Firefly Firefly Autoberles

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Firefly Autoberles

Firefly Autoberles

Olcsó autóbérlést keres kedvező feltételekkel?

A holidaycars.com bármely úti cél esetén összehasonlítja az elérhető autókölcsönző vállalatokat, így Ön mindig megtalálja az igényeinek megfelelő céget. Foglalja le autóját biztonságosan az indulás előtt, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Élvezze ki a granatáltan legjobb áron kínált, minden díjat magába foglaló csomagokat, hogy sose kelljen túl sokat fizetnie. A No Risk Warranty szolgáltatásunk (Nincs kockázat garancia) 100%-os pénzvisszafizetést nyújt a többletköltséget illetően, így biztosítva azt, hogy az autókölcsönzési élménye teljesen gondtalan lesz. Kiválaszthatja a lemondásvédelmet is, melynek köszönhetően akár az utolsó pillanatban, az autó átvételéig lemondhatja foglalását díjmentesen.

Amennyiben kérdése van vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, mely a hét minden napján folyamatosan elérhető telefonon, e-mailben és élő cseten keresztül az Ön által kiválasztott nyelven.

Még mindig bizonytalan? Igényeljen árajánlatot ingyen!

Béreljen autót a holidaycars.com-on keresztül: több lehetőség, kedvezőbb árak és kiváló szolgáltatás!

Firefly beszámolók és tapasztalatok

Az autóbérlés során szerzett tapasztalata fontos számunkra. Ezért folyamatosan nyomon követjük a folyamatosan változó árainkat, a szerződési feltételeinket és a Firefly összes kölcsönözhető autóját, és azokat és összevetjük több mint 800 egyéb autókölcsönző szolgáltatásaival. Ezért azt is kérjük vásárlóinktól, hogy számoljanak be más autókölcsönzőknél szerzett tapasztalataikról is. Így könnyebbé tesszük Önnek a választást

Ezt gondolják a vásárlóink a Firefly-ről

Vásárlóink átlagosan 5.7 pontra értékelték a Firefly szolgáltatásait. Megkértük vásárlóinkat, hogy értékelésüket szövegesen is részletezzék, és a következőket mondták a Firefly szolgáltatásairól. Olvassa el a véleményeket:

14-12-2018

Firefly kölcsönzővel Milan Malpensa airport városban
Kedves, segítokész személyzet, tiszta, jó autó.
A reptéren semmilyen tájékoztató tábla nincs, hol és hogyan kell keresni a Firefly-t. Ezen kívül a foglalásról kinyomtatott lapon szereplo telefonszám hibás, ezen nem lehet megrendelni a transzfert, ráadásul a településnév sem egyezett. Ezek mindenképpen javításra szorulnak, mert több, mint egy óránk telt el a bolyongással. Szerencsénk volt, mert a Hertz-nél egy nagyon segítokész hölgy egy másik telefonszámon felhívta a Firefly egyik alkalmazottját, aki értünk jött.
24-01-2018

Firefly kölcsönzővel Nice airport városban
I was satisfied with prices, car, staff at car rental.
I was totally confused about insurance. I bought one on the holidaycars.com website when I booked the car but it was not acceptable by the car rental. I did not buy there the offered one by them but I felt uncomfortable because they wanted to persuade me though I knew my rental is totally covered.