kloster og fik noget at spise. Det var en fin oplevelse.
24-05-2020

siger:
Det at have sin egen bil giver en frihed til at planlægge sin ferie ud fra hvor og hvornår man han lyst til at gøre forskellige ting. Vi lejer altid selv bil og et hus et sted så vi er helt fri til at gøre hvad vi har lyst til.
30-03-2019

siger:
Bestil din biludlejning hjemmefra Tjek din flybestilling med hensyn til eventuel ekstrapris for baggage Brug rigelig med solcreme og få ikke få meget sol af gangen, så du ikke kommer til at "ligne en dansker" Nyd din ferie og slap af - lad dig ikke stresse af at der er ting DU SKAL NÅ Besøg Formentor, en smuk tur, men du skal ikke have tendens til køresyge Når/hvis du er i Palma, så besøg Cafe Antiquari - huggelig stemning og god mad
24-03-2019

siger:
Bestil bilen i god tid, vær sikker på du har forsikring, enten hos agent eller selve udbyder, ikke ha en dobbelt forsikring! Inden du tager afsted, så husk at tjekke bilen hele vejen rundt indvendig og udvendig, så man slipper for misforståelser! Hertz var perfekte!!
27-12-2018

siger:
I foråret er området omkring Soller / Port de Soller fantastisk til vandreture. spisestedet C´an Llimona i Soller , en fin oplevelse, "onewoman"-restaurant, god ide at bestille bord Restaurant El Passeig i Port de Soller, fantastisk mad, ikke billigt men halv pris i forhold til samme kvalitet i Danmark Mallorcanske Vine er en udforskning værd
20-12-2018

siger:
Skøn ø. Mange muligheder. Strand - ta gerne ud i de mindre byer og der er knap så mange turister, drypstenshuler, vandreture, skønne små byer.
30-04-2018

siger:
Hyggeligt i den gamle bydel
16-04-2018

siger:
Must do: En køretur i din lejebil til nord spidsen "Formentor" fantastisk syn. Cuevas del Drach - Porto Cristo Grotten- en oplivelse i særklasse.
10-04-2018

siger:
Lej en cykel
08-04-2018

siger:
Det gode vejr og de flotte omgivelser
05-04-2018

siger:
Alle de små strande
03-04-2018

siger:
Gode badestrande. Smuk natur i bjergene. Drypstenshuler. Perlefabrik. Iberostar Club Cala Barca er et vidunderligt hotel.
01-04-2018

siger:
Drypstenshulerne ved Porto Cristo Formentor Palma by
28-03-2018

siger:
Planlæg hvad du vil hjemme fra - der er mange muligheder :)
27-03-2018

siger:
VI har haft et fantastisk ophold . God flyvetur,billeje ( læs andet sted). Lejligheden fantastisk med god udlejer , God beliggenhed , og ok udrustet. Masser af muligheder for udflugter , Gode badeforhold , fantastisk vejr. Skøn natur ,flinke ,hjælpsomme mennesker , God(e) restaurent(er).En ferie vi vil gentage.( minus Goldcar)
27-03-2018

siger:
Kør ud i landet. Bjergene omkring Port de Soller er fantastiske
26-03-2018

siger:
Besøg Alcudia og kør ca. 8 km. til Colle de Baix. Her finder I en vidunderlig lagune strand (Platja de Colle Baix) Svært fremkommelig, da man skal ned via små stejle stier, men det er hele turen værd.
18-03-2018

siger:
Palma city and Port Adriano
31-01-2018

siger:
Visit Palma. Formentor. La Figuera, Soller and Alcudia as well as fine beaches on the east coast.
24-01-2018

siger:
Kør rundt enten på cykel eller i bil. Der er så meget smukt at se på.
16-01-2018

siger:
Der er så meget mere end strand - kom rundt på øen. Gerne på cykel
09-01-2018

siger:
Pro Cycle Hire er et godt sted at leje cykler. Aparthotel Duva and Spa er et rigtig godt hotel. Mallorca er bare et dejligt sted
25-12-2017

siger:
Det hele fungerede bare.
12-02-2017

siger:
Rent your car elsewhere... Stayed at Cases De Ca"s Garriguer in Valldemossa. Fantastick location, we will be back, beautiful. Visit Abaco in Palma, restaurant La Luna in Soller centre. Nice beaches in Acudia, Radjada, Illiatas and Andratx.