Firefly Firefly Autonvuokraus

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Suosittuja kohteita: Palma de Mallorca, Lontoo, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Málaga, Rooma
Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   I live in: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Firefly Autonvuokraus

Etsitkö halpaa autonvuokrausta edullisin ehdoin?

Holidaycars.com vertailee kaikkia käytettävissä olevia autonvuokrauspalveluita missä tahansa kohteessa niin, että löydät aina tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Varaa turvallisesti ennen lähtöä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Hyödy kaikenkattavista autonvuokraushinnoistamme ja edullisin hinta -takuustamme niin et koskaan maksa liikaa. Riskitön takuumme antaa 100 % hyvityksen omavastuusta ja takaa sinulle huolettoman autonvuokrakokemuksen. Lisäksi voit valita peruutussuojan, jonka turvin voit peruuttaa varauksen aina noutohetkeen asti ilman lisäkustannuksia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 24/7 puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatilla omalla kielelläsi.

Epäröitkö vielä? Pyydä ilmainen hintatarjous!

Vuokraa auto holidaycars.com-sivustolta: enemmän valinnanvaraa, edullisemmat hinnat ja loistava palvelu!

Firefly arvostelut ja kokemukset

Kokemuksesi auton vuokraamisessa on meille tärkeä. Siksi seuraamme reaaliaikaisia hintoja, kaikkia erilaisia palvelusehtoja ja saatavilla olevia vuokra-autoja valmistajalta Firefly ja verraamme sitä yli 800 muuhun autovuokraamoihin. Kysymme myös asiakkaidemme kokemuksista valitsemallaan autonvuokrausbrändillä. Tämä auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Tätä mieltä asiakkaamme Firefly

Asiakkaamme arvioivat Firefly keskiarvolla 5.7. Pyysimme heitä myös selittämään tämän arvosanan, ja he sanoivat tämän Firefly viimeaikaisissa arvosteluissaan. Lue mitä heillä on sanottavaa:

09-06-2019

yhdessä Firefly kanssa Barcelona airport
Surkea juttu. Menimme vuokraamaan heiltä autoja. Meitä oli kolme ihmistä (kaksi osaa hyvin englantia ja yhden äidinkieli on englanti), jotka hoidimme Barcelonan lentokentän tiskillä asiaa. Kuulimme kaikki selvästi, että sen 195€ lisäksi, jonka olimme maksaneet per auto, ei tule muuta kuin 150 lisämaksu, kun palautamme auton tyhjällä tankilla. Ja kun tulimme kotiin, tililtämme oli veloitettu 259€/ auto. Koemme tulleemme täydellisesti huijatuiksi. Ensinnäkin he vaativat, että luottokortin Cresdit pitää olla heidän käytössään. Ja he voivat vapaasti laittaa minkä laskun tahansa sinne. Mitään erittelyä ei ole meidän tiedossamme, mistä tämä 259€ heidän mielestään koostuu. On hyvin vaikea mennä enää valittamaan tällaisessa tapauksessa asiasta, kun olet jo Suomessa ja tililtäsi on jo veloitettu rahat. Älkää luottako Fireflyhyn ja tyhjän tankin kanssa palauttaminen on huono käytäntö asiakkaan kannalta.
06-06-2015

yhdessä Firefly kanssa Heraklion, Kreikka
Palvelu oli hyvää ja auton vuokraaminen ja palauttaminen takaisin oli vaivatonta. Vuokrahinta oli myös hyvä.
Näkyvämmät opasteet lentokentälle, mistä autovuokraamon toimisto löytyy. Etsimme sitä pitkään.